Şimdi Ara

Gta 4 TAKILMA ! :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci: i7 930
    ram : gskıll 4 gb
    ekran kartı : sapphire hd 5970
    guc kaynagı : hıghpower 1200 watt

Sistemim yukarıdakıdır.Oyunda yururken bırsey yok fakat arabaya binince takılmalar başlıyor , nasıl çözebilirim ?

• Son patchı yükle. 1.0.7.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

Son patchı yükle. 1.0.7.0

resmi yama değilki ?
  • aynı sorunu bende yaşıyordum zamanında. ekran kartından dolayı dediler.
  • 1.7 resmi yama arkadaşım. resmi yama olmasa ne olacak. en iyisi 1.7. gölgeleri ve takılmaları düzeltiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

1.7 resmi yama arkadaşım. resmi yama olmasa ne olacak. en iyisi 1.7. gölgeleri ve takılmaları düzeltiyor.

resmi yama olsa kendi sitesinde olurdu ?
  • değil mi bilmiyorum ama yükle yinede. sorunlarını çözecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    6 yıl önce açıldı
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun var görüntü kare kare geliyor arabadayken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

bende de aynı sorun var görüntü kare kare geliyor arabadayken...

patchı kurunca düzeldi.
  • 1.7 resmi yama. Ayrıca aynı zamanda eflc icin de 1.2 yayınlanmıstı.

Ayrıca ben kendimde yasadıgım takılma sorununu [patchler olsa dahi] sıcaklıgı kontrol ettigimde cözüyorum zira 70 derecenin üzerinde biraz kare atlama gibi durumlar hissediyorum. Yasayan varsa benzerini onlara cözüm olsun :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

1.7 resmi yama. Ayrıca aynı zamanda eflc icin de 1.2 yayınlanmıstı.

Ayrıca ben kendimde yasadıgım takılma sorununu [patchler olsa dahi] sıcaklıgı kontrol ettigimde cözüyorum zira 70 derecenin üzerinde biraz kare atlama gibi durumlar hissediyorum. Yasayan varsa benzerini onlara cözüm olsun :=)

resmi yama diyorsunda rockstar games öyle demiyor ? orada en son patch 1.0.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: lneT

quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

1.7 resmi yama. Ayrıca aynı zamanda eflc icin de 1.2 yayınlanmıstı.

resmi yama diyorsunda rockstar games öyle demiyor ? orada en son patch 1.0.4

Bakmadım ama, eflcnin yaması olarak geçiyo olmasın?
  • Gta 4 için 1.0.7 eflc için 1.0.2 en son çıkan resmi yamadır kendi sitesinde bulabilirsiniz
  • arkadaşım resmi yama mı değil mi olayına neden kafayı taktın bukadar? oyun bozulmuyor merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

arkadaşım resmi yama mı değil mi olayına neden kafayı taktın bukadar? oyun bozulmuyor merak etme.

oyunun bozulmasıyla alakası yok rockstar gamesin bakın patch bölümüne 1.0.7 var mı ? orada yoksa resmi yama değildir , resmi yama diyen arkadaşlar :)
  • Arkadaşım ben her şeyi açıkladım bende de vardı ve düzeldi bu sayfayı ziyaret ethttp://forum.donanimhaber.com/m_42185286/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42185286
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

Arkadaşım ben her şeyi açıkladım bende de vardı ve düzeldi bu sayfayı ziyaret ethttp://forum.donanimhaber.com/m_42185286/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42185286

sağolda çözümü yapmıştım zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.