Şimdi Ara

GTA 4 grafik hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim gta 4 vardı. Bilirsiniz bütler falan olur bilgisayardaki oyunları falan silip derslere yoğunlaştım. Gta 4 sorunsuz bi halde çalışıyordu o zamanlar. Bugün yükledim şöyle bi hata var. Yerlerin içini binaların içini görebiliyorum. Oyun oynanmıyor. Resimlerde gözüktüğü gibi bi sorunum var. Ne yapmalıyım ?
     GTA 4 grafik hatası. GTA 4 grafik hatası. GTA 4 grafik hatası.
    Edit: oyun orjinal steamden yükledim. en güncel sürümü yüklü. Silip tekrar kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreepierPlane86 -- 3 Ağustos 2014; 2:39:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CreepierPlane86

Merhaba arkadaşlar. Benim gta 4 vardı. Bilirsiniz bütler falan olur bilgisayardaki oyunları falan silip derslere yoğunlaştım. Gta 4 sorunsuz bi halde çalışıyordu o zamanlar. Bugün yükledim şöyle bi hata var. Yerlerin içini binaların içini görebiliyorum. Oyun oynanmıyor. Resimlerde gözüktüğü gibi bi sorunum var. Ne yapmalıyım ?
     GTA 4 grafik hatası. GTA 4 grafik hatası. GTA 4 grafik hatası.
    Edit: oyun orjinal steamden yükledim. en güncel sürümü yüklü. Silip tekrar kurdum

Bence direk git PC'yi değiş

• Sorunu çözdüm çok teşşekürler :) commandline.txt açıp '' -availablevidmem 2 -texturequality 2 '' yazdım sorun çözüldü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.