Şimdi Ara

Gta 4 görevleri kaldığı yerden devam ettirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu ps3'de oynuyorum. Bir görevi yapamazsak taa görevin en başına dönüyor. Direk kaldığımız yerden devam etme şansımız yok mu? Böyle oyun oyna oyna bitmeycek çünkü.

• Checkpoint sistemi GTA IV'te yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenberk

Checkpoint sistemi GTA IV'te yok.

Vay be bu oyun bitmez benim için. Gta 5'de mi böyle? Ya da gta 4'ün diğer 2 dlc paketi? Gta 5'i oynamadan önce bunları bititririm diyordum ama... Ne dersiniz direk gta 5'e geçeyim mi?
  • GTA V'de böyle değil. Onda istediğiniz şey var. Fakat her oyunun tadı, uğraştırması ayrıdır. Amaç oyunu bir an önce bitireyim değil oyundan zevk alabilmek olmalı.
  • quote:

GTA V'de böyle değil. Onda istediğiniz şey var. Fakat her oyunun tadı, uğraştırması ayrıdır. Amaç oyunu bir an önce bitireyim değil oyundan zevk alabilmek olmalı.

Haklısın hocam şu an tek kelime ile nefret ettim gta 4'den. 200 milyon dolar harcamışlar ama şu niko'nun dönüşler, çatışma sistemi resmen berbat. Oyunu sileceğim direk silmeden bir şey sormak istiyorum lost and damned ile gay tony dlc'sinde de mi kontroller böyle berbat. Boşuna başlamayayım onlara da. Direk 5'e başlayayım.
  • GTA 4, 5'in yanında çok daha kolaydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

GTA V'de böyle değil. Onda istediğiniz şey var. Fakat her oyunun tadı, uğraştırması ayrıdır. Amaç oyunu bir an önce bitireyim değil oyundan zevk alabilmek olmalı.

Haklısın hocam şu an tek kelime ile nefret ettim gta 4'den. 200 milyon dolar harcamışlar ama şu niko'nun dönüşler, çatışma sistemi resmen berbat. Oyunu sileceğim direk silmeden bir şey sormak istiyorum lost and damned ile gay tony dlc'sinde de mi kontroller böyle berbat. Boşuna başlamayayım onlara da. Direk 5'e başlayayım.

2008'de çıkmış bir oyunu 2014'te oynuyorsunuz. Niko'nun dönüşleri ve çatışma sistemi GTA V ile benzerlik gösteriyor. Kısmen aynı da diyebiliriz. Çünkü bu oynanış gayet iyi olduğu için bozmadan devam ettiriyorlar. Size neden böyle geldi anlamadım. Yani siz hangi oyunla karşılaştırıyorsunuz da bu kadar berbat geldi? DLC paketleri hikayedir sadece; yeni bir oyun değil. Farklı karakterlerle aynı oyunu oynarsınız. Ayrıca @bkaakco arkadaşa da katılıyorum. GTA V'in yanında GTA IV baya basit kaçıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 1 devam ediyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

2008'de çıkmış bir oyunu 2014'te oynuyorsunuz. Niko'nun dönüşleri ve çatışma sistemi GTA V ile benzerlik gösteriyor. Kısmen aynı da diyebiliriz. Çünkü bu oynanış gayet iyi olduğu için bozmadan devam ettiriyorlar. Size neden böyle geldi anlamadım. Yani siz hangi oyunla karşılaştırıyorsunuz da bu kadar berbat geldi? DLC paketleri hikayedir sadece; yeni bir oyun değil. Farklı karakterlerle aynı oyunu oynarsınız. Ayrıca @bkaakco arkadaşa da katılıyorum. GTA V'in yanında GTA IV baya basit kaçıyor.

Ben Gta 4 ve 5 diye ayrı oyunları mı oynadım yoksa :) Ya da siz Gta 4'ü en son 2008'de mi oynadınız böyle yorumlar yapıyorsunuz. Gta 5'e başladım oyununu kontroller gayet güzel 4'ün iğrenç siper alma, dönme sıkıntıları yok. Bence siz gta 4'ü bir daha açıp oynayın 5'i oynadıktan sonra. Oyunları bu arada ps3'de oynuyorum belki siz pc'de oynamışsınızdır ondan böyle konuşuyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Gta 4 ve 5 diye ayrı oyunları mı oynadım yoksa :) Ya da siz Gta 4'ü en son 2008'de mi oynadınız böyle yorumlar yapıyorsunuz. Gta 5'e başladım oyununu kontroller gayet güzel 4'ün iğrenç siper alma, dönme sıkıntıları yok. Bence siz gta 4'ü bir daha açıp oynayın 5'i oynadıktan sonra. Oyunları bu arada ps3'de oynuyorum belki siz pc'de oynamışsınızdır ondan böyle konuşuyorsunuz.

İki oyunu da defalarca oynadım ve bitirdim. GTA IV'ü hem bilgisayarda hem Xbox'ta oynadım. Sizin bahsettiğiniz gibi bir sıkıntım olmadı. PS 3'te oynamadım. Ama farklı olacağını zannetmiyorum. Neyse bu durumlar kişiden kişiye değişir. Kimine kolay, kimine zor gelebilir. GTA oyunları benim en çok oynadığım çekirdek oyunlarımdan olduğu için bana öyle geliyor olabilir. Sizin zorlandığınız berbat dediğiniz şeye ben vay be diyorumdur. Ya da ben o kadar çok GTA IV oynamışımdır ki GTA V'e geçince kontrollerde bir sıkıntı yaşamamış ve bana aynı gibi gelmiştir. Size farklı gelen nokta da şudur: Benim 6 yıllık oyun oynuyorsunuz dememdeki kasıt; GTA V gibi daha bir senesini doldurmamış oyunla karşılaştırıyorsunuz. Elbette sıkıntılar olacaktır. Daha zor gelecektir.

Düzeltme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obenberk -- 10 Temmuz 2014; 13:40:14 >

• Ben de PS3'te bitirdim IV ve V'i, silahla vuruş hissi biraz değişik sadece. Siper almada fark göremedim ama IV'te daha iyiydi bence. Onun dışında büyük farklar yok. IV'te otomatik nişan biraz daha sert, yani daha kolay oluyor kitlenmesi. V'te birazcık daha hassas. Araç içi nişanda IV'te daha çok zorlanıyordum o ayrı. Genel olarak çok büyük fark yok, sonuçta oyun motoru aynı, yapımcı aynı. IV'ü 2 sene PS3'te oynadım, bu konuda bir kere bile şikayet ettiğimi hatırlamıyorum. Sanırsam başka oyunlara alıştınız, ondan öyle geliyor. Ayrıca V'te yapay zeka daha güçlüdür, görevler biraz daha zorlayıcıdır.

Önemli not: GTA IV'ü PC'de oynayan arkadaşlar varsa onlara göre bu yorumum yanlış olabilir çünkü PS3 kontrolcüsüyle fare hissi kesinlikle farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Temmuz 2014; 14:22:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5 ile 4'ün kontrollerini bir tutuyorsanız sorun ben de o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.