Şimdi Ara

GT5 ARAÇ TAKAS İŞLEMLERİ (ana konu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
3
Favori
39.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam psnim "fDinc" .

dome yolluyorum sana, elini kolunu sallaya sallaya kazanırsın...
    aldğın gibi geri yolla

Tamam hocam teşekkürler . Bndede istersen toyota pruis var . Online da özel etkinlikte yarışı var direk kazanırsın istersen yollıyım ?
  • Orijinalden alıntı: Dinc90

Orijinalden alıntı: tylerdurdenxxx

Hocam psnim "fDinc" .

aldğın gibi geri yolla

Tamam hocam teşekkürler . Bndede istersen toyota pruis var . Online da özel etkinlikte yarışı var direk kazanırsın istersen yollıyım ?

sağ ol hocam, ben 20. level'ım a spec'te, ben de galiba iki tane prius var bir tane de b-spec'ten vermişti
  • Orijinalden alıntı: Dinc90

Hocam psnim "fDinc" .

aldğın gibi geri yolla

hocam bendede ısuzu 65 var.hem japon hemde 69 oncesı dunya klasıklerını gecersın
    bana acemı serısınde hahfıf aracları gececek arac lazım.level 20 oldum ama o yarıs hala bosta araba dusuremıyom 2. elden :((
    psn:erkutgokmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutgokmen -- 18 Ocak 2011; 14:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

emre demirci yarın
    alican çarşamba
    killer perşemde günleri hallederim

teşekkürler abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolasna

redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen 6-lincolngol
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat

arkadaslar yollıcagım arkadaslar benı eklesın lutfen eve kadar nıck unutulabılıyor :)

Listeye benide ekler misin?

PSN:HeLLsGate34
  • arkadaslar bende de ford mark4 race car var. eger ki historic race'i yapmadıysanız yardımcı olabilir size. formula gran turismo'yla aracımı takaslamayı düşünen olur mu? çünkü bir tek onun yarışları kaldı ve elimdeki kredileri de f1-2007 aracı için biriktiriyorum.
    PSN:Zuzip_TR
    edit: ayrıca yanında 69 japon yarışı için bir araba da gönderebilirseniz kral olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bataktakm -- 18 Ocak 2011; 22:41:00 >
  • quote:

Arkadaşlar,

Level 19'da Historic Racing Car Cup ve Gran Turismo All Stars hangi arabalar ile geçebilirim?
    Pagani Zonda R 09 all stars yol tutmuyor, pist ona hiç uygun değil, diğer Ferrari ya da Lamborgini'ler de desen de öyle...
    Historic içinse aldığım veya elimde olan hiçbir araba ilk turda 30 sn fark yemekten kurtaramadı beni...
    Eğer bu yarışları geçmem için araba ödünç verebilecek olan varsa duacısı olurum yeminle!
    Araba biriktirmek gibi bir durumum yok, aynı gün içinde geri yollarım, misal 10 dakika sonra araba gelsin, 2 saat içinde geri sahibinde...
    Tek derdim en 20 level olup en üst seviyeyi açmak...
    Yardım edebilecek olursan çok çok çok memnun olurum...
    şimdiden teşekkür ederim
    PSN:haluk-usa

Dostum araçların tekerlekleri çok önemli yarışlar için
    tekerlekleri yarış yumusak alırsan geçersin sorun olmaz.
    Historic yarısını bende gecemedım ama all star yarısını Formula gt ile çok rahat geçebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe_Dmrc -- 18 Ocak 2011; 22:50:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

emre demirci yarın
    alican çarşamba
    killer perşemde günleri hallederim

Tmm abi ne zamandır ugrasıyorum bu historıc yarısları için bi uygun aracı bulamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

arkadaslar bende de ford mark4 race car var. eger ki historic race'i yapmadıysanız yardımcı olabilir size. formula gran turismo'yla aracımı takaslamayı düşünen olur mu? çünkü bir tek onun yarışları kaldı ve elimdeki kredileri de f1-2007 aracı için biriktiriyorum.
    edit: ayrıca yanında 69 japon yarışı için bir araba da gönderebilirseniz kral olur

Historic yarışları kolay geçiliyormu o araç ile ? Kaç Bg ? Olmazsa birazdan eklerım seni bi deneriz.
    Formula aracını verebilirim eger geçebiliyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirci24

quote:

arkadaslar bende de ford mark4 race car var. eger ki historic race'i yapmadıysanız yardımcı olabilir size. formula gran turismo'yla aracımı takaslamayı düşünen olur mu? çünkü bir tek onun yarışları kaldı ve elimdeki kredileri de f1-2007 aracı için biriktiriyorum.

