Merhaba arkadaşlar uzun zamandır gt oynamıyordum oyuna gireyim dedim, yarışa girdim fakat gaza basamıyorum. Daha doğrusu analogla gaz verebiliyorum fakat x işlemiyor hiçbir şekilde. Aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl düzeltebilirim? Kol sağlam, tuş ayarlarını falan varsayılana döndür falan dedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: syphonfilter
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır gt oynamıyordum oyuna gireyim dedim, yarışa girdim fakat gaza basamıyorum. Daha doğrusu analogla gaz verebiliyorum fakat x işlemiyor hiçbir şekilde. Aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl düzeltebilirim? Kol sağlam, tuş ayarlarını falan varsayılana döndür falan dedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun ayarlarına baktinmi kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: BaLuZiS
quote:
Orijinalden alıntı: syphonfilter
Oyun ayarlarına baktinmi kardeşim
ayarlara baktım malesef problem gözükmüyor yarışa başlayana kadar sürekli x kullanılıyor ama yarış başlayınca çalışmıyor