Şimdi Ara

GTA 4 TRAİNER BAKIN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR OYUNU BEN SIFIRLADIM VE BIRAZ ALEM YAPMAK ICIN TRAİNER ISTIYORUM AMA DOGRU DÜZGÜN ÇALISACAK BAKTIM BAKTIM BULAMADADIM DOGRU DÜZGÜN ÇALİŞAN VE İSTEDİKLERİM TRAİNER İÇİNDE

1.FAST SPPED

2.MEGA JUMP

BUNLARI OLSUN İÇİNDE YETER KULLANAN VARSA UPDