Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kopyalama olayını denemedim, o yüzden 1 kişiye -ödünç- araç yollayabilirim. X2010 dahil istediği aracı yollayabilirim. ama dediğim gibi kopyalamadan yollayacağım için aracı alan arkadaş bana geri göndermeli.

PSN : alcaklisans

Biraz nazlı gibi oldu ama kusura bakmayın, bu akşam saat 21:00 civarı çevrimiçi olacak ve ilk istek gönderene araç yollayacağım.
  • Üstteki arkadaşa yardımcı olsan bayadır forumda arac arıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen
    6-lincolngol yollandı
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

arkadaşlar sırayla yollamak istiyorum ancak 4 ve 5 numaralı arkadaşlar henüz arkadaşlık isteğimi onaylamadılar bu yüzden sırayla devam ettim beni ekleyenlerden ilk önce lincolngol arkadaşa yolluyorum birazdan diğer bir arkadaşa göndericem onuda paylaşırım bu arkadaşlar kopyalayıp gönderirlerse sevinirim

Selam bir redbull da ben istiyorum beni eklermisin akşama evdeyim.Gönderirsen sevinirim.
    Psn: HighFidelity73

• quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Üstteki arkadaşa yardımcı olsan bayadır forumda arac arıyo

*BERK i kastediyorsan yollayayım. hatta isterse chapparal 2j göndereyim. turnuvayı daha rahat geçer.
  • Arkadaşlar ferrari 2010 aracını cidden çok merak ediyorum.Elinde olan varsa kopyalayıp gönderirse çok sevinicem.Ayrıca beninde yaklaşık 60 aracım var.Bunlar herkeze açıktır.İstediğiniz olursa hemen......

PSN: adacan2007
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetri

quote:

Üstteki arkadaşa yardımcı olsan bayadır forumda arac arıyo

*BERK i kastediyorsan yollayayım. hatta isterse chapparal 2j göndereyim. turnuvayı daha rahat geçer.

Evet o arkadas biz yardım etmiycezde kim edicek :-)
  • Ben, birazdan meshar arkadaşımıza arabayı yollayacağım. O da, kendisine araba ulaşır ulaşmaz shi_jack arkadaşımıza yollasın ve sıra böyle devam etsin.

Arda, teşekkür ederim. 8 ve 9 numaralı arkadaşları es geç. Onlar halledecekler kendi aralarında...
  • quote:

Evet o arkadas biz yardım etmiycezde kim edicek :-)

OK üstad :)

Arkadaşa PM attım. istediği aracı vereceğim.
  • arkadaşlar bana ilk seviyedeki classic araç yarışları için araba lazım. 1 tur binip vericem yani elinde fazla olan varsa gönderebilirmi psnim EREN06
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone™

arkadaşlar bana ilk seviyedeki classic araç yarışları için araba lazım. 1 tur binip vericem yani elinde fazla olan varsa gönderebilirmi psnim EREN06

hangisni istiyosun veriyim
  • ben buraya üç kez post bıraktım bana ancak kimse bana araba göndermedi yahu = /

bana ferrari ve lamborghini yarışları için araçlar lazım..

ayrıca oyuna yeni başlayanlar için pro. seviyesine kadar olan tüm araçlar mevcut (pick-up yarışı hariç)
    isteyen olursa atabilirim haftasonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

quote:

Orijinalden alıntı: Corleone™

arkadaşlar bana ilk seviyedeki classic araç yarışları için araba lazım. 1 tur binip vericem yani elinde fazla olan varsa gönderebilirmi psnim EREN06

hangisni istiyosun veriyim

klasik japon ve avrupa yarışı için lazım . 2. el galeride bulamadım her yarıştan sonra baktım ama daha denk gelmedi. parayıda modifiye için harcayınca kötü oldu

• özel etkinlikler için bana schimwagen 42 yollayabilecek olan varmı ? Araç eskisinden bile daha iyi hale getirilip geri teslim ederim yapacağım 1 yarıştan sonra
  • meshar ekledim seni ama hala onaylamadın. Araba istemiyor musun yoksa?
  • selamlar ,
    ben gercı EROLZELIS arkadasımıza pm attım amam buraya da yazayım.İs seyahatımden dolayı ancak yarın aksam evde olabılecem ve eklemeleri yapacam.cuma aksamına bana sımdıden yer ayır TR_ARDARDA :))
    cuma rezervasyonunu yapayım sımdeden
    tesekkurler.
    psn:erkutgokmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutgokmen

selamlar ,
    ben gercı EROLZELIS arkadasımıza pm attım amam buraya da yazayım.İs seyahatımden dolayı ancak yarın aksam evde olabılecem ve eklemeleri yapacam.cuma aksamına bana sımdıden yer ayır TR_ARDARDA :))
    cuma rezervasyonunu yapayım sımdeden
    tesekkurler.
    psn:erkutgokmen

tamam dostum cuma akşamı aracını yollarım görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Ben, birazdan meshar arkadaşımıza arabayı yollayacağım. O da, kendisine araba ulaşır ulaşmaz shi_jack arkadaşımıza yollasın ve sıra böyle devam etsin.

Arda, teşekkür ederim. 8 ve 9 numaralı arkadaşları es geç. Onlar halledecekler kendi aralarında...

rica ederim arkadaşım kazasız belasız kullanman dileğiyle başka bir arabaya ihtiyaç duyduğunda gene yardımcı olmaya çalışırım
  • berk toyota 7 var...

istersen yollayayım...
    edit: birkaç saat önce başka bir arkadaşa araba yolladım, ben anca yarın yollayabilirim...
    pardon yaw :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurdenxxx -- 20 Ocak 2011; 21:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

meshar ekledim seni ama hala onaylamadın. Araba istemiyor musun yoksa?

şuan online durumdayım üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

özel etkinlikler için bana schimwagen 42 yollayabilecek olan varmı ? Araç eskisinden bile daha iyi hale getirilip geri teslim ederim yapacağım 1 yarıştan sonra

üstad ekle beni meshar hemen göndereyim sende başka arkadaşa gönderirsin :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.