Şimdi Ara

GTA 6'dan Vice City manzaralı kısa bir görüntü internete düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence yapılabilir. Scriptler ortalama 250mgb olsa 500 scrpt yükleseler 120gb yapar zaten oyun +300gb bekleniyor.

• KEŞKE TR ALT YAZI DESTEĞİ GELSE 200$ OLSA ÖN SİPARİŞE EKLERDİRM :/
    @rockstargames

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spec1al -- 3 Aralık 2023; 19:14:15 >
  • @joven

Bana sıkıcı geliyor hiç hoşça bir deneyim sunmuyor demişsin. Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum da sen ne yazdığının farkında değilsin galiba. Bir de cevap vermeyi kapatmışsın ilginç.

• hadixcanim H kullanıcısına yanıt

dying light gibi olsa güzel olur

• boogiee90 kullanıcısına yanıt

Yok hocam dying light ayrı güzel, gta ayrı güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 dolardan pahalı gelmez umarım.

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

dying light'taki gibi neredeyse her eve girilebilse yani hocam

• Çocuk babasını işinden edecek

• ₺3000 tl civarında bayılmak ya da bayılmamak işte bütün mesele bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gta 7 çıkmayıp, yakın 10-20 yılda GTA 6 nın haritasında tüm Amerika şehirlerinin DLC tarzı olmasını hayal ediyorum,,, benzersiz bı oyun olcaksa böyle olsun,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 3 Aralık 2023; 23:9:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaç dolar olur sizce?

• GTA 5'e giriş yaptığımızda yalnızca başlangıçta bir kez yükleme ekranı gösteriliyor ve kesintisiz oynanabiliyordu. God of War gibi gizli yükleme ekranlarını dahi hatırlamıyorum. Gta 5 akıcıydı çünkü genellikle bize bir harita sunuluyor ve her şeyi o haritada yapıyorduk. Nadiren bazı görevlerde az detaylı bölgelere giriyorduk, ancak bunlar oldukça sınırlı ve HDD tarafından bile rahatlıkla karşılanabilecek düzeydeydi. Binaların büyük çoğunluğuna girebilmek, sadece SSD performansına değil, yüksek düzeyde bir işlemci gücüne de ihtiyaç duyacak. Bu durum, üst seviye bilgisayarlar için uygun olabilir ancak orta-üstü sistemler büyük zorluklar yaşayabilir. Oyunun motoru, görsel açıdan ve fiziksel olarak Red Dead Redemption 2 seviyesinde olacak gibi görünüyor. RDR2'nin optimize edildiğini düşünüyorum, ancak kasabalardaki çoğu binaya girmek mümkün olduğunda bile yüksek işlemci kullanımı mevcuttu. Normal boş diyebileceğimiz bölgelerde işlemcim %40 oranında kullanılıyor olsa da, şehirlerde ve kasabalarda %100 işlemci kullanımıyla minimal düzeyde de olsa darboğazlar yaşayabiliyordum. GTA 6, GTA 5'in ve RDR2'nin üzerine daha fazla detay ekleyeceğini düşünsem de binaların %70'inin girilebilir olmayacağını da düşünüyorum.

• Bi an önce çıksada crack beklesek.  

• lightning70 L kullanıcısına yanıt
    100$ olursa şaşırmam

• ''Karakter binaların %70'ine girebilecek'' buna pek inanmıyorum.

• m-99 M kullanıcısına yanıt
    cyberpunkın neresi çöp

• Harbiyeli_ H kullanıcısına yanıt

çöp bir şekilde çıktı çünkü. söyledikleri hiçbir şeyi yerine getiremediler.

• Amma gta'ymış sanarsın başka openworld tps action advanture oyun yok çok sıktı artık bu rockstarın böyle gizemli takılması da haberleri de

• Ne, ön sipariş mi? 😍😍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fragman yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 5 Aralık 2023; 2:35:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.