Şimdi Ara

GTA 6'dan Vice City manzaralı kısa bir görüntü internete düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Son yılların en çok beklenen oyunu olan GTA 6'nın ilk fragmanı birkaç gün içinde yayınlanacak. Buna paralel olarak oyunla ilgili sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak GTA 6'dan Vice City şehrini gösteren kısa bir video internete düştü.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=j_OlckTVr_E&t=56s]

Görüntünün, Rockstar Games'te sanat direktörü olarak görev yapan Aaron Garbut'un oğlu veya oğlunun bir arkadaşı tarafından sızdırıldığı iddia ediliyor. Yayınlanan yazışmalar bu yönde bir izlenim oluştururken aynı zamanda oyunla ilgili bazı ayrıntıları da deşifre etti:

• Harita alanı GTA 5'teki Los Santos'un iki katı büyüklüğünde

• Oyunda üç büyük şehir ve dört küçük yerleşim yeri bulunuyor

• Haritanın merkezinde büyük bir göl var

• Karakter binaların %70'ine girebilecek

Kaynak, Rockstar'ın GTA 6 için ön siparişleri fragmanın yayınlanmasından hemen sonra, yani 5 Aralık 2023 gibi yakın bir tarihte almaya başlayacağını söylüyor. Oyun ise herhangi bir gecikme olmaması durumunda 2024 sonbaharında piyasaya sürülecek.

Kaynak:https://twitter.com/GTABase/status/1731009471994818872
    Kaynak:https://www.eurogamer.net/gta-6-tiktok-leak-has-come-from-the-son-of-a-rockstar-games-employee

• zamanında iphone için sızıntı haberleri yapılırdı şimdi gta için mi? sızıntı haberlerine reklam gözüyle bakıyorum.

• Binaların %70'i girilebilir olacak kısmı bana biraz gerçek dışı geliyor. Bu çok fazla detay anlamına geliyor. Bunu yapamazlar diye düşünmüyorum, bunu optimize edemezler diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım bu kadar ayrıntıyı nasıl bir optimizasyonla sunacaklar.

• Ben eğlenip hoşça vakit geçirmek istiyorum.Gerçek hayatı taklit etmeye çalışan böyle oyunlar bana sıkıcı geliyor hiç hoşça güzel bir oyun deneyimi
    veremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 3 Aralık 2023; 16:11:51 >
  • joven kullanıcısına yanıt

Oynama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadixcanim H kullanıcısına yanıt

cdproject çöpü de cyberpunk için aynı yalanı sallamıştı yıllarca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • joven kullanıcısına yanıt
    Zorla oynatmıyorlar kardeşim sana.

• Gta san andreas oynuyom yaş 30 para yok

• Haritanın ortasındaki büyük göl... Ya bu olmaz işte vice city böyle olmamalı

• Tarihin en iyi oyunu olacak. Beklentimi yüzde 70'i görünce bile aştı. Rockstar'ın bu huyunu çok seviyorum, hep beklentinin üstünde bir oyun sunuyorlar. En ince detaylara sahip olacağına da eminim.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    GTA’nın mı reklama ihtiyacı var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne en ince ayrıntısına sahip olması ya. Hiç mi gta san andreas oynamadınız da hala ondan sonraki gta'ları "ince ayrıntılı" sanıyorsunuz.

San Andreas gibi interior sistemiyle isteseler yaparlar. SSD teknolojisiyle interior loading sorunu da çok olmaz bence. Ama uğraşırlar mı? Sanmıyorum. Yine GTA 5 gibi sadece dış dünyası olan online ağırlıklı bir oyun bekliyorum.

Çok uzun yıllardır geliştirilen bir oyun GTA 6 Teknoloji de epey gelişti, neden olmasın? Rockstar dediğimiz firma ruh hastalığı seviyesinde detaycı bir yapımcı. Eminim ki yapmışlardır. Kafa kırık bu adamların, normal değiller. RDR2 için instan üstü bir çalışma gösterildiği ortaya çıkmıştı bir ara.

• İnşallah ana karakteri seçebiliyoruzdur

Kadın karakterlerle uzun süre oynayamıyorum, zevksiz tepkilerini dinlerken baygınlık geçiriyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 3 Aralık 2023; 17:28:47 >
  • drkayzer kullanıcısına yanıt

iphonenun var mı?

• drkayzer kullanıcısına yanıt
    Söylendiği gibi 130 150 dolara çıkacaksa millette bi hype oluşturup tam fiyattan satmak isteyeceklerdir.
    Merakla bekleyen bi kitle var ne çıksa, kaça çıksa alacak ama genel kitle bu parayı vermeyecek kanımca.
    Türkiye yi konuşmaya gerek yok zaten 😀

• steel0 S kullanıcısına yanıt
    Beğenmedim oyunu zaten oynamam. Yazmış olduğum mesajı anlama noktasından çok uzaksınız birkez daha okuyun derim .

• mert1907 kullanıcısına yanıt
    Yani öyle değilmi bende zorla oynatıyorlar diye yazmıştım.Şaka gibisiniz yazılanı okurken kafa başka yerde heralde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.