Şimdi Ara

GT AKADEMİ 2012 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
3
Favori
11.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: vcx

İmdi kontrol ettim katar 10 altin ile altin ortalamasi 10.0 di ve 1. Siradaydi. Hala 10 altin var ama nasil olduysa ortalamasi dusmus
    ? Ben biseyi mi atladim? Nasil oldu bu is? Acaba altin ortalamasinda ayar degisikligine mi gidildi?

Bu durumda yeni katılan kişi kupa alsın almasın hemen ortalamaya katılıyor demek oluyor.

yani katar dan ikinci kişi gelmiş ama henüz altın kupa alamamış.

Aynen dedigin gibi. Katarda kayitli olan 2 kisi olmus. Biri hepsini altin almis digerinin 1 altini bile yok bu sebeple oran 5.0 da kalmis. Biz zaten toplam altin sayisi icin degil yalnizca altin ortalamasi icin kasarsak bir anlam ifade eder bir de zaman kasarsak bireysel basarimiz ortaya cikar. Ben hala is gucten daha indiremedim bile. Ancak yarina indirip kasabilirim.

• Akşam 10 altınımı aldım, sanırım benimle beraber 10 altın alan birisi daha oldu, ben başlamadan önce ülke olarak 577 olan altın sayısı benim oyunum bittiğinde 597 olmuştu ortalamaya da katkımız oldu, 6.5'ten 6.8'e çıktı altın ortalamamız... Çok fazla süre kasamadım sürelerim ilk 25binlerde ama DS3 ile oynuyorum(sağ analogdan oynamayı beceremiyorum, gaz-fren dozlamasında çok sıkıntı oluyor), ilk 10bine bile girebileceğimi sanmıyorum, tek amacım altınları toplamak
  • Sanırım akşam altın alanlardan biri de benim :) Bence fazla kolay olmuş ilk iki tur. ds3'le bile hiç zorlanmadan altınları aldım diyebilirim... Bu akşam üşenmezsem bir de g27 ile deniyeyim bakalım bişey değişecek mi? Hiç arkadaşım yok ama sap gibi kalıyorum listede :D Eklemek isteyen için PSN ID: albemus ... Bu kazanılan araçları nasıl alıcaz gt5'e bilgisi olan var mı?
  • An itibari ile 90 kişi olmuşuz.
    Katılımcı toplamaya devam. Ayrıca Türk psn id niz ile oynayın. Yabancı psn adreslerinin listeye katkısı yok.
     GT AKADEMİ 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkoroglu -- 4 Mayıs 2012; 10:23:49 >
  • yuh be koca ülkede 90 kişimi var şimdi gt5 te akedemi oynayan.
  • Oyun çıkalı çok olduğu için çoğu kişi oyunu bitirip bir kenara koydu veya sattı.Bizim gibi GT5 hastaları kaldı sadece bence Birol abi Bu arada bende 10 altını aldım bir kaç tane etapta ilk 1000 ilk 200'lerde derecelerim var.Dereceleri çok daha yukarıya çıkartabilirim ancak bu aralar okul yoğun olduğundan yapacağımı pek sanmıyorum.Oyun içinde davet etme var herkes en azından günde 10 kişiyi davet etse sayımızın artması için bir katkı olur diye düşünüyorum çünkü çoğu kişi dediğim gibi oynamayı bıraktı böylece onlara hatırlatmış oluruz.
  • bunda derece yapınca ne oluyor arkadaşar.
  • arkadaşlar psn adreslerim aşağıda ekleyebilirsiniz rekabet olur :)))

meshar US
    mtopdemir TR

bu arada bu akşam TR hesabımdan altın almaya başlıyorum :)
  • GT5 de grand tour da altın almak bu kadar kolay değil , akademide çok kolay olmuş. Yani oyunu az biraz oynayan çok rahat altınlarıda alır.
  • Şu 10. etapta Nürburgring pistinde ki kırmızı arabanın şoförünü aşağı indirip bir güzel dövesim var.Şu anda 1:39,138 ile 372. sıradayım ama yarın biraz daha deneyeceğim belki ilk 250'ye falan girerim.
  • bugün bende aranıza katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMRePasHa

Şu 10. etapta Nürburgring pistinde ki kırmızı arabanın şoförünü aşağı indirip bir güzel dövesim var.Şu anda 1:39,138 ile 372. sıradayım ama yarın biraz daha deneyeceğim belki ilk 250'ye falan girerim.

