Şimdi Ara

GT AKADEMİ 2012 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
3
Favori
11.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toplam 10 yarış içerisinde derce olarak ancak 3000 lere girebildiğim bir derece yapabildim saliselerle bir kaçbin kişi gecebiliyoruz.altınlar tamam sıra dereceleri yükseltmeye kaldı.

eklemek isteyen olursa psn:ofkeTR
  • Akşam 2 altın alabildim, hafta sonu hepsini tamamlarız inşallah.
  • yarışlardan kazandığımız araçları nasıl aktif ediyoruz bilen varmı?belki gt5 i acınca otomatik ekleniyordur denemedim.akşam eve gidince bir bakayım
  • Yeni gelecek olan 3-4 raundlari heyecanla bekliyorum. Hala daha hediye edilen araclarin gt5 e eklenmesi konusunda bir bilgi yok sanirim.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.Gt Academy i türk psn den indiremiyoruz dimi.İlla UK psn den hesap mı açmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokesta

Arkadaşlar bir sorum olacak.Gt Academy i türk psn den indiremiyoruz dimi.İlla UK psn den hesap mı açmam lazım.

Evet uk hesap açman lazim

Edit ama tr hesap ile oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 6 Mayıs 2012; 19:22:56 >
  • selam beyler 2\5 de nurburgringde 39.036 yaptim kirmizi araci s virajindan once gecerseniz iyi zaman yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

selam beyler 2\5 de nurburgringde 39.036 yaptim kirmizi araci s virajindan once gecerseniz iyi zaman yapabilirsiniz

Peşin deyim Mesut yakalıcam seni :))))
  • şu akadamy olayını bi anlatmadınız amaç sadece karizma mı
  • Katılımcı sayımız 147 olmuş. Çok düşük! Açıkçası bu kadar düşük bir katılım hiç beklemiyordum! Yunanlılar dahi gerek katılımcı gerek de ortalamada bizi geçmiş. Acaba Türk psn storda hala yok o yüzden mi millet katılmıyor?

GT AKADEMİ 2012

Tabloda sıralama katılımcı sayısına göre yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 7 Mayıs 2012; 17:06:51 >
  • cuma veya cumartesi geliyorum memlekette 2 gun kalicam, bu 2 gun icinde bayragimizi yukari cekmeyi planliyorum saatlerce kasip
  • selam arkadaşlar ne kadar psn'niz varsa onlarlada girin gt akademiye ben 4 tane psn'le girmeme rağmen her geçen gün dibe doğru gidiyoruz, adaş ha gayret:):):) hedef ilk 3:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

selam arkadaşlar ne kadar psn'niz varsa onlarlada girin gt akademiye ben 4 tane psn'le girmeme rağmen her geçen gün dibe doğru gidiyoruz, adaş ha gayret:):):) hedef ilk 3:):)

bende ki diger tr hesaplarla girsem faydası oluyormu
  • oluyor tabi bütün yabancılar zaten tek psn ile girmiyorlar hepsinin birkaç psn si var bizde malesef kimsede fazla psn olmadığından diplerdeyiz bide şu var altın almakta onemli burda
  • Ben arkadas listemde goruyorum tum etaplari ingiliz hesabiyla oynamis olanlar var ne yazik ki. Tercih meselesi kimse birsey diyemez elbet.
  • aynen doğru söylüyorsun vcx ama ülkemizi burda yukarıya taşıma amacındayız bence türk olan türk psn yle girmesi lazım hiçbir yabancı bizim bayrağımızla hayatta girmez zaten bayrağımızı orda görmek bile istemiyorlar adamlar
  • Diger etaplar acildigi zaman altin ortalamamiz daha da dusecek ve cok daha gerilerde yer bulacagiz. Simdilik adam basi 10 altin ama daha sonra adam basi 40 altinlara gelindiginde daha fazla puan kaybedecegiz.
  • Her Türk PSN olanı akedemiye sokmaya çalışıyorsunuz.İyi de tutun ki adam ortalığı batırdı ? :) Boşverin kalan sahalar bizimdir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence45

Her Türk PSN olanı akedemiye sokmaya çalışıyorsunuz.İyi de tutun ki adam ortalığı batırdı ? :) Boşverin kalan sahalar bizimdir :D

altın alamayacak adam zaten uğraşmayacaktır.
    alamacaksada girmesin

ben ratingi düşsün diye us hasabıma girip bir tek atabı yapıp çıktım ki yapan kişi sayısı fazla ama kupa yok,olmuş olur
    tekerlerine çomak soktum

• 10 altın da benden fakat vcx in de dediği gibi diğer etaplar açılınca ortalama düşecek.

quote:

Orijinalden alıntı: Silence45

Her Türk PSN olanı akedemiye sokmaya çalışıyorsunuz.İyi de tutun ki adam ortalığı batırdı ? :) Boşverin kalan sahalar bizimdir :D

altın almak çok kolay, ds3 le 10 altını almam 20 dakika sürmedi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.