Şimdi Ara

GT5 için Facebook' da JAGUAR XJ13 Kazanma Şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
9.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değeri 20 milyon kredi olan Jaguar XJ13 aracını facebook oyunu ile garajınıza ekleyebilirsiniz, linkteki uygulamada shot in the dark oyununu 4 kez oynayınca redeem code veriyor, oyun çok basit her oyun sonunda derece yapmış olan birini seçip birşeyler yazmak gerek, sonra uygulamadaki profil sayfasında kodunuz geliyor, ayrıca home için yarış tulumuda veriyor, ben TR store dan arabayı indirdim muhteşem birşey hemde chrome line

http://apps.facebook.com/takeittothetrack/home

NOT: GT5 bölümüne mesaj atamıyorum bu yüzden buraya yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 7 Aralık 2010; 0:35:29 >

• Grudge yaptigim zaman ekranda seffaf siyah bir pencere kaliyor ve gitmiyor, sizde de bu sorun oldu mu?
  • Yukarda ülke seçiminde neyi seçtiniz. Ben bu flash oyunu UK da oynuyorum kod kazandığımda sadece UK PSN için mi geçerli olacak acaba?

Bethrezen, aynen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 1 Aralık 2010; 5:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Grudge yaptigim zaman ekranda seffaf siyah bir pencere kaliyor ve gitmiyor, sizde de bu sorun oldu mu?

Böyle olması normal sorun yok

@GoldPunch

Ülke seçmene gerek yok, yanlız US store da çalışmıyor sanırım sadece pal bölgesi için, ben kodu TR store da kullandım
  • Rica etsem biraz daha detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz? Shot in the dark'ı oynadıktan sonra grudge'a tıklıyorum ama kimi seçeceğim oradan?
  • Ayrıca şeffaf siyah ekran kalıyor bende de ama bu normal demişsiniz. O andan sonra hiçbir şey yapılmıyor ki. Orada kalıyor.
  • 4 kere yaptım hepsinde grudge den arkadaş seçip yorum yazdım her seferinde siyah şeffaf ekranda kaldı, sonuçta hiçbir şey vermedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de vaziyet aynı sıralamada 12 ye bile girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Rica etsem biraz daha detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz? Shot in the dark'ı oynadıktan sonra grudge'a tıklıyorum ama kimi seçeceğim oradan?

İşaretli yerdeki oyunculardan her seferinde birini seçip birşeyler yazın, şeffaf ekran olunca sayfaya tekrar girip gt5profile bölümüne bakın, orada sağ tarafta kodu görebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Ayrıca şeffaf siyah ekran kalıyor bende de ama bu normal demişsiniz. O andan sonra hiçbir şey yapılmıyor ki. Orada kalıyor.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

4 kere yaptım hepsinde grudge den arkadaş seçip yorum yazdım her seferinde siyah şeffaf ekranda kaldı, sonuçta hiçbir şey vermedi.

profile bölümünde CONTENT UNLOCKED görünüyor, %100 olunca kodu verecek
  • benim kod geldi
  • kod tamam da psn den nerden alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

kod tamam da psn den nerden alıcaz

Store da redeem code bölümü var, ordan otomatik oyuna ekleniyor yanlız araba satılamıyor ama hediye edilebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

İşaretli yerdeki oyunculardan her seferinde birini seçip birşeyler yazın, şeffaf ekran olunca sayfaya tekrar girip gt5profile bölümüne bakın, orada sağ tarafta kodu görebilirsiniz

o listeden sırayla 4 kişi seçin, bişeyler yazın, her defasında siyah ekranda kalıcak, biraz bekleyip sayfayı yenileyin tekrar yapın 4 kere olunca tamamdır

• Arda çok sağol sayende aldım kodu
  • aldım bn de haberdar ettiğin için sağol
  • Aldım kodu.. teşekkürler Arda

Home için tulum kodu buyrun işime yaramayacağı için..

2L4A-E3BE-62G5
  • %40 da takıldım ben yorum yazıyorum artmıyor yav.

Edit: Tamam kod geldi beyler sağolun.

Edit 2: Arabanın motor sesine bittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Aralık 2010; 13:09:13 >
  • Güle güle kullanın ama oraya buraya çarpmayın çizik istemiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.