Bu kadar kolay olması sadece ilk etaba özgü bir şey olabilir ;)
aynen birol'un dediği altın alamıyacaklarsa kendilerini fazla zorlamıyacaklar direk ordan cıkacaklar ben zaten bende ekli olan gt 5 ilk çıktığından beri oynayan arkadaşları kastetmiştim başka arkadaşları zaten zorla davet etmiyoruz kimsede ortalığı batırcağına inanmıyorum en kötü altin alırlar zaten
Lütfen ekleyiniz. PSN: CARKCIBASI
Şu an altın ortalamasında 10. sıradayız.
Selamlar
2/1 de Us hesabımda 2.112 TR hesabımda 5.820 olmuşum bir hafta evde olamayacağım bakalım kaça kadar düşücem :(((
az önce tamamladım şu an için hepsi altın ama derece yapmak çok zor yapanları şimdiden tebrik ediyorum.
4ever gt
%60 civarındayken, suggested dns error verdi, napayım kırayımmı bu makineyi, baştan başlattım gene 1.30 saati var
quote:
%60 civarındayken, suggested dns error verdi, napayım kırayımmı bu makineyi, baştan başlattım gene 1.30 saati var
geçmiş olsun
Hepsini goldladım, dileyen ekleyebilir odyofil
Ben indirmeyi denedim hata verdi sürekli tüm yarışları altın mı yapmak gerek. nedir bunun olayı.
quote:
Orijinalden alıntı: birol özsoy
Kullanılan yönlendirici IP parçalarını desteklemiyor olabilir ve bazı oyunların iletişim özellikleri kısıtlanabilir. ayrıntılar için yönlendiricinin üreticisine başvurun
ilginç modemin eski modelmi, ps3 ün otomatik IP alıyorsa verdiğim linki kullan elle IP girip dene , yok zaten elle girdiysen otomatiğe çevir network ayarlarını. gene birşey olmazsa modemi resetle baştan kur. modemin eski ise bir kaç arkadaşın başına gelmişti modemlerini değiştirdiler sorunları çözülmüştü.
Modemim yeni AİRTİES Air6372SO marka Zaten ayarlar otomatikte yani manuel olarak İP girmedim Modem i fabrika ayarlarına sıfırladım ama olmadı
Gtplanet te yazan bilgiye gore, gt akademi save dosyasi uzerine gelindiginde yaptiginiz toplam km mesafe ile kac kez yeniden deneme yaptiginiz gorulebiliyormus.
Evet arkadaşlar bende akademiye dahil oldum. Canım Türkiye'miz için 10 altın'da benden. Beni de ekleyebilirsiniz PSN : Cabrioman1975
aynen gt academy save dosyasından kaç kez deneme, kaç mil kaç altın aldığımızı görebiliyoruz bakabilirsiniz arkadaşlar doğrudur
Peki save dosyası nerede oluyor?
ps tuşuna basıp game bölümüne girip saved data utility(ps3) yazan kısma bas zaten orda senin save dosyaların vardır hepsını görürsün
Yarin round 3-4 gelecek bir 10 altinlik mucadele daha:) ancak altin oranlarinda muthis degisimler olacak biz ulke olarak daha da gerilere dusecegiz. İlk 10 altini bile alma yuzdemiz cok dusuk. Etaplar gitgide zorlasacak. Bakalim yeni etap nasil ve hangi aracla olacak. Umarim keyifli olur.
US Psn'den indiriyorum şuanlık sonra TÜRK psn'den giriş yapıcam sorun olur mu beyler?
ps stordan türk hesabiyla indiremediğimizden dolayi herkes gt academy'i yabancı hesaplarından indirip türk hesabıyla oyuna giriş yaptık hiç sorun olmaz tr hesabından oynayabilirsin dostum
Az önce baktım da 12. Sıradayiz birde oyuna neden bu kadar Japon araba koyduklarını öğrenmiş oldum akademi sayesinde adamlar ne gt oynuyorlarmis öyle ya :)
Yeni etaplar geldi nissan gtr kullaniyoruz yine, ben her zamanki gibi is-guc sebebiyle ancak haftasonu oynayabilecegim. Deneyimlerinizi paylasin lutfen...basarilar...