Şimdi Ara

!!!!! GTA 4 Kanal D ana haberde !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA 4 Kanal D ana habere konu oluyor beyler bakalım oyundan anlamayan önyargılı beyinler yine neleri abartıcak ??? Neler saçmalayacak ???

• nerde ne zaman ana haberdemi şimdimi yani
  • şimdi başlarlar vahşet oyunlar küçük beyinleri zehirliyor arkayada koyarlar cs oynayan küçük cocukların goruntularıni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 29 Nisan 2008; 19:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

şimdi başlarlar vahşet oyunlar küçük beyinleri zehirliyor arkayada koyarlar cs oynayan küçük cocukların goruntularıni...
    Koyarlar net cafelerden bebelerin görüntülerini. "almayın bu oyunu!!!!!!!!!!! mahkeme kararı!!!!!"

ulen rockstar mendilleriyle satın alır sizi, siz kötüleyecem debeleniyonuz. yazık bu kanald ye ve diğer kanallara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Nisan 2008; 19:09:01 >

• quote:

şimdi başlarlar vahşet oyunlar küçük beyinleri zehirliyor arkayada koyarlar cs oynayan küçük cocukların goruntularıni...
    quote:

Orjinalden alıntı: magicool

Aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

nerde ne zaman ana haberdemi şimdimi yani
    quote:

Orjinalden alıntı: cebocan

nerde ne zaman ana haberdemi şimdimi yani

Evet şu anda Malum kanalda ana haberler yayında birazdan sırası gelince gösterecekler bekliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

Aynen katılıyorum

Alıntıları Göster
    CS oynayan mı var ya

• hani nerde ben izliyemiycem
    Youtubeye upload edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Koyarlar net cafelerden bebelerin görüntülerini. "almayın bu oyunu!!!!!!!!!!! mahkeme kararı!!!!!"

ulen rockstar mendilleriyle satın alır sizi, siz kötüleyecem debeleniyonuz. yazık bu kanald ye ve diğer kanallara

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Dante, her mesajında düşüncelerimi yansıtıyon niye bilmiyorum

ha bir de,
    mahkeme kararıyla kadınların başı örtülürse hiç şaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

ha bir de,

Alıntıları Göster
    küçük çocuklar oynamasın kardeşim o zaman. adamlar vermiş uyarıyı 18+ diyo ama 12-13 yaşındaki çocuk bunun sadece oyun olduğunu anlayabilcek yaşta olduğundan eğer küfürleride kaldırabilcekte bünyede ise zaten oynayabilir. ama gidipte 7-8 yaşındaki bebe oynarsa bu oyunu o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 29 Nisan 2008; 19:32:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

ha bir de,

Alıntıları Göster
    Hani arkadaşlar ?yoksa bittimi haber kaçırdımmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: R6V2

CS oynayan mı var ya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: R6V2

CS oynayan mı var ya

var

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

küçük çocuklar oynamasın kardeşim o zaman. adamlar vermiş uyarıyı 18+ diyo ama 12-13 yaşındaki çocuk bunun sadece oyun olduğunu anlayabilcek yaşta olduğundan eğer küfürleride kaldırabilcekte bünyede ise zaten oynayabilir. ama gidipte 7-8 yaşındaki bebe oynarsa bu oyunu o zaman

Alıntıları Göster
    Bekliyoruz

• suan çıktı...
  • quote:

suan çıktı...
    Hayret kötü birşey söylemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

quote:

Orjinalden alıntı: R6V2

CS oynayan mı var ya

var

Alıntıları Göster
    wuuuw iyi tanıttılar

• quote:

suan çıktı...
    Kimsenin beklediği gibi çıkmadı sanırım haber.Oyunun reklamını yaptılar güzelce
  • quote:

suan çıktı...
    gözlerim yaşarıyo Allahım oyundan kotu soz etmediler hatta dogruları hepsini verdiler tebrik ediyorum kanal ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 29 Nisan 2008; 19:55:41 >
  • quote:

suan çıktı...
    Hayret Efsane Oyun Piyasada diye GTA4ü övdüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBRAHIMOVIC'

Hayret kötü birşey söylemediler.

Alıntıları Göster
    hakkatten kötü bişi sölicekler zannediyorum, helal
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.