Historic yarışları kolay geçiliyormu o araç ile ? Kaç Bg ? Olmazsa birazdan eklerım seni bi deneriz.
    Formula aracını verebilirim eger geçebiliyorsa

araba 545 beygir. walla ben iki yarışı da kazandım ancak biraz zorlaman lazım yani yatışın başında basıp kazanamıyorsun. ki yarış için de farklı ayarlar var onları yaptım, yarış başında biraz çirkeflikle öne geçip kazandım ikisini de. ilk yarışı ilk denememde ikinciyi de ikinci de kazandım.(iki kez deneme sebebim ilkinde yanlış top speed den oldu.). biraz kasarsan sen de kazanabilirsin.
    peki elinde 69 japon için araba da var mı?

• quote:

ekersen beni sana f gtyi göndereyim
    sende fordu gönder bana yarın
    psn : maistrox
  • bir iki saatliğine Toyota 7 (ya da şu jaguar'ın tek üretilen modeli) verebilecek bir arkadaş var mı?
    Öğlen olmadan geri yollarım...
    Historic race delirtiyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar

quote:

ekersen beni sana f gtyi göndereyim
    sende fordu gönder bana yarın
    psn : maistrox

ekliyorum akşama halledelim

• Merhaba redbull x1 ve formula gt yollayabilirmisiniz. bende f2010 yollarım.
  • quote:

redbull X1

1-Maximum54 yollandı
    2-kemalbaltaci yollandı
    3-oskomuas yollandı
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen
    6-lincolngol
    7-CARSI_buRADA
    8-meshar
    9-shi_jack
    10-redragon95tr
    11-omer1071
    12-eMRe_Dmrc
    13-fujivelvia
    14-ilkercom
    15-OgzGunner23
    16-alican_1988
    17-kille3162
    18-copyhaluk
    19-smsmurat
    20-Katil_Eye

arkadaslar 20 kişi oldu ılk bu 20 yi erıtelım ondan sonra yıne sıradan yazmaya baslarız x1 yolladıgım veya elınde mevcut olanlar sıradan
    arkadaslara yollayabılırse daha cok kişiye ulasmış oluruz yollayan arkadaslar bana özelden kime yolladıgını belırtırse sevınırım 2 kere aynı kişiye gıtmesın
    hep soruyolar karsılıgında ne gonderelım diye gondermek isteyen gondersın istemeyenın gondermesıne gerek yok karsılık için yapmıyorum zaten
    kopyalamayı bilen arkadaslar en sevdıgı arabayı veya yenı gelen arabaları lıstesındekı arkadaslarıyla paylasabılır bunun için bi sebep olmasına gerek yok unutmayınkı herkesın gunde en az 1 hakkı var.

merhaba arkadaşlar bende 2 hesabımla redbull yollayarak bu listeyi bitirmeye yardımcı olucam
    psn 1 : TR_ARDARDA
    psn 2 : TR_BJK1903_ARDA

• Çok iyi olur sıra bekliyoruz ama tek kişinin birşey yapmasıyla olmuyor..Alanlar bir kişiye yollasa biter ama ne hikmetse bir daha uğramıyorlar.
  • quote:

merhaba arkadaşlar bende 2 hesabımla redbull yollayarak bu listeyi bitirmeye yardımcı olucam

ardarda1903 adlı arkadasımız
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen
    adlı arkadaslarımıza x1 yollıyacaktır onlarda aksam ekleyıversın böylece listeyı kısa surede bıtırıcez ınsallah
    6-lincolngol
    adlı arkadasımızda benı aksam eklesın sabaha karsı yollayabılıcem :)

ardarda arkadasımızada cok teşekkur edıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderShack
    Merhaba redbull x1 ve formula gt yollayabilirmisiniz. bende f2010 yollarım.

Cuma aksamına kadar bulamassan atarım pm atarsın
  • Demek ki yarında bana Redbull için sıra gelecek. Sevindim bu habere. Sonrada ben yedek alıp yollarım. Listede sırada olan kişiye...
  • quote:

quote:

ardarda1903 adlı arkadasımız
    4-onur_the_king
    5-erkutgokmen
    adlı arkadaslarımıza x1 yollıyacaktır onlarda aksam ekleyıversın böylece listeyı kısa surede bıtırıcez ınsallah
    6-lincolngol
    adlı arkadasımızda benı aksam eklesın sabaha karsı yollayabılıcem :)

ardarda arkadasımızada cok teşekkur edıyorum .

Hacı o arkadaşa ben atıcaktım ama ulaşamadım başka arkadaşa yardımcı olmaya calısacam cuma aksamını bekliyorum ARDA arkadaşada duyarlılıgı için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.