Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hacı o arkadaşa ben atıcaktım ama ulaşamadım başka arkadaşa yardımcı olmaya calısacam cuma aksamını bekliyorum ARDA arkadaşada duyarlılıgı için teşekkür ederim

ulaşabılırsek yollarız ulasamassak sıradan devam sende saol recep

7-CARSI_buRADA
    8-meshar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolasna

quote:

Hacı o arkadaşa ben atıcaktım ama ulaşamadım başka arkadaşa yardımcı olmaya calısacam cuma aksamını bekliyorum ARDA arkadaşada duyarlılıgı için teşekkür ederim

ulaşabılırsek yollarız ulasamassak sıradan devam sende saol recep

7-CARSI_buRADA
    8-meshar

teşekkürler üstadlar ben bu akşam kopyalama olayını deniyeceğim başarılı olurum herhalde :) banada gelir gelmez listede kalan arkadaşlara gönderirim
  • Arkadaşlar listedeki arkadaşları ekliyecem kabul ederseniz sevinirim bu arada konuyu canlı tutalım herkez istedigi araca sahip olsun oyun zevki ikiye katlasın garajlarımız coşsun gtplanete kapak olsun :-)
  • redbull'da gözüm yok, bir adet Toyota 7 lazım birkaç saatliğine...
  • quote:

Arkadaşlar listedeki arkadaşları ekliyecem kabul ederseniz sevinirim bu arada konuyu canlı tutalım herkez istedigi araca sahip olsun oyun zevki ikiye katlasın garajlarımız coşsun gtplanete kapak olsun :-)

• arkadaşlar, aynı mesajla biraz mesaj kirliliği yaratıyorum, kusura bakmayın ama redbull arasında kaynıyor benim 4 teker...
    19. Level'daki Historic racing cup car için yarım günlüğüne Toyota 7 ya da Chapparal 2J arıyorum. Yarış bittikten sonra hemen geri yollayacağım.
    Bir hayırsever GT5'çi arkadaş ilgi gösterirse pek sevinirim.
    Level 22 dahil her yarış altın olarak tamam, bir o Historic kaldı çürük diş, uykularım kaçıyor...
    tamam, bir daha toyota için mesaj atmayacağım

• Historic Car için Dodge Challenger R/T RM '70 olmadı mı? geçemedin mi o yarışı sen bu araçla????
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Historic Car için Dodge Challenger R/T RM '70 olmadı mı? geçemedin mi o yarışı sen bu araçla????

:(
    2. olabiliyorum... mutlaka bir yerde yanlıyor, ne kadar hatasız sürmeye çalışarsam çalışayım...
    ya son düzlükte geçiliyorum, ya kıçı patlıyor...
    10 kere falan denedim, baktım direksiyona tecavüze gidiyor işin sonu, bir Toyota arayayım dedim :)
  • Redbull araç gönderirseniz sevinirim, bende listeden gönderilmeyen birine tekrar gönderirim yada bana yollayan kişiye geri gönderirim. :)

Psn: Mefisto-TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurdenxxx

quote:

Historic Car için Dodge Challenger R/T RM '70 olmadı mı? geçemedin mi o yarışı sen bu araçla????

2. olabiliyorum... mutlaka bir yerde yanlıyor, ne kadar hatasız sürmeye çalışarsam çalışayım...
    10 kere falan denedim, baktım direksiyona tecavüze gidiyor işin sonu, bir Toyota arayayım dedim :)

beni ekle chaparral göndereyim sana
    ben onunla geçmiştim
    edit : 24 saatim dolnamıs henüz üzgünüm
    maistrox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manovar -- 19 Ocak 2011; 21:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar
    quote:

quote:

ben onunla geçmiştim
    maistrox

Şu chapparalı cuma akşamı banada yollıyabilirmisin diger arkadaşlarlada paylaşabilelim şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: manovar

quote:

quote:

ben onunla geçmiştim
    maistrox

çok teşekkür ederim Manowar!!!!!
    Manowar, manowar, living on the road!!!!
    birazdan ekliyorum!
    yarış biter bitmez hemen geri yolluyorum.

• redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen
    6-lincolngol yollandı
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

arkadaşlar sırayla yollamak istiyorum ancak 4 ve 5 numaralı arkadaşlar henüz arkadaşlık isteğimi onaylamadılar bu yüzden sırayla devam ettim beni ekleyenlerden ilk önce lincolngol arkadaşa yolluyorum birazdan diğer bir arkadaşa göndericem onuda paylaşırım bu arkadaşlar kopyalayıp gönderirlerse sevinirim
  • Aslında bir sonrakine kopyalayıp gönderilmesi gerekiyor ve gönderilen kişide mutlaka buraya yazması lazım. Gönderdi ve ya göndermedi diye. Normalde anında biterdi bu liste. Sıramı bekliyorum vallahi.
  • quote:

Aslında bir sonrakine kopyalayıp gönderilmesi gerekiyor ve gönderilen kişide mutlaka buraya yazması lazım. Gönderdi ve ya göndermedi diye. Normalde anında biterdi bu liste. Sıramı bekliyorum vallahi.

dostum bugün gönderme hakkını doldurmadıysan sana göndereyim sende listeden birine kopyalayıp gönder madem çevrimiçisin
  • redbull'u hızlıca alıp kopyalacak ve geri yollayacak online birilerini arıyorsanız, ben de 5 dakika içinde alıp geri yollayabilirim
    aportta bekliyorum...
    ha, sıranı bekle derseniz, oluurrr... benim nasılsa ilk önceliğim historic zıkkımı!
    (d33p3r, sabaha formulünü deniyorum :) )
    edit: PSN: haluk-usa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurdenxxx -- 19 Ocak 2011; 22:36:38 >
  • quote:

Aslında bir sonrakine kopyalayıp gönderilmesi gerekiyor ve gönderilen kişide mutlaka buraya yazması lazım. Gönderdi ve ya göndermedi diye. Normalde anında biterdi bu liste. Sıramı bekliyorum vallahi.

dostum psn mi eklermisin TR_ARDARDA göndereyim hemen
  • 1-Maximum54 --- yollandı
    2-kemalbaltaci --- yollandı
    3-oskomuas --- yollandı
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen
    6-lincolngol --- yollandı
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr --- yollandı
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

listeden 4-5-7-8-9 no lu arkadaşlara arkadaşlık teklifleri gönderdim ancak bu saate kadar kabul etmedikleri için diğer hakkımıda 10 numaralı arkadaşa yolladım yarın diğer arkadaşlara yollamaya çalışıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda1903 -- 20 Ocak 2011; 14:12:50 >
  • 13. numaradayim bana hangi arkadas yollayacak acaba? :)
    Aldiktan sonra ben de gunde 2 arkadasa yollayabilirim.
  • @Arda
    Sana PM attım. Ayrıca, senin psn teklifini dün akşam üstü saat 18:00 civarlarında kabul ettim. Epeyde PSN'de durdum. 3-4 sefer geldin ama oyunu açmadın. Görmemişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d33p3r -- 20 Ocak 2011; 8:22:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.