arkadaşlar benim eski bilgisayarım gta 4 ü kaldırmadığı için yükleyememiştim.yeni pc imde oynamak istiyorum.gta 4 ü indircektim fakat indirmek üzereyken The Ballad of Gay Tony ve Episodes from Liberty City diye gta 4 ten sonra çıkan oyunları gördüm.hangisi indirceğime karar veremedim.acaba bunlar gta 4 üstüne yamamı yoksa ayrı bir oyunmu??hangisini indirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ayrı oyun. Harita aynı fakat görevler farklı. Şahsen ilk normal gta 4 ü indir , sonra diğerini.
normal gta 4 daha zevkli diyosun yani
peki gerçekçilik açısından bi fark varmı ??
quote:
Orijinalden alıntı: anatolianwarrior
normal gta 4 daha zevkli diyosun yani
İki oyunun görevleri farkı o yüzden gta 4'ü ilk oyna sonra diğer oyunu yüklersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Brutal Kill
quote:
Orijinalden alıntı: anatolianwarrior
peki gerçekçilik açısından bi fark varmı ??
Hayır, grafikler aynı üçünde de. Sana GTA 4'ü hiç tavsiye etmem çünkü grafikten başka birşey yok + 55 görev var çok az. Onun yerine GTA 3, Vice City, San Andreas oyna derim
san andreas la vice city yi bitirdim ben gta 4 ve diğer yazdığım sürümler içinde hangisi daha güzel diye sormuştum.galiba gta 4 le başlıcam yorumlarınıza göre
GTA 4'de şehirler kapalı eskilerindeki gibi sonradan açılıyor. Ama EFLC'de açık. Bu da aklında bulunsun.