Şimdi Ara

Gta 4 setup İSDone.dll hatası yardım edin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Gta IV aldım yükledim ama yüklerken ISDone.dll hatası alıyorum system32 ye ISdone.dll ve Unarc.dll dosyalarını attım sorun çozülmedi yardımlarınızı bekliyorum .
     Gta 4 setup İSDone.dll hatası yardım edin lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 4 "İSDone.dll" Hatası: Çözümü

GTA 4'ü kurarken "İSDone.dll" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, oyunun kurulum dosyalarının eksik veya bozuk olmasından kaynaklanır.

"İSDOne.dll" Hatasını Çözme Adımları:

1. Oyunu Yeniden Yükle: Oyunu yeniden yüklemek çoğu zaman hasarlı dosyaları onarabilir.
    2. "İSDone.dll" Dosyasını Manuel Olarak İndir: 64 bit Windows kullanıcıları için "İSDone.dll 64 bit" dosyasını indir. 32 bit Windows kullanıcıları için "İSDone.dll 32 bit" dosyasını indir.
    3. "İSDone.dll" Dosyasını Doğru Dizine Kopyala: 64 bit Windows kullanıcıları için dosyayı "C:\Windows\SysWOW64" dizinine kopyalamalısın. 32 bit Windows kullanıcıları için dosyayı "C:\Windows\System32" dizinine kopyalamalısın.
    4. Bilgisayarı Yeniden Başlat: Değişikliklerin etkili olması için bilgisayarını yeniden başlat.

Bu adımları uyguladıktan sonra GTA 4 oyununu tekrar kurmayı deneyebilirsin. Hata hala devam ediyorsa, bilgisayarında farklı bir sorun olabilir.

Not: Bu çözümler yalnızca "İSDone.dll" hatası için geçerlidir. Farklı hatalar için farklı çözümlere ihtiyaç duyulabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bosa ugrasma ayni sorun bendede var o sorun x64 bit lerde oluyor cozum ise gta 4 ü x86 bit(32) lik bir pcde kur sonra kurulan gta 4 de dosya konumunu ac ve onu harddisk veya 32 gb flashdisk filan olur ona at cikan sorunlarada bakarsin bende anlattigim gibi kullaniyor hic bir sikinti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaza07

Bosa ugrasma ayni sorun bendede var o sorun x64 bit lerde oluyor cozum ise gta 4 ü x86 bit(32) lik bir pcde kur sonra kurulan gta 4 de dosya konumunu ac ve onu harddisk veya 32 gb flashdisk filan olur ona at cikan sorunlarada bakarsin bende anlattigim gibi kullaniyor hic bir sikinti yok

kardeşim bu gta 4 u hem 32 bit hemde 64 bitte yaptım. ama her ikisinde de yuzde 90 da isodll unarc hatasi verdi ya :( napicam aga biktim usandim. cd yi boşuna mi aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde otuyorsun bende var kurdum sana veriyim

• 5 yıl sonra gelen edit

Arkadaşlar bu sorunla bende baya uğraştım ve çözdüm sonunda şöyle ki; Win10 64 bit kullanıcısıyım ve setup dosyasına tıklayıp açtığım zaman Isdone.dll ve Unarc.dll hataları alıyordum. Bu sorunun bence tek sıkıntısı var. Neden tek, çünkü herşeyi denedim ama herşeyi yani öyle böyle değil. Sıkıntı sizin bilgisayarınızın system32 ve syswow64 dosyalarındaki eksik dll'lerden kaynaklanmıyor. Sorun, sizin indirdiğiniz oyunun dosyalarında. Eksik yani. Ben ne yaptım çözüm için:

Torrent ile indirmiştim oyunu. Girdim uTorrent'e, inmiş dosyayı durdura bastım daha sonra inmiş dosyaya sağ tık yapıp tekrar kontrol ete bastım. Program inmiş dosyaları tekrar gözden geçirdi ve oyunun yüzde 98 inmiş olduğunu belirledi ve kalan yüzde 2'lik kısmı da indirip oyunun tüm dosyalarını download etti. Bu hatayı hem gta 4'de hemde metro 2033'de almıştım ve bu şekilde hallettim. Daha sonra gta 4 setup'a bastığım da hiçbir hata vermeden oyunu yükledi. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmyyyymmm -- 14 Eylül 2018; 2:36:21 >

•  Gta 4 setup İSDone.dll hatası yardım edin lütfen
     Gta 4 setup İSDone.dll hatası yardım edin lütfenwordpress - seo - teknoloji ve finans platformu
    isdone dll Hatası - isdone dll indir
    https://www.kozba.org/isdone-dll-hatasi-isdone-dll-indir/

İlgili bağlantı da size yardımcı olabilir, konuyu hortlattık ama kusura bakmayın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.