Şimdi Ara

PS3 AntiAliasing Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xxsavasxx2 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 Ay önce Super Slim PS3 satın aldım. Ve yanında God of War 3,Red Dead Redemption ve GTA 5 Satın aldım. Ama oyunlarda antialiasing kapalı olduğunu gördüm. Yani oyunda çizgiler kesik kesik pixelleri bile görüyorum yani. İnsanların yüzleri bile tırtıklı tam net değil.
    Bu sorunu başkalarınında yaşadığını gördüm.http://www.youtube.com/watch?v=_UEoYS0avX8 Televizyonum Arçelik A40-LB-4320. Yardımlarınızı bekliyorum .

• Kardeşim bende de ps3 var ama o videodaki kadar kırıklık vs yok.. İlginç bir durum biraz araştırdım sanırım bir çok kişi yaşamış bu durumu.. İlginç bir durum araştırıyorum bakalım merak ettim bende.. Bİr şeyler bulursam tekrardan haber ederim hocam...
  • bazı yabancı kaynaklarda şöyle yazılmış..

TV ayarlarınızda düzleştirme / netlik seçeneği varsa onunla halledebilirsiniz demişler ama var mı bir dene bakalım hocam...

Sonrasında ise birde şunu dene hocam.. Ps3 menü sekmelerinden ayarlar kısmına gel oradan da oyun ayarlarına gel o sekme altında görüntü pürüzsüzleştirici var onu kapalı ise açık konuma getir birde öyle dene. Umarım hallolur hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 20 Ocak 2015; 18:52:22 >
  • Deniyorum hemen hocam
  • Çok çok azıcık birşey düzeldi sanki yada bana öyle geliyor. netlik ayarını tam yaptım pürüzsüzleştirmeyide açtım.
  • hafif kırıklar illaki olacak hocam ps3 mimarisinde yumuşatma denen olay malesef ki yok ama o videodaki kırıklar neydi öyle o kadar olması zaten normal değil.. Umarım oynanacak durumdadır şuan oyunlar...
  • Yok hala aynı. Maalesef bu arada scart kullanıyorum görüntü için aynı o videodaki gibi hatta daha beter bile diyebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ps1 görüntü sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwos40u

Yok hala aynı. Maalesef bu arada scart kullanıyorum görüntü için aynı o videodaki gibi hatta daha beter bile diyebilirim

Scart mı? HDMI kullanacaksın.

Scart kablo ile tabi ki öyle olur. neden SD görüntü ile kullanıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.