Şimdi Ara

GTA 4 Tarzı oyunlari oynayabilecek bir laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir laptop almak istiyorum. Daha çok oyun amaçlı kullanıcam. Oyunlarda son çıkanlardan değilde GTA 4, Call of Duty 4-5, Assasin's Creed serisi , Protatype felan. Full ayarda istemiyorum medium yeter bana sıkıntı olmaz. Ancak birde fiyat sıkıntısı var. Ben maximum 1.500 TL verebilirim.

Kısaca fiyati uygun güzel bi laptop istiyorum. Varsa önerileriniz bekliyorum. Lütfen yorum yazmaktan cekinmeyin yorumlariniza ihtiyacım var.

Başka forumlardan arastırdım pek yararlı bisey bulamadım. Burdan birebir tavsiyelere ihtiyacım var.

Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EciVeci -- 27 Ekim 2014; 18:10:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lenovo z500 i5 gt645mb 128 bit ve fiyati 1350 civarı ve kasası da metal en iyi tercih o olur

• Gold bimeks teknosa saturn gibi mağazalardan laptop tavsiyeleri yaparsaniz sevinirim. Magazada birebir incelemek gormek bana daha iyi gibi gelio. Internetten yaptigim alisverisler bana sikintidan baska bisey olmuo

• quote:

Orijinalden alıntı: Alican_Sevinc

Gold bimeks teknosa saturn gibi mağazalardan laptop tavsiyeleri yaparsaniz sevinirim. Magazada birebir incelemek gormek bana daha iyi gibi gelio. Internetten yaptigim alisverisler bana sikintidan baska bisey olmuo

evet o ürün fiyat daha uyguna var iyice araştr ayrıca teknosa da ürün var git gör incele

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

Orijinalden alıntı: Alican_Sevinc

Gold bimeks teknosa saturn gibi mağazalardan laptop tavsiyeleri yaparsaniz sevinirim. Magazada birebir incelemek gormek bana daha iyi gibi gelio. Internetten yaptigim alisverisler bana sikintidan baska bisey olmuo

evet o ürün fiyat daha uyguna var iyice araştr ayrıca teknosa da ürün var git gör incele

Cok tesekkurler. Aklimda bir fikir oldu.

• Her türlü öneriye açığım !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus marka laptop tavsiye edebilecek olan varmı

• Kardesim asus marka laptop onerilir sana fakat asus bunun gibi iyi özellikler barindirmaz.
  • quote:

Kardesim asus marka laptop onerilir sana fakat asus bunun gibi iyi özellikler barindirmaz.

Bana Çok yardımcı oluyosun teşekürler .

Ama ben gold teknosa gibi yerlerden almak istiyorum. Z500 internette satilio. Varsa bunun denginde magazada satilan bi laptop tavsiyenizi alirim

• Bugün teknosaya ugradim tesadüfen ve orda lenovo z500 vardi...

Capitolde ki teknosadan... olmadi git cevahire orda ki teknosaya gir o da olmadi cevahir yolu üzerinde teknosa var oraya gir yeni bir model ve cok satilan bir model oldguu icin hala raflarda ihtisami ile duruyor :)
  • quote:

Bugün teknosaya ugradim tesadüfen ve orda lenovo z500 vardi...

Capitolde ki teknosadan... olmadi git cevahire orda ki teknosaya gir o da olmadi cevahir yolu üzerinde teknosa var oraya gir yeni bir model ve cok satilan bir model oldguu icin hala raflarda ihtisami ile duruyor :)

Bende forum istanbulda baktım bulamadım şansıma. Ama tesekkur iyi araştırmak lazım nerde satiolar felan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.