Bildirim
!!!!! GTA 4 Kanal D ana haberde !!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nerde ne zaman ana haberdemi şimdimi yani -
şimdi başlarlar vahşet oyunlar küçük beyinleri zehirliyor arkayada koyarlar cs oynayan küçük cocukların goruntularıni...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 29 Nisan 2008; 19:05:41 > -
Koyarlar net cafelerden bebelerin görüntülerini. "almayın bu oyunu!!!!!!!!!!! mahkeme kararı!!!!!"quote:
Orijinalden alıntı: magicool
şimdi başlarlar vahşet oyunlar küçük beyinleri zehirliyor arkayada koyarlar cs oynayan küçük cocukların goruntularıni...
ulen rockstar mendilleriyle satın alır sizi, siz kötüleyecem debeleniyonuz. yazık bu kanald ye ve diğer kanallara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Nisan 2008; 19:09:01 >
-
quote:
şimdi başlarlar vahşet oyunlar küçük beyinleri zehirliyor arkayada koyarlar cs oynayan küçük cocukların goruntularıni...quote:
Orjinalden alıntı: magicool
Aynen katılıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: cebocan
nerde ne zaman ana haberdemi şimdimi yaniquote:
Orjinalden alıntı: cebocan
nerde ne zaman ana haberdemi şimdimi yani
Evet şu anda Malum kanalda ana haberler yayında birazdan sırası gelince gösterecekler bekliyorum ... -
CS oynayan mı var yaquote:
Orijinalden alıntı: 7enderquote:
Orjinalden alıntı: magicool
Aynen katılıyorum
Alıntıları Göster
-
hani nerde ben izliyemiycem
Youtubeye upload edin -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Koyarlar net cafelerden bebelerin görüntülerini. "almayın bu oyunu!!!!!!!!!!! mahkeme kararı!!!!!"
ulen rockstar mendilleriyle satın alır sizi, siz kötüleyecem debeleniyonuz. yazık bu kanald ye ve diğer kanallara
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Dante
Koyarlar net cafelerden bebelerin görüntülerini. "almayın bu oyunu!!!!!!!!!!! mahkeme kararı!!!!!"
Dante, her mesajında düşüncelerimi yansıtıyon niye bilmiyorum
ha bir de,
mahkeme kararıyla kadınların başı örtülürse hiç şaşmam.
-
küçük çocuklar oynamasın kardeşim o zaman. adamlar vermiş uyarıyı 18+ diyo ama 12-13 yaşındaki çocuk bunun sadece oyun olduğunu anlayabilcek yaşta olduğundan eğer küfürleride kaldırabilcekte bünyede ise zaten oynayabilir. ama gidipte 7-8 yaşındaki bebe oynarsa bu oyunu o zamanquote:
Orijinalden alıntı: windsurfquote:
ha bir de,
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 29 Nisan 2008; 19:32:04 >
-
Hani arkadaşlar ?yoksa bittimi haber kaçırdımmı?quote:
Orijinalden alıntı: windsurfquote:
ha bir de,
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: R6V2
CS oynayan mı var ya
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: R6V2
CS oynayan mı var ya
var
-
Bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
küçük çocuklar oynamasın kardeşim o zaman. adamlar vermiş uyarıyı 18+ diyo ama 12-13 yaşındaki çocuk bunun sadece oyun olduğunu anlayabilcek yaşta olduğundan eğer küfürleride kaldırabilcekte bünyede ise zaten oynayabilir. ama gidipte 7-8 yaşındaki bebe oynarsa bu oyunu o zaman
Alıntıları Göster
-
suan çıktı... -
Hayret kötü birşey söylemediler.quote:
suan çıktı... -
wuuuw iyi tanıttılarquote:
Orijinalden alıntı: jAccusequote:
Orjinalden alıntı: R6V2
CS oynayan mı var ya
var
Alıntıları Göster
-
Kimsenin beklediği gibi çıkmadı sanırım haber.Oyunun reklamını yaptılar güzelcequote:
suan çıktı... -
gözlerim yaşarıyo Allahım oyundan kotu soz etmediler hatta dogruları hepsini verdiler tebrik ediyorum kanal ıquote:
suan çıktı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 29 Nisan 2008; 19:55:41 > -
Hayret Efsane Oyun Piyasada diye GTA4ü övdülerquote:
suan çıktı... -
hakkatten kötü bişi sölicekler zannediyorum, helalquote:
Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'
Hayret kötü birşey söylemediler.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- xbox çocuk oyunları
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox türkçe oyunlar
- telegram indirim kanalları
- the witcher 4. sezon ne zaman
- xbox el konsolu
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
- witcher 1 remake
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X