Zaten kanald deki bu haberi izledikten sonra hemen internet kafeye koşup "ağğbii bana getea dört açsana masa 14 deyim" şeklinde öten küçük çocukların sayısı bir hayli fazlalaşmıştır.
Heyy NİKO Welcome the Amerikaaa Süper oyun yapmışlar yapımcıların eline emeğine sağlık +REP
bu oyun hep cocuk oyunu gelmiştir bana...Yanılıyormuyum oynayanların yaşları kaç?
quote:
Orjinalden alıntı: quatroxx
bu oyun hep cocuk oyunu gelmiştir bana...Yanılıyormuyum oynayanların yaşları kaç?
yanılıyorsun.sadece türkiye'ye bakıp yorum yapmamak gerek.zira diğer ülkelerde en az 16+ yaş grubuna satılıyor bu oyun. ayrıca gta pc'ye çıkana kadar(ki çıkarsa)çocuk oyunu olmaktan uzak demektir.
quote:
bu oyun hep cocuk oyunu gelmiştir bana...
O yüzden kutuda 18+ yazıyor değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
tam anlatamadım cocuklar bayılıyor bu oyuna. çok etkisinde kalıyorlar ama bi yetişkini yarım saat sonra sıkıyor. belkide bitek ben sevmiyorum bu oyunu...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
tam anlatamadım cocuklar bayılıyor bu oyuna. çok etkisinde kalıyorlar ama bi yetişkini yarım saat sonra sıkıyor. belkide bitek ben sevmiyorum bu oyunu...
Dondurmaya da çocuklar bayılıyor ama biz de yiyoruz, hemde çocuklara fazla vermiyoruz boğazları şişer diye