Şimdi Ara

gta 4 problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TOSHIBA a210-17r bir leptopum var

Özellikleri:

AMD Turion 64x2
    2048 DDR2 Ram
    1024 Ekran karti (ATI Radeon x1200)
    Windows Vista
    Service Pack 1

GTA 4 oyununun orjinal CD Sini aldim kurdum hersey gayet güzel ama oyuna girerken
    DD3D50 Hata kodunu veriyor Bu kodu arastirdim ve

DD3D50- D3D Error - DirectX 9 destekli ekran kartı gerekiyor. sorunuyla karsilastim

ATI Radeon X1200 sürümünü arastirdim:
    ve bir siteden anladigim kadariyla

DirectX 9, Shader 2.0

Sistemlerini destekledigini ögrendim DirectX 9 yazdim google a hemen ve indirip hemen kurdum bilgisayarimi yeniden baslattim hala ayni hatayla karsilasiyorum..

ATI Radeon x1200 sürümünün directx 9 olup olmadigindan emin olan biri varmi? sizce bu sorunu neden yapiyor? ne yapmaliyim?

Tesekürler..

• x1200 ile GTA4'ü oynaman zaten imkansız gibi birşey. Çalışsa bile 3 FPS'i geçeceğini sanmıyorum. Ona da oynamak denmez zaten.

Edit: Şöyle bir yazı buldum, işine yarayabilir.

ATI Radeon Xpress X1200 oyuncular için pek uygun değil. Sadece Quake 3 Arena gibi eski oyun lar 1024x768 çözünürlükte yüksek/orta detaylarda akıcı. Warcraft 3 bile düşük detaylarda akıcı oynanıyor. FEAR, Doom3 ve Quake 4 gibi oyunlar zor oynanılabilmekte. (Quake 4’de savaş sahnelerinde saniyede 2 Frame örnek olarak verilebilir.) Age of Empires 3 gibi bazı strateji oyunları minimum detaylarda ( 20 – 25 fps, FSC Amilo Pa2510 ile test edildi) oynanabilir.

Kaynak:http://www.notebookcheck-tr.com/ATI-Radeon-Xpress-X1200.9925.0.html

Ayrıca problemlerinizi lütfen mevcut konulara danışınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_28310261/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.