Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: route666

quote:

Orijinalden alıntı: prostt

slm arkadaşlar koleksiyonuma alman touring araçlarında 2 tane kaldı bir türlü ikinci el oto galeride bulamıyorum eğer bana yardımcı olabilirseniz sevinirim bende size redbull falan hepsi var ihtiyacınız olan aracı yollarım..
    araçlar:Audi A4 Touring Car'04 ve AMG Mercedes 190 E2.5-16 Evolution

benim 2i.el listeme sık sık düşüyor audi a4. param olsaydı alıp yollardım

çok teşekkür ederim söylemen yeter...a.4 buldum...mercedesi'de sağolsun,dark dragon gönderecek bir kaç güne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prostt -- 18 Ocak 2011; 9:30:03 >
  • emre demirci yarın
    alican çarşamba
    killer perşemde günleri hallederim
  • redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen 6-lincolngol
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat

arkadaslar yollıcagım arkadaslar benı eklesın lutfen eve kadar nıck unutulabılıyor :)
  • Orijinalden alıntı: erolasna

redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat

arkadaslar yollıcagım arkadaslar benı eklesın lutfen eve kadar nıck unutulabılıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 18 Ocak 2011; 10:00:45 >
  • Arkadaşlar,

Level 19'da Historic Racing Car Cup ve Gran Turismo All Stars hangi arabalar ile geçebilirim?
    Pagani Zonda R 09 all stars yol tutmuyor, pist ona hiç uygun değil, diğer Ferrari ya da Lamborgini'ler de desen de öyle...
    Historic içinse aldığım veya elimde olan hiçbir araba ilk turda 30 sn fark yemekten kurtaramadı beni...
    Eğer bu yarışları geçmem için araba ödünç verebilecek olan varsa duacısı olurum yeminle!
    Araba biriktirmek gibi bir durumum yok, aynı gün içinde geri yollarım, misal 10 dakika sonra araba gelsin, 2 saat içinde geri sahibinde...
    Tek derdim en 20 level olup en üst seviyeyi açmak...
    Yardım edebilecek olursan çok çok çok memnun olurum...
    şimdiden teşekkür ederim
    PSN:haluk-usa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurdenxxx -- 18 Ocak 2011; 10:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurdenxxx

Arkadaşlar,

Level 19'da Historic Racing Car Cup ve Gran Turismo All Stars hangi arabalar ile geçebilirim?
    Pagani Zonda R 09 all stars yol tutmuyor, pist ona hiç uygun değil, diğer Ferrari ya da Lamborgini'ler de desen de öyle...
    Historic içinse aldığım veya elimde olan hiçbir araba ilk turda 30 sn fark yemekten kurtaramadı beni...
    Eğer bu yarışları geçmem için araba ödünç verebilecek olan varsa duacısı olurum yeminle!
    Araba biriktirmek gibi bir durumum yok, aynı gün içinde geri yollarım, misal 10 dakika sonra araba gelsin, 2 saat içinde geri sahibinde...
    şimdiden teşekkür ederim

zonda ile geçebilmen lazım gran turismo alll starı bence sen lastiklerine falan bak yarış yumuşak al sert lastik varsa zorlar seni virajlarda,historic içinse araba tavsiyem toyota 7 race car olur bu sefer sen onlara fark atarsın..benim elimde var ama araç göndereceğim baya arkadaş birikti sana gelmesi 1 hafta sürer...bence elinde olan arabaları ile zorlandığın yer coded'azur ise şanzımanı 260 veya 280 lere getir...baktın olmuyo toyota 7 ara bulamazsan beklersen ben atarım sana hafta sonu

• @tylerdurdenxxx

Dodge '70 Challenger R/T alıyorsun ve arabayı GT OTO kısmından yarış modifikasyonuna sokuyorsun. Sonrada yarışıp geçiyorsun.
    Gran Turismo All Stars'ı yanlış hatırlamıyorsam Corvette ZR1 ile geçmiştim. O da yarış modifkasyonluydu. Bu yarışları dediğim arabalarla çok rahat geçerisn.

Bana da dua etmeyi unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prostt

quote:

Arkadaşlar,

şimdiden teşekkür ederim

zonda ile geçebilmen lazım gran turismo alll starı bence sen lastiklerine falan bak yarış yumuşak al sert lastik varsa zorlar seni virajlarda,historic içinse araba tavsiyem toyota 7 race car olur bu sefer sen onlara fark atarsın..benim elimde var ama araç göndereceğim baya arkadaş birikti sana gelmesi 1 hafta sürer...bence elinde olan arabaları ile zorlandığın yer coded'azur ise şanzımanı 260 veya 280 lere getir...baktın olmuyo toyota 7 ara bulamazsan beklersen ben atarım sana hafta sonu