+1
  • quote:

Şu 10. etapta Nürburgring pistinde ki kırmızı arabanın şoförünü aşağı indirip bir güzel dövesim var.Şu anda 1:39,138 ile 372. sıradayım ama yarın biraz daha deneyeceğim belki ilk 250'ye falan girerim.

7-8 defa denedim 42 den asagı inemedim derecen cok iyi.sarı arabayı bir gecsem neler yapacamda iste bir gecebilsem kırmızı arabayı o zaman düsünürüm
  • quote:

Ds3 le yapıyorsun yoksa direksiyon felanmi bende denedim kac defa 42 nin altına inemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

quote:

Ds3 le yapıyorsun yoksa direksiyon felanmi bende denedim kac defa 42 nin altına inemedim

Evet DS3 ile oynuyorum.Japonlar cok fena DS3 ile 1. oluyorlar bende bir espri yok =)
  • GT academy 2/5 ilk viraj ve sarı aracı geçmek için :

Kırmızı ile işaretli yerde gazı bırakın vitesi 3 e düşürün frene gerek yok içe doğru dümenlemeyi fazla yapın, + yeşil ile gösterilen yerde 3 ile gazlamaya devam 1-2 saniyede zaten 4 e çekersiniz, gazladıktan yaklaşık 2-3 saniye sonra diğer viraja gelmeden sarı aracın solundan geçmiş olmalısınız.. 39.901 benim derecem. Kolay gelsin..

GT AKADEMİ 2012
  • Aynen Mefluc dediğin gibi.Bende ek olarak bir şeyler ekleyeyim,ilk virajdan 3. vites ile çıkarken sarı arabanın arkasından gitmeye çalışın böylece hava akımından yararlanmış olursunuz ve ve aynı şekilde kırmızı arabanın da devamlı arkasından gitmeye çalışın,kırmızı arabaya yetiştiğiniz ilk viraj sağa eğimli orada hafif kırmızı arabaya dokunarak sağından geçmeye çalışın.Sağa sola eğimli olan o düzlükten sonra ki ilk sağa viraja gelmeden soldan gidin ve vitesi 3'e atarak virajı içten alın,araç burada kıçını atmaya başlayacak o anda 4 e çekin ve devam edin ki araç kendini toparlayabilsin.
    Ya böyle gerçekten çok zor anlatılıyormuş ama şansımı denedim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana =)
  • Arkadaşlar benim psn de japon bir arkadaş var mubarek çocuk cogu bolumde ilk 5 te yaw şaşırdım walla :) Gilles_Honda_v12 cocugun psn si dikkatimi çekti.Gel 14 mayıs gelllllll yeni bolumde bakalım hangı araba olcak bence 370z sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelmst

arkadaşlar psn adreslerim aşağıda ekleyebilirsiniz rekabet olur :)))

meshar US
    mtopdemir TR

bu arada bu akşam TR hesabımdan altın almaya başlıyorum :)

hocam konunun dışında ama bi ara boya kopyalamaya devam edelim =)

bu arada kupa sayısı olarak yetişemeyiz ama ortalama olarak önümüz açık her giren altın için kassın arakdaşlar.
  • Nihayet is gucten ancak vakit bulabildim ve akademiyi indirip 10 altini ulkemizin hanesine yazdirdim ve 5. Lik sirasina tasidim su an ortalamamiz 6.9 dan 7 ye yukseldi, ha gayret hedef ilk 3:)))
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.