Bildirim
GT5 : Vsync?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
V-Synctir çokta önemli değil, oynamana engel olmuyordur. Oyun stabil 60fps kanıtlandı. Oyunun kurlumunu sil yeniden yükle Ayarlardan. Kurulum dosyasını sil de o zaman updatelerri silmez, daha stabil olur. -
Yok ya gözüme batmıyor çok arada oluyor. 1 senedir bir kere bile frame sorunu olmadı bunun dışında. Sadece merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 11 Haziran 2012; 0:08:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ENGIN3
V-Synctir çokta önemli değil, oynamana engel olmuyordur. Oyun stabil 60fps kanıtlandı. Oyunun kurlumunu sil yeniden yükle Ayarlardan. Kurulum dosyasını sil de o zaman updatelerri silmez, daha stabil olur.
hahaaa... 60fps kanıtlandı mı,iyi biz kalkalım o zaman.
Kalabalık yarışlardaki o frame drop'lar ne oluyor peki? -
quote:
Orijinalden alıntı: adnan1905
quote:
V-Synctir çokta önemli değil, oynamana engel olmuyordur. Oyun stabil 60fps kanıtlandı. Oyunun kurlumunu sil yeniden yükle Ayarlardan. Kurulum dosyasını sil de o zaman updatelerri silmez, daha stabil olur.
Kalabalık yarışlardaki o frame drop'lar ne oluyor peki?
-
quote:
quote:
Adnan o ''hahaa'' sanırım fosfor eksikliğinden kaynaklanıyor. İyi uçuşlar sana.
Alper vermiş sağolsun, teşekkür ederim. -
Valla videolarla kanıtlandı gibi görünüyor ama la sarhte de fps düşüklükleri 16 kişilik yarışlarda oluyor. Bu arada vsync muhabbeti bende de oluyor bazen... -
Bugün güncelleme yaptım 2.05 oldu sürüm. (2.07'yi yüklemedim uzun sürer diye, sonra yükleyeceğim.) Monza'da olurdu genelde bu ekran yırtılması durumu, biraz daha arttı sanki Monza'da. Özellikle ilk virajın orada oluyor. Nedense de en çok Monza'da oluyor. -
quote:
quote:
quote:
Adnan o ''hahaa'' sanırım fosfor eksikliğinden kaynaklanıyor. İyi uçuşlar sana.
Alper vermiş sağolsun, teşekkür ederim.
Oyun stabil 60fps değil açık alanda önündeki 15 otomobili gördüğünde frame değerleri içler acısı bir hal alıyor.Ben GT5 hayranıyım ama birisi gelip te oyunun stabil 60 fps olduğunu iddia ederse bunu kabul edemem...
Bu arada engin,güldüğüm için bana fosfor eksikliği teşhisi koyarsan.Bende sendeki birtakım ciddi eksiklikleri göz önüne alarak ''Allah başka eksiklikler vermesin.'' diyorum.Anlayana...
-
quote:
Oyun stabil 60fps değil açık alanda önündeki 15 otomobili gördüğünde frame değerleri içler acısı bir hal alıyor.Ben GT5 hayranıyım ama birisi gelip te oyunun stabil 60 fps olduğunu iddia ederse bunu kabul edemem...
Bu arada engin,güldüğüm için bana fosfor eksikliği teşhisi koyarsan.Bende sendeki birtakım ciddi eksiklikleri göz önüne alarak ''Allah başka eksiklikler vermesin.'' diyorum.Anlayana...
fosfor eksikliği gıda takviyeleriyle kolay atlatılır (yumurta, süt, balık, badem, fıstık, vs.) ama fanboylar daki zeka geriliğinin tedavisi yok malesef
-
Konuyu saptırmakta üstünüze yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X