Şimdi Ara

GTA 6'dan Vice City manzaralı kısa bir görüntü internete düştü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

en az 1-1.5 yıl daha ötelenir bu oyun. Cyberpunk'ın düştğü rezil durum gibi yarım yamalak sıkıntılı çıkarmaz rockstar.

Bugünün 4xxx kartlarıylada medium zor oynatır. Çıkınca olay olur, yılın oyunu seçilir. Millet deli gibi yeni donanım almak için birbirini yer. Ben 2027den önce çıkarılacağını düşünmüyorum.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Belirtilen yılda çıkacaktır , yani "2025" GTA 4 hariç , 3.oyundan bu yana çıkarılmış hiç bir Grand Theft Auto oyunu yılın ilk yarısında çıkmadı , hatta Ekim ayında çıkması gibi ilginç bir huya sahipler ancak ben GTA 6 için 2025 yazından önce çıkarılacağını düşünüyorum , bu sefer 2025 Ekim-Kasım a kadar bekletmeyebilirler , 2025 Nisan olabilir...

• Arabalar gaza abanınca daha güldür güldüt ve hızlı kalkış yapsa patinaja düşe düşe. Bu arada paylaşılan kapak fotosundaki bakışları mematiye benziyor. Zaten eminim vadiyi izlemiştir oyun karakterlerinin yüz ifadelerini tasarlayan çizimciler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadixcanim H kullanıcısına yanıt
    830 Brickel Plaza ya da 700 Missoni Baia Hotel, 60 katlı 2 binaya girerseniz beni anın, bizzat ben yaptım :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.