Şimdi Ara

GT330M Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Acil yardım lazım.Bilgisayara overclock yapmak istiyorum.yaklaşık 6-7 yıldır bu bilgisayarı kullanıyorum.1 sene sonra yeni bir oyun bilgisayarı alacağım ama şimdi hiç bir oyunu oynayamıyorum bari overclock yapayım dedim.Bana yardım edebilir misiniz? Güvenli bir overclock yapmam gerek.Sizin yardımınız lazım arkadaşlar.Ekran kartına bir şey olursa gerçekten çok kötü olur o yüzden ilk olarak buraya baş vurdum.Nvidia inspector yada msi afterburner ile yapabilirim Evga ile de olabilir bana sadece GPU Clock Shader ve Memory en az kaça getirebileceğimi söyleyebilirseniz çok sevinirim.Default Ayarlar GPU Clock:575 Memory Clock:790
    Shader Clock:1265

Yardımınız için şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin gerçekten ihtiyacım var

• Teşekkürler Hocam bunu görmemiştim peki renkler birbirine girerse veya siyah ekran sorunu falan yaşarsam sistem geri yükleme ile yaptığım şeyleri geri alabilir miyim yoksa ekran kartı yandı anlamınamı gelir bu ?
  • fallendamon4 F kullanıcısına yanıt
    Voltaj ayarı ile oynamazsanız ki bios mod olmadan laptoplarda zordur ekran kartınız kolay kolay yanmaz.
    MSİ Afterburner kullanmanızı öneririm. MSİ kombustor ile oc değerlerinizi test edebilirsiniz.
    Eğer stabil olmayan değerlere çekerseniz test ekranı donar.
  • Hocam az önce OC den döndüm MSİ afterburner ile yaptım 2 ayardanda 15'er 15'er arttırdım çünkü ilk kez yapıyorum korkuyorum bilgisayarın başına bişey gelir diye o yüzden 15'er 15'er Crysis 2 oyununu test ettim 1280x720 çözünürlük low ayarlarda eskiden 25 ti şimdi 30 dan aşağı inmiyor güzel fakat sıcaklık 92 dereceyi gördü o yüzden korktum herşeyi geri aldım sizce normal mi 80-90 derecelerde olması?Boştayken 50 derece belirteyim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :) :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 overclock..
    16 yıl önce açıldı
    Ram overclock
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.