Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde a-spec yarışları geçmek için zorlanmadan arabaya ihtiyacım var henüz seviye 5 teyim
  • Meshar, PS3'ten mesaj atıyoruz o kadar. Bir bakar insan. BaÅŸka araba yollama kimseye. Şu an X10'la uÄŸraşıyoruz. Sıradan devam ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Meshar, PS3'ten mesaj atıyoruz o kadar. Bir bakar insan. Başka araba yollama kimseye. Şu an X10'la uğraşıyoruz. Sıradan devam ediyoruz.
  • arkadaşlar şu listedeki arkadaşlara öncelik verelim lütfen zaten birbirimizi ekliyoruz daha çoookk araç takaslarız teşekkürler
  • bnde istiyene ferrari lambo maserati falan yollarım geri göndermek sartıyla psn berkkaan
  • hacı bi arkadaşa toyota 7 yada chapparal lazım atabilirsen psnesini sana yollım arkadaşta senin gibi o yarışları haftalardır araç yüzünden oynayamıyo
    quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

bnde istiyene ferrari lambo maserati falan yollarım geri göndermek sartıyla psn berkkaan
  • Ben arabayı meshar arkadaşa yolladım. O da shi_jack psnli arkadaşa yollayacaktı. Foruma yaz dedim mutlaka unuttu herhalde yazmayı.

shi_jack senden mesaj bekliyoruz. Geldi mi, gelmedi mi? meshar arabayı alıpta ortalıktan kayıp mı oldu? Eğer, böyle bir durum varsa yanlış olur. Sıra konusunu gözden geçirin derim.
  • öle bişi yoktur sitede problem var bende 2 3 saattir giremiyordum anca girebildim alıcakta nerey kaçıcak bitane araba yokki :)
    quote:

Ben arabayı meshar arkadaşa yolladım. O da shi_jack psnli arkadaşa yollayacaktı. Foruma yaz dedim mutlaka unuttu herhalde yazmayı.

shi_jack senden mesaj bekliyoruz. Geldi mi, gelmedi mi? meshar arabayı alıpta ortalıktan kayıp mı oldu? Eğer, böyle bir durum varsa yanlış olur. Sıra konusunu gözden geçirin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

öle bişi yoktur sitede problem var bende 2 3 saattir giremiyordum anca girebildim alıcakta nerey kaçıcak bitane araba yokki :)
    quote:

Ben arabayı meshar arkadaşa yolladım. O da shi_jack psnli arkadaşa yollayacaktı. Foruma yaz dedim mutlaka unuttu herhalde yazmayı.

üstad dün akşam siteye giremedim :( shi_jack arkadaş geç online oldu aracı gönderdim bir kaç kere geldimi dedim ama cevap gelmedi bende çok fazla bekliyemedim malum çalışıyoruz umarım problemsiz almıştır. bu gece 12den sonra sıradaki arkadaşa gönderebilirim.

• redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king yollandı
    5-erkutgokmen bu aksam yollanacak
    6-lincolngol yollandı
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar yollandı
    9-shi_jack yollandı
    10-redragon95tr
    11-omer1071 yollandı
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

benım bılgım dahılındekı son lıste buddur yanlız shi-Jack e bende yolladım onda yanlıslıkla 2 tane oldu
    shı_jack sıradan o fazlayı bırısıne yollarsan sevınırım hepınıze ıyı oyunlar
  • redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king yollandı
    5-erkutgokmen bu aksam yollanacak
    6-lincolngol yollandı
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar yollandı
    9-shi_jack yollandı
    10-redragon95tr
    11-omer1071 yollandı
    12-eMRe_Dmrc yollandı
    13-fujivelvia bu akşam yollanacak benım tarafımdan
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye
    beyler benım altımadaki psn ye bugun ben atıcam redbull aracını haberınız olsun listeyi güncellerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 21 Ocak 2011; 11:10:05 >
  • Beyler A-Spec Yarışlarında araç lazım olan varsa beni ekleyebilir Tüm araçlar mevcuttur. Sırasıyla herkese yardım edebilirim.
  • Zuranın zırt dediği yere geldim arkadaşlar, Level 23 Formula GT...
    Elinde F1 2010 olan var mıdır, 10 dakika içinde geri yollarım, piyasada Formula arabası yok, Ferrari tır yüküyle para istiyor, o da ben de yok, eğer bir hayırsever 10 dakikalık bir F1 2010 atarsa çok sevinirim, hemen geri yollarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurdenxxx

Zuranın zırt dediği yere geldim arkadaşlar, Level 23 Formula GT...
    Elinde F1 2010 olan var mıdır, 10 dakika içinde geri yollarım, piyasada Formula arabası yok, Ferrari tır yüküyle para istiyor, o da ben de yok, eğer bir hayırsever 10 dakikalık bir F1 2010 atarsa çok sevinirim, hemen geri yollarım...

dostum formula gt bölümüne ferrari ile zaten giremiyorsun sadece çevrimiçi özel oto galerisinde bulunan adı üstünde olan formula gran turismo yani formula gt ile katılıyorsun bol şans
  • teşekkürler ardarda...
    :(
    bir bakayım çevrim içine, birkaç gün önce bir tane bordo beyaz bir şey vardı 4.500.000!
  • Listenin Son Durumu

redbull X1

1-Maximum54 --- yollandı
    2-kemalbaltaci --- yollandı
    3-oskomuas --- yollandı
    4-onur_the_king --- yollandı
    5-erkutgokmen --- bu aksam yollanacak tarafımdan
    6-lincolngol --- yollandı
    7-CARSI_buRADA --- yollandı
    8-meshar --- yollandı
    9-shi_jack --- yollandı
    10-redragon95tr --- yollandı
    11-omer1071 --- yollandı
    12-eMRe_Dmrc --- yollandı
    13-fujivelvia bu akşam yollanacak (demirci24)
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurdenxxx

teşekkürler ardarda...
    :(
    bir bakayım çevrim içine, birkaç gün önce bir tane bordo beyaz bir şey vardı 4.500.000!

rica ederim dostum senin psn nedir ekliyim arasıra yardımcı olmaya çalışırım belki yarışırız psn : TR_ARDARDA
  • Listenin Son Durumu

redbull X1

1-Maximum54 --- yollandı
    2-kemalbaltaci --- yollandı
    3-oskomuas --- yollandı
    4-onur_the_king --- yollandı
    5-erkutgokmen --- bu aksam yollanacak tarafımdan
    6-lincolngol --- yollandı
    7-CARSI_buRADA --- yollandı
    8-meshar --- yollandı
    9-shi_jack --- yollandı
    10-redragon95tr --- yollandı
    11-omer1071 --- yollandı
    12-eMRe_Dmrc --- yollandı
    13-fujivelvia bu akşam yollanacak (demirci24)
    14-ilkercom ---- bu aksam yollanacak tarafımdan EROLZELIS
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

x1 yollıyacagımız arkadaslar bızı eklerse ısımız daha kolay olur aksam gıdınce yollarıuz hemen
  • psn : bosix

1970 toyota race car arıyorum
    takaslıyacagım bı dunya arac var
    kıdemlı yarıslarında kı hıstorıc challenge ıcın gerekıyor.
  • bana da red bull x2010 yollayabilir misinz? Suzuka'da 15 saat uğraştım gene de bronz alamadım , alamıyorum şu arabayı bir türlü deli oldum.

PSN:raven_arsenic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 21 Ocak 2011; 14:16:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.