Şimdi Ara

GTA 4 Karşı Şehir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
29.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTA 4'te karşı şehire nasıl geçebiliriz geçince polisler peşinize düşüyor görev yapınca açılıyor ora galiba ama sormak istediğim 2 soru var.
    1-) Gta San Andreas'da da böyle birşey vardı açılmamış şehirlere gidince polis peşinize düşüyordu ancak aezakmı yazarak kurtuluyordunuz GTA 4'te böyle bir şansım yok mu ?
    2-) Görev yapıyorum bir türlü açılmadı çok mu uzun sürüyor açılması ?

karşı şehre gitmeyi çok istiyorum çok güzel gözüküyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EarlyWinter

Arkadaşlar GTA 4'te karşı şehire nasıl geçebiliriz geçince polisler peşinize düşüyor görev yapınca açılıyor ora galiba ama sormak istediğim 2 soru var.
    1-) Gta San Andreas'da da böyle birşey vardı açılmamış şehirlere gidince polis peşinize düşüyordu ancak aezakmı yazarak kurtuluyordunuz GTA 4'te böyle bir şansım yok mu ?

1) Hayır , sadece karşıya geçerken köprüde -GEÇİŞ ÜCRETİ- ödemen gerek [5 $]

Ödemezsen polisler peşine takılıyo , ama onları da basıp kaçabiliyosun

2) Aslında çok sürmüyor , 20 görev filandı galiba ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 12 Aralık 2010; 1:02:38 >

• oyunda %35-40 civarlarında bir ilerleme kaydettikten sonra 2.kısım açılıyor , %25 civarında bir ilerleme kaydedince de küçük bir adacık acılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Arkadaşlar GTA 4'te karşı şehire nasıl geçebiliriz geçince polisler peşinize düşüyor görev yapınca açılıyor ora galiba ama sormak istediğim 2 soru var.

Sen sanırım South Bohan'dan bahsediyorsun 5$ ödeyip geçiyorsun ama benim dediğim yerde köprüde barikat var polisler bekliyor geçemiyorsun.

• yap görev geç ne anlıyorsunuz görev olmayınca şu oyundan oyun bitince mp a girdim mp danda sıkıldım 1 ayda sildim 90 tl ye orjinal almama rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19G05S -- 12 Aralık 2010; 20:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Evet yüzde 20 lerden sonra açılmaya başlıyo. Gta yı hiç oynamadıysan bütün kısımları açana kadar görev yap zevklidir çünkü. Ben 2 defa bitirdim. Tabi ilk çıktığı zaman kimse oynayamadığı için zevkliydi şimdi pek bi anlamı kalmadı. Sen yinede oyna ilk oynadığın için zevk alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • three leaf cover görevinden sonra açılıyo 3.ada da
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

yap görev geç ne anlıyorsunuz görev olmayınca şu oyundan oyun bitince mp a girdim mp danda sıkıldım 1 ayda sildim 90 tl ye orjinal almama rağmen

Nick mesaj uyumu
  • helikoptere bin gec
  • hile ile geçtikten sonra polisler geliyor her ne kadar silsende aranma seviyesini tekrarlanıyor.. yani çözümü illaki vardır
  • Oyna oyunu, zaten kendiliğinden açılacak, hileye falan gerek yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gam3r

three leaf cover görevinden sonra açılıyo 3.ada da
  • Yaw ßende Donmasa Sorun Olmuyacak
  • Ya görev geçmeden geçmek istiosan trainer indir
  • Hile ile ne alıyorsunuz ki? Oyun çok kolay oluyor o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkefur -- 19 Haziran 2011; 12:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smile61

Ya görev geçmeden geçmek istiosan trainer indir

İmza.
  • Arkadaş ben daha gta 4 oynayamıyorum bilgisayarımda sizde görev yapmadan geçmek istiyorsunuz.Bende keşke görev yapıp şehri açabilsem pufff
  • merhaba benim adım bila gönültaş kısacası bana oyun hilecisi derler gta 4 TE karşı şehire gecmek icin görevleri yap diyor görevi yapmadan da gecbilirsin elimizde şifre var arama seviyesini azaltma deyil eğer arama seviyesini azaltma olsaydı sürekli yapsaydınız karşı şehir de 1 saniyede tekrar peşinize taklırdı ama benim şifrem başka istiyen yorum atsın
  • Pasaport al kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.