Şimdi Ara

GT5 için Facebook' da JAGUAR XJ13 Kazanma Şansı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
9.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

@slayper

Oyunu oynadıktan sonra geliyor o pencere.

@arda_tirmas

Teşekkür ederim, kodu aldım.

Peki home kostümü ve jaguar arabadan başka alabileceğimiz kod var mı?

yok oynadıktan sonra gelmıyor zaten.daha yüksek skor filan mı yapmam lazım acaba
  • database error verdi, dayanamadı hızıma ben vazgeçtim almaktan
  • Deneyelim bakalım. Araç çok asi duruyor.
  • @slayper

Dediğin gibi bir hata olabilir. Ben de oyuna giremiyorum şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer
    Valla bu araba süper oldu hem gran turismo şampiyonasında hem mr yarışında hem de nostaljik yarış ta kullandım turbo da takınca off off

Yav neden amatörde son yarışta (nostalji) jaguar ımı seçemiyorum ? Anlamış değilim .bu yarışa bu arabayla girebilen var mi yav ?
  • aracı nerede kullanabiliyoruz ?
  • be aldım
    gt5 suit için kod ilk alıp giren indrir -kodu uk hesat kullanacasınız--tr de yok baktım uk ta çıkıyor
    2TCC-54BH-R5BT
  • Aldim tesekkürler.
  • Uyarın için teşekkürler inşallah alırız.
  • Klasik yarışlar için "20 milyon kredi vermekten kurtulduk" dedim ama araba satsan para etmiyo, boyası degişmiyo (resimdeki gibi metalik siyah yapmak isterdim) ve en önemlisi klasik yarışlara da kabul edilmiyo, üstelik girmek istedigim yarışın rakip listesinde aynı araba mevcut haldeyken bizi kabul etmiyo, harbi saçmalık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Klasik yarışlar için "20 milyon kredi vermekten kurtulduk" dedim ama araba satsan para etmiyo, boyası degişmiyo (resimdeki gibi metalik siyah yapmak isterdim) ve en önemlisi klasik yarışlara da kabul edilmiyo, üstelik girmek istedigim yarışın rakip listesinde aynı araba mevcut haldeyken bizi kabul etmiyo, harbi saçmalık...

Kötü haber bende satarım diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Klasik yarışlar için "20 milyon kredi vermekten kurtulduk" dedim ama araba satsan para etmiyo, boyası degişmiyo (resimdeki gibi metalik siyah yapmak isterdim) ve en önemlisi klasik yarışlara da kabul edilmiyo, üstelik girmek istedigim yarışın rakip listesinde aynı araba mevcut haldeyken bizi kabul etmiyo, harbi saçmalık...

avrupa hot hacth yarışına aldı beni xj13 le rakiplerim 206, 207, clio vs. ayrıca araba tabii ki satılmayacak, oyuna başlar başlamaz alan biri alsın beleşe satsın 6-7 milyona yok öyle credit cheat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 2 Aralık 2010; 10:44:18 >

• Arabayla girdiğim her yarışı kazanıyorum maşallahı var.
  • Bugatti ve Buick de satılmıyor . Kime ne kardeşim benim değil mi araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Valla bu araba süper oldu hem gran turismo şampiyonasında hem mr yarışında hem de nostaljik yarış ta kullandım turbo da takınca off off

Yav neden amatörde son yarışta (nostalji) jaguar ımı seçemiyorum ? Anlamış değilim .bu yarışa bu arabayla girebilen var mi yav ?

Bu yarışa bu arabayla girebilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Bu yarışa bu arabayla girebilen var mı ?

Hocam dikkat ettiysen arabanın modeli 66 diye yazması lazım ancak facebook tan indirdiğimizde yazmıyor sebebi bu aynı şekilde profesyonel de de bir yarışta kullanmak istedim olmuyor ama bu arabayı kullanacağın üç dört yarış var en azından onlara para vermekten kurtuldun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 3 Aralık 2010; 0:46:48 >

• alındı teşekkürler.. ama tr psn de çalışıyor mu kod?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha_Boss*

alındı teşekkürler.. ama tr psn de çalışıyor mu kod?

xj13 ün kodu çalışıyor ama race suit in kodu tr de bende çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Bugatti ve Buick de satılmıyor . Kime ne kardeşim benim değil mi araba

• oyunu oynayamıyorum hep takılıyor...ie9.0 beta kullanıyorum sanırım sorun bundan...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.