Şimdi Ara

GTA 4 tavsiye ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim eski bilgisayarım gta 4 ü kaldırmadığı için yükleyememiştim.yeni pc imde oynamak istiyorum.gta 4 ü indircektim fakat indirmek üzereyken The Ballad of Gay Tony ve Episodes from Liberty City diye gta 4 ten sonra çıkan oyunları gördüm.hangisi indirceğime karar veremedim.acaba bunlar gta 4 üstüne yamamı yoksa ayrı bir oyunmu??hangisini indirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Ayrı oyun. Harita aynı fakat görevler farklı. Şahsen ilk normal gta 4 ü indir , sonra diğerini.
  • normal gta 4 daha zevkli diyosun yani
  • peki gerçekçilik açısından bi fark varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

normal gta 4 daha zevkli diyosun yani

İki oyunun görevleri farkı o yüzden gta 4'ü ilk oyna sonra diğer oyunu yüklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

peki gerçekçilik açısından bi fark varmı ??

Hayır, grafikler aynı üçünde de. Sana GTA 4'ü hiç tavsiye etmem çünkü grafikten başka birşey yok + 55 görev var çok az. Onun yerine GTA 3, Vice City, San Andreas oyna derim

san andreas la vice city yi bitirdim ben gta 4 ve diğer yazdığım sürümler içinde hangisi daha güzel diye sormuştum.galiba gta 4 le başlıcam yorumlarınıza göre

• GTA 4'de şehirler kapalı eskilerindeki gibi sonradan açılıyor. Ama EFLC'de açık. Bu da aklında bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta 6
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir iki köprüde gişe var. Onu demek istemiş olabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.