Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d33p3r

Ben arabayı meshar arkadaşa yolladım. O da shi_jack psnli arkadaşa yollayacaktı. Foruma yaz dedim mutlaka unuttu herhalde yazmayı.

shi_jack senden mesaj bekliyoruz. Geldi mi, gelmedi mi? meshar arabayı alıpta ortalıktan kayıp mı oldu? Eğer, böyle bir durum varsa yanlış olur. Sıra konusunu gözden geçirin derim.

İlk önce laflarımızı tartıpta konuşalım.o işi yapanlar belli oluyor,ben sırada kim vars ona göndereceğim ama seni sırada göremiyorum ilk önce bekle sıranı ondan sonra.

ardarda1903 arkadşa teşekkürler arabayı yolladığı için..

15-OgzGunner23 ekleyeceğim kabul ederse ona yollayacağım..
  • Arkadaşlar farkındamısınız x1 muhabbetine süper paylaşım grubu olustu katılım yapıp yardımcı olan bütün arkadaşlar sagolsun arada pistlerin dumanınıda atalım beraber
  • X1 ısteyenler bana da gelebılır
    gonderebılırım.
    ama bugun ve yarın gonderemem 2 arkadasa sozum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolasna

Listenin Son Durumu

redbull X1

1-Maximum54 --- yollandı
    2-kemalbaltaci --- yollandı
    3-oskomuas --- yollandı
    4-onur_the_king --- yollandı
    5-erkutgokmen --- bu aksam yollanacak tarafımdan
    6-lincolngol --- yollandı
    7-CARSI_buRADA --- yollandı
    8-meshar --- yollandı
    9-shi_jack --- yollandı
    10-redragon95tr --- yollandı
    11-omer1071 --- yollandı
    12-eMRe_Dmrc --- yollandı
    13-fujivelvia bu akşam yollanacak (demirci24)
    14-ilkercom ---- bu aksam yollanacak tarafımdan EROLZELIS
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

x1 yollıyacagımız arkadaslar bızı eklerse ısımız daha kolay olur aksam gıdınce yollarıuz hemen

18-copyhaluk bende ekli hazır ekliyken akşam gönderiyim ne dersiniz?

• Şimdi şu kopyalama olayında yanlış yapmıyayım ben.Oyunu save dosyasını usb ye kayıt ettikten sonra yolluyoruz sonra oyunu tekrar üstüne mi kayıt ediyoruz,yoksa silip tekrar mı kayıt ediyoruz..

Liste de ekli ve online olanlara gönder aradan çıksınlar..Sonradan listede olanlar gelirlerse önceliği onlara tanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack! -- 21 Ocak 2011; 15:15:21 >
  • Ben silip yüklüyorum hiç problem yaşamadım
    quote:

Orijinalden alıntı: Shi Jack

Şimdi şu kopyalama olayında yanlış yapmıyayım ben.Oyunu save dosyasını usb ye kayıt ettikten sonra yolluyoruz sonra oyunu tekrar üstüne mi kayıt ediyoruz,yoksa silip tekrar mı kayıt ediyoruz..

Liste de ekli ve online olanlara gönder aradan çıksınlar..Sonradan listede olanlar gelirlerse önceliği onlara tanırız.

• Anlamadığım için kafam karışıyor.Game data utilitiy,save data utility var hangisine girip kayıt ediyorduk.?
  • Şu anda x2010 gönderebilecek durumda olan var mı karşılığında elimde olan arabalardan verebilirim
  • quote:

Ezbere bişi yazmak istemiyorum evde olsam bu soruna cvp yazardım
    Anlamadığım için kafam karışıyor.Game data utilitiy,save data utility var hangisine girip kayıt ediyorduk.?
  • hacı listeye adını yazdır yardımcı olunur
    quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Şu anda x2010 gönderebilecek durumda olan var mı karşılığında elimde olan arabalardan verebilirim
  • O zaman bilen birisinden net bişey yazana kadar bekleyeyim.
  • quote:

Aynen yanlış bişi yapıp emeklerini yakma tekrar yaz istersen resim ekliyip yardımcı olacak arkadaşlarda vardır bizim grup saglam duyarsız kalmaz
    O zaman bilen birisinden net bişey yazana kadar bekleyeyim.
  • quote:

quote:

Ben arabayı meshar arkadaşa yolladım. O da shi_jack psnli arkadaşa yollayacaktı. Foruma yaz dedim mutlaka unuttu herhalde yazmayı.

shi_jack senden mesaj bekliyoruz. Geldi mi, gelmedi mi? meshar arabayı alıpta ortalıktan kayıp mı oldu? Eğer, böyle bir durum varsa yanlış olur. Sıra konusunu gözden geçirin derim.

İlk önce laflarımızı tartıpta konuşalım.o işi yapanlar belli oluyor,ben sırada kim vars ona göndereceğim ama seni sırada göremiyorum ilk önce bekle sıranı ondan sonra.

dostum bir yanlışlık var sanırım bugün sana araba yollamadım dün yolladıysam hatırlamyorum başka bir arkadaş yolladı aracı sanırım d33p3r nickli arkadaşda sanırım 7. sıradaki carsı_burada yani listede başka araçlarda yardımcı olmak üzere görüşürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

quote:

quote:

dostum bir yanlışlık var sanırım bugün sana araba yollamadım dün yolladıysam hatırlamyorum başka bir arkadaş yolladı aracı sanırım d33p3r nickli arkadaşda sanırım 7. sıradaki carsı_burada yani listede başka araçlarda yardımcı olmak üzere görüşürüz

Bana net olarak anlatırsan kopyalama olayını ben yollarım ona...

• beyler Allah aşkına 1 haftadır oyunda takıldım kaldım toyota 7 ve chapparel 2d sı olan varmı kopyalar aynı dakıdada gerı gonderırım artı bırde guzel arac hedıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

hacı listeye adını yazdır yardımcı olunur
    quote:

Şu anda x2010 gönderebilecek durumda olan var mı karşılığında elimde olan arabalardan verebilirim

bana şu anda lazım aslında deli oldum dünden beri şu challange'i geçemedim, hırs yaptım arabayı istiyorum resmen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

hacı listeye adını yazdır yardımcı olunur
    quote:

bana şu anda lazım aslında deli oldum dünden beri şu challange'i geçemedim, hırs yaptım arabayı istiyorum resmen

sen dediimi yap pişman olmassın bugün yarın eline geçer ha deyince herşey olmuyo sırada arkadaşlar var onlara gidince sanada atılır rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

beyler Allah aşkına 1 haftadır oyunda takıldım kaldım toyota 7 ve chapparel 2d sı olan varmı kopyalar aynı dakıdada gerı gonderırım artı bırde guzel arac hedıye ederım

Pm
  • arda sana pm atamıyorum gitmiyor.arabayı yolladım usb ye kayıt ettim ama ben tekrar kopyalayamıyorum copy yapıyor ama garaja girdiğimde araba yok..
  • quote:

shi jack arkadasımıza ben gonderdım sorun yok aynen devam :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.