Bildirim
GTA 4 DVD 3 saçmalığı yardım lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 dvd'deki dosyaların hepsinide bir klasore kopyalayıp autorun veya setup'tan kurmayı dene -
ama o .bin dosyalarını açmak lazım yoksa olmuyo. -
bazı oyunlarda bin dosyası olduğu halde setuptan kuruluyor istersen bir dene olur belki -
senin bin dedğin şey hayali cd daemon tolls la açacaksın netten bak o binler cd görevini görecek yapamazsan anlatırım -
quote:
Orijinalden alıntı: _Lechero_
senin bin dedğin şey hayali cd daemon tolls la açacaksın netten bak o binler cd görevini görecek yapamazsan anlatırım
Adam ''daemon açmıyor'' demiş anlamıyorum mesajın yarısını mı okuyorsunuz? -
dosyadan açmıycak bro zaten daemondan aççak merak etme baktı eger kalıp dosyasından açtıysa cd bozuktur yoksa arkdas dosyaya gelıp bırlıkte aç dedıgınden öyle der -
bi kere birlikte aç demiyorum.sanal dvd oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor herhangi bi sanal dvd programı bu dosyaya "dosya tanınmıyor"diyor. -
bro sağ en altaki oka tıkla daemon tollsun simgesini bul sağ tıkla sanal aygıtlar var orda varsa eger coklu ortam takılı değil var ona gel bir kalıp dosyası yerleştire bas ilk cdyi tak ordaki bini bul autorun gelecektır eger boyle yapıp hata verıyosa cd bozuktur muhtemelen -
daemon tools hangisi olursa olsun bir .bin uzantılı dosyayı tanımaz olmaz öyle. -
arkadaşım 3 dvdnin içerigini tek bir klasör içine kopyala ve autorun.infden hangi dosyayı çalıştırdıgına bak ordan devam et ama dikkat et bütün dvdlerdeki dosyaların tümünü tek bir klasöre koyacaksın farklı farklı olmayacak... sonra kopyaladıgın yerden setup.exe ile kurulumu başlatacaksın sanırım .bin dedigin dosyalar oyunun data dosyaları da olabilir... her zaman sanal sürücü degildir... -
-
-
olmuyor işte.daemon u denedim tanımıyor.setup ile kurunca aynı dosyayı tekrar çıkarıyor.virtual clone ile denedim sürücüde açıyor ama şöyle bir uyarı geliyor.
-
autorun da o setup adlı simgeyi açıyor -
en iyisi aldığın yere git abi ben bunu kuramadım sen göstersene bir de, büyük ihtimalle kendiside kuramaz, değiştirirsin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 8 Ağustos 2010; 15:29:51 > -
iyi fikir -
ama başka fikri oln varsa lütfen yardım bakarsın cdci kapanır -
ama lütfen yardım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X