Şimdi Ara

GT AKADEMİ 2012 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
3
Favori
11.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakalım bugun aksam müsait olursam acarım akademi yi bilgi için teşekkürler vcx
  • 3.4. leri de goldladım, hepsi kolaydı, fazla fazla süre kaldı, garip bi şekilde 3. etap 4. den biraz daha zordu.
    ilkinde 4 çeker 94 skyline, 4. de 370z kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 14 Mayıs 2012; 11:53:00 >
  • Hepsini altin yaptim yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

ps tuşuna basıp game bölümüne girip saved data utility(ps3) yazan kısma bas zaten orda senin save dosyaların vardır hepsını görürsün

Teşekkürler,
  • geçen sefer toplamda 161 denemede aldım altınları bakalım bu sefer kaç denemede alacağım :)
    herkese iyi oyunlar
  • 1-2 de bende altın yaptım.. bide bişey soracam hediye 2 arabayı nerden alıyoz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

1-2 de bende altın yaptım.. bide bişey soracam hediye 2 arabayı nerden alıyoz ?

akedemi sonunda verilecek.
  • bu seferkiler daha kolaydı ama 370z baya zorlu bir araç yolda durmayı sevmiyor.
    10 altın tamam hemde 138 denemede :=) düşüş var :)
  • 3. aktiviteyi 5 altınla kapadım, 4.e bakmadım daha, bu akşam olur sanırım. Hafiften zorlaşmaya başladı gibi
  • Ben indiremedim hata verdi nasıl yapıcam.
  • 3-4 .Tur için işlem tamam.

4.tur 3.turdan daha kolay
  • Altınlar cok kolay olmuş, hepsini altın yaptım derecem 90binlerin altına inmedi.

Bu arada toplam 100 tekrar yapmisim. 30a yakın da derece artırmak icin uğraştık bıraktım sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 19 Mayıs 2012; 23:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin_Karakurt

3-4 .Tur için işlem tamam.

4.tur 3.turdan daha kolay

+1 4. Tur U hiç tekrar yapmadan bitirdim diyebilirim
  • tekrar sayımıza nerden bakıyoruz arkadaşlar
  • diablo 3 den kendimi alamıyorum.bir de direksiyonu tekrar kurması var sanırım bende yeni pisti hafta sonuna bırakacağım
  • dostum save dosyasından bakabilirsin kaç km kaç altın olduğunu bide kaç tekrar yaptığını görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeSiMiST_TR

Ben indiremedim hata verdi nasıl yapıcam.

hocam tek bildiğim uk psn den indirip, tr psn den giriş yapman gerektiği. tekrar dene olur belki
  • Benim oyunun kayıtlı olduğu hesap US hesabı nasıl yapıcam ben ?
  • dostum us hesabından indirip bi tane TR hesabı açarsın onla girersin bütün altınları TR hesabından al kötü turlarıda us hesabından yaparsın olur biter şaka bi yana burda maksat puan kendi ülken adına almak..
  • indirmek için UK hesap açtık, TR PSN'de yok. akşam oynayayım bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.