Şimdi Ara

GT5 için Facebook' da JAGUAR XJ13 Kazanma Şansı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
9.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri tüm detaylarıyla ne yapacağımızı anlatabilirmi parça parça anlatmısınız bi şey anlamadım
    bu ara oyun takılıyor oynanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 4 Aralık 2010; 13:22:54 >
  • ie 8 ilede denedim oyun kilit...serverlar patladı heralde...
  • açtım oyun kendi kendine oynuyor ve arada donuyor
  • ben kodu aldım psn de redeem kod bölümüne yazdım ama olmuyor.benim psn us oyuna orda başladım.uk da kıyafeti denedim kabul ediyor.yani kod us ta olmuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

açtım oyun kendi kendine oynuyor ve arada donuyor

oyun sürekli takılıyor...
  • Doğru düzgün anlatacak biri yokmu?
  • Aldım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Aldım arkadaşlar.

anlatsanda bizde alsak
  • bende bu ekranda takılı kalıyor yazıyorum nexte basıyorum ama sonuç yok yükleme yapan şeyin bitmesini bekliyorum bitmiyor

GT5 için Facebook' da JAGUAR XJ13 Kazanma Şansı
  • quote:

bende bu ekranda takılı kalıyor yazıyorum nexte basıyorum ama sonuç yok yükleme yapan şeyin bitmesini bekliyorum bitmiyor

orası takılıyor ama önemli değil

arkadaşlar olay şu; her oynayışınızın sonunda  GT5 için Facebook' da JAGUAR XJ13 Kazanma Şansı işaretli bölümden farklı birini seçip yorum yazıp göndere basıyorsunuz ve orda takılıyor. ama önemli değil. 10-15 saniye bekleyin ve sayfayı yenileyin oyunu tekrar yapın, o listeden seçmediğiniz birini seçin, yine yorum yazın gönder deyin yine takılacak. yine sayfayı yenileyin bunu toplam 4 farklı kişiyi seçip yapın. sonra profilde sağ tarafta kod çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 4 Aralık 2010; 18:00:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

ben kodu aldım psn de redeem kod bölümüne yazdım ama olmuyor.benim psn us oyuna orda başladım.uk da kıyafeti denedim kabul ediyor.yani kod us ta olmuyor mu

Kod avrupa ve TR store için diğerlerinde çalışmıyor
  • bende aldım jaguarı tr psn de calıstı acaba varmı böyle baska yeni basladım bende nissan silvia bıktrdı ya :D cok yavas
  • bu ne arkadaş oynuyom oynuyom bi halt olduğu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

ben kodu aldım psn de redeem kod bölümüne yazdım ama olmuyor.benim psn us oyuna orda başladım.uk da kıyafeti denedim kabul ediyor.yani kod us ta olmuyor mu

Kod avrupa ve TR store

O arada ki ''ve'' niye? Avrupa PSN'e giriyor Türk PSN de zaten.
  • yaa biri sevabına alıp kodu bana pm'den versin yoksa alamıyacağım
  • saolun demin aldım tr psnde çalışıyor
  • quote:

bu ne arkadaş oynuyom oynuyom bi halt olduğu yok

çıldırıcam arkadaş bi banamı vermiyor şu aptal aracı

• @drejtc yarışı 4 kere yap her yaptıktan sonra altta 4 tane grudge çıkıyo onlardan birine tıkla her seferinde sonra profile gir görecen
  • aracı bende aldım.GT 5 Profile sayfasında sağ köşede GT 5 Content diye bir yer var.Buranın altında Unlocked başlığı altında Grade 1 cars,Grade 2 Cars,Grade 3 Cars,Race suit diye bir kısım var bende sadece birincilik ve race suit'in kodları kazanılmış görünüyor.Diğerlerinden de araç mı kazanılıyor acaba.Bilgisi olan var mı?
  • Bu araç premium mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.