Şimdi Ara

GT5 HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GT5 PC YE ÇIKTIMI ??? VEYA GT 6 FLN MI ÇIKTI BEN BU OYUNU YENİ KEŞFETTİM MEĞERSEM ESKİDEN BERİ VARMIS ARKADAŞLAR DURUM NEDİR BİLEN VARSA ACİL SÖYLESİN ONA GÖRE CD ALICAM

• gran turismo nun hiçbi oyunu pc ye çıkmadı çıkmayacak.. ps rulezz
  • PS YOKTA O YÜZDEN SORDUM PC YE ÇIKSAYDI İYİDİ
  • Dağıtımcısı Sony. O yüzden çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun pc ye çıkaz dimi
  • Pc ye çıksaydı iyidi satışlarda patlama olurdu bence oyun çok gerçekci of of :)
  • O dandik konsollarda akıcı olarak oynanıyor. Doğru mü?
    Pcye çıktığını düşünelim. Ne olur?En az İ7 işlemci,hd7870/gtx660,8gb ram. Niye böyle?yapımcıların uyuşukluğundan. Oyunları konsollara göre optimize ediyorlar,pc icin cikicaginda aynı ayarlarla sunuyorlar. Sonuc böyle oluyor.
    Tabiki pc oyuncuları gt gibi bir oyunu oynamayı ister ama grafikler sonda olmadıkça aradığı zevki yaşayamaz. Su konsollar tüm oyunculuğu batırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim hakkında
    3 yıl önce açıldı
    COD2 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

O dandik konsollarda akıcı olarak oynanıyor. Doğru mü?
    Pcye çıktığını düşünelim. Ne olur?En az İ7 işlemci,hd7870/gtx660,8gb ram. Niye böyle?yapımcıların uyuşukluğundan. Oyunları konsollara göre optimize ediyorlar,pc icin cikicaginda aynı ayarlarla sunuyorlar. Sonuc böyle oluyor.
    Tabiki pc oyuncuları gt gibi bir oyunu oynamayı ister ama grafikler sonda olmadıkça aradığı zevki yaşayamaz. Su konsollar tüm oyunculuğu batırıyor.

Ateş Tutuşucak mı bakalım? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

O dandik konsollarda akıcı olarak oynanıyor. Doğru mü?

Ateş Tutuşucak mı bakalım? :D

Onun icin yazdım zaten caktirma

• oynayamıyacaz ozaman
  • Çıkmadı need för speed takıl

• Bu sene Project Cars çıkacak sanırım. Çok ciddi bir yapım. Kickstarter tarzı başladılar yapıma, destek gördüler. Oyuna destek verip yapıma katılanların videoları mevcut. Bu tarzda çok başarılı olacağına inanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.