Şimdi Ara

GTA 4 Mod iCEnhancer 1.3 Alpha Versiyon ( Dehşet )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=IfGIs-NiX-g&feature=player_embedded#!]

quote:

The GTA 4 Mods have been making a lot of noise in the industry for the rights reasons. It has given video gamers a taste of how the next generation will look like.
    But that is not all, the guy who developed iCE enhancer for GTA 4 is already working on new version: iCE enhancer 1.3 which looks mind blowing.
    Dont take my word for it. Check the video below and your jaws will drop!

Next-Gen'de bu şekilde olsa fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Ocak 2012; 0:17:54 >

• oyhş one biçim grafiktir abi
  • gerçek değil mi o
  • pc mod sanırım
  • Basindan kalkamaz insan bunun
  • İzlemiyorum böyle videoları sonra cebim yanıyor
  • Biz oynamadıktan sonra ne anlamı var.
  • Yeni nesil daha iyi olacaktır ama bu moduyla GTA 4 yeni çıkacak 5'ten iyi gözüküyor.
  • acaba bu modla optimizasyon nasıl
  • Modu denessemi acaba yanar diye korkuyorum PC .
  • daha önce enbseries li modları görmüştüm oha süpermiş diyordumda bu gerçekten uçuk bir şey, videonun başında gerçek ve oyunu karıştırarak fanmade felan olduğunu zannettim yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

acaba bu modla optimizasyon nasıl

Normalinde 60 FPS alıyorsan bu modda 15-20 FPS alıyorsun sanırım 3-4 kat daha yavaş işliyor deniliyor.
  • Bu modla oyun bende 35 fpsden 12 fpsye düşüyor.Modun 2.0 versiyonu çıkıyor , bu eski sürümü.
  • Modun yapımcısı bunu HD 6950 2 gb ile oynuyor
  • BF3 ile eşdeğer.
  • GTA V bundan daha iyi olacak emin olabilirsiniz :D
    Benım Ekran Kartım HD6850 GTA IV yi En Yüksek Ayarlarda minimum 25 Fps Oynatıyor (Trenlerin Orda 150km Hızla Gittim :P)
    GTA V ' i de Medium Ayarlarda Kasmayacaktır Fakat Ayarlar Medıum Da Oynayacagız Vah Vah Diye Üzülen Arkadaslar Varsa Benım Gıbı
    Kendılerını Şu Açıdan Tatmın Edebılırler;
    GTA V in Medium daki Grafikleri GTA IV nin highteki Grafikleri Gibi Olacak Yani Mediumda Bile Görsel Bir Şölen Görebiliriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

pc mod sanırım

Xbox ve ps3 mü olucaktı zaten dimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra

GTA V bundan daha iyi olacak emin olabilirsiniz :D
    Benım Ekran Kartım HD6850 GTA IV yi En Yüksek Ayarlarda minimum 25 Fps Oynatıyor (Trenlerin Orda 150km Hızla Gittim :P)
    GTA V ' i de Medium Ayarlarda Kasmayacaktır Fakat Ayarlar Medıum Da Oynayacagız Vah Vah Diye Üzülen Arkadaslar Varsa Benım Gıbı
    GTA V in Medium daki Grafikleri GTA IV nin highteki Grafikleri Gibi Olacak Yani Mediumda Bile Görsel Bir Şölen Görebiliriz :D

Gta 4 öptimize özürlü bir oyundu benim pc min high-very high arası oynatması lazım(gölgeler kapalı) ama oynatmıyor.5te böyle sorun olmazsa aynı ayarlarda rahat oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 3 Şubat 2012; 13:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

quote:

Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra

GTA V bundan daha iyi olacak emin olabilirsiniz :D

Gta 4 öptimize özürlü bir oyundu benim pc min high-very high arası oynatması lazım ama oynatmıyor.5te böyle sorun olmazsa aynı ayarlarda rahat oynarız.

pc özelliklerinizi yazarmısınız merakımdan soruyorum

• İntel Core 2 Duo processor t6600
    Ati mobility radeon hd4650 1GB
    4,0 GB(Kullanılabilir miktar;3,25)

WİN7 Enterprise 32 bit(64 bit gereksiz.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.