Çok teşekkür ederim prosst!!! Bir haftadır gavur forumlarda dahil okuyorum, arıyorum... Haklısın, Zonda ile geçebilen bir iki fani var (sanırsam biri de sensin :) ) ama çok çok zor... Biliyorsun yarışlar zaten 5 tur, pistler uzun ve en ufak bir yoldan kaymada yediğin farkı kapatmak neredeyse imkansız. E Zonda gaza dokundumu anında 150 KM'yi gören bir araba, yokuşlu, bol virajlı yollarda sıfır hata ile Zonda sürmek pek kolay olmuyor... Ya da ben beceremedim. 3. olabildim en fazla en az 20 kere falan yarışıp... Forumlar 21'de Like The Wind'den kazandığın Toyota Minolta Race Car ile rahat oluyor demiş, aslında aradığım işin gerçeği...
    Historic içinse Toyota 7... Ben sıraya gireyim hocam, o vakite kadar çözersem aynen geri yollarım koltuğuna oturmadan, yok çözemez isem, 1 saatte bitirir yine yollarım... Bu arada bende araban bir iki saatten fazla kalmaz, bilgine, şuan müsaitim, bütün gün, hemen geçer yollarım...
    Tekrar teşekkürler...

• redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen
    6-lincolngol
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

arkadaslar 20 kişi oldu ılk bu 20 yi erıtelım ondan sonra yıne sıradan yazmaya baslarız x1 yolladıgım veya elınde mevcut olanlar sıradan
    arkadaslara yollayabılırse daha cok kişiye ulasmış oluruz yollayan arkadaslar bana özelden kime yolladıgını belırtırse sevınırım 2 kere aynı kişiye gıtmesın
    hep soruyolar karsılıgında ne gonderelım diye gondermek isteyen gondersın istemeyenın gondermesıne gerek yok karsılık için yapmıyorum zaten
    kopyalamayı bilen arkadaslar en sevdıgı arabayı veya yenı gelen arabaları lıstesındekı arkadaslarıyla paylasabılır bunun için bi sebep olmasına gerek yok unutmayınkı herkesın gunde en az 1 hakkı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

@tylerdurdenxxx

Dodge '70 Challenger R/T alıyorsun ve arabayı GT OTO kısmından yarış modifikasyonuna sokuyorsun. Sonrada yarışıp geçiyorsun.
    Gran Turismo All Stars'ı yanlış hatırlamıyorsam Corvette ZR1 ile geçmiştim. O da yarış modifkasyonluydu. Bu yarışları dediğim arabalarla çok rahat geçerisn.

Hemen deniyorum hocam...
    Corvette zaten var, ulen hangi araba düzgün yol tutuyor diye bakarken corvette benim sarhoş halim gibi dolaşınca race mod yapmamıştım, 380K parayı emecek, yolda duramayacak diye, madem öyle, hemen basıyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: erolasna

redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat

Abi benim psn: kille değil killer3162 yanlışlık olmasın
  • Orijinalden alıntı: tylerdurdenxxx

Orijinalden alıntı: d33p3r

@tylerdurdenxxx

d33p3r, hocam, yanlış hatırlıyor olabilir misin???
    race mod yaptıktan sonra bile, imkansıza yakın gibi yaaww :(((
    kusursuz bir turda 13 saniye fark yedim, maksimum hız, hep ideal yol çizgisi üstü ve sıfır temas sağa sola... bir turda 13 saniye fark... :(
    tamam, çok iyi şöför değilim ama bundan önceki yarışları da kazanırken çok iyi bir şöför değildim

• Acemi serisinde japon klasiklerinde kullanmam için araç verebilcek varmı , geçip geri vericem.
  • quote:

Abi benim psn: kille değil killer3162 yanlışlık olmasın

ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolasna

redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen
    6-lincolngol
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

arkadaslar 20 kişi oldu ılk bu 20 yi erıtelım ondan sonra yıne sıradan yazmaya baslarız x1 yolladıgım veya elınde mevcut olanlar sıradan
    arkadaslara yollayabılırse daha cok kişiye ulasmış oluruz yollayan arkadaslar bana özelden kime yolladıgını belırtırse sevınırım 2 kere aynı kişiye gıtmesın
    hep soruyolar karsılıgında ne gonderelım diye gondermek isteyen gondersın istemeyenın gondermesıne gerek yok karsılık için yapmıyorum zaten
    kopyalamayı bilen arkadaslar en sevdıgı arabayı veya yenı gelen arabaları lıstesındekı arkadaslarıyla paylasabılır bunun için bi sebep olmasına gerek yok unutmayınkı herkesın gunde en az 1 hakkı var.

Keşke senin yolladıkların da burda liste de bulunanlara yollasa,daha çabuk ulaşır herkese araç..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinc90

Acemi serisinde japon klasiklerinde kullanmam için araç verebilcek varmı , geçip geri vericem.

PSN ne?
  • quote:

quote:

Acemi serisinde japon klasiklerinde kullanmam için araç verebilcek varmı , geçip geri vericem.

PSN ne?

PlayStation Network kısaltması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shi Jack

quote:

quote:

PSN ne?

Dinc90'a sordum araba yollamak için, biliyorum PSN'nin ne olduğunu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shi Jack

quote:

quote:

PSN ne?

Dinc90'a sordum araba yollamak için, biliyorum PSN'nin ne olduğunu...

Hocam psnim "fDinc" .

• Hocam psnim "fDinc" .

dome yolluyorum sana, elini kolunu sallaya sallaya kazanırsın...
    aldğın gibi geri yolla
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.