Şimdi Ara

gt-gts serileri SL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gt ile gts serileri birbirinden ne farkı var 1 ay kadar evelhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27768 kartı aldım acaba gts almakla hatamı yaptık
    birde ilerde cift ekran kartı baglamak istesem gene gts mi baglamak zorundayım yada aynı markanın aynı modelinimi baglamam gerek ve performaz nekadar artıyor yani 1 sene sonra bu kart fiyatı dudugunde aynısını alip sl mi baglamak daha mantıklı olur yoksa direk yeni daha gelismis bir kart almakmı?

• sli yapmak için elindekinin ikizi lazım yani aynı marka aynı model...

tam emin değilim ama 8800gts 320 vardı bende 2 gün önceye kadar ve sli performanslarını inceledim nette bulmuştum...

1280 1024 te pek bir getirisi yoktu, ama 1600 lü çözünürlüklere çıkıldığında %70 80 performans artışı sağlıyodu, yani oynadığın çözünürlükte önemli sli yaptıktan sonra...
  • GT ile GTS arasında sadece saat hızı farkı mevcut, başarım anlamında (GT 540/1400, GTS 675/2000).

Tabii, çok daha ucuza satılan Palit GT sonic+ 625/1800 gibi hızlarla gelirken GTS'nin 675/2000'i ne kadar anlamlı şüpheli.

GTS almanız hata olmuş. Fiyatını hiç hak etmiyor.

Yapacağınız iş, elinizdeki GTS'yi de satıp 8800 GT 512 MB almak ya da yeni nesil Radeon HD 3'leri beklemek.

SLI türü şeyleri unutun.

-----

Ekleme: Ben sizin şimdi SLI düşündüğünüzü sanıp 8800 GT önerdim.

Elbette, az fark olmadığı sürece, gelişmiş kart daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Ekim 2007; 19:12:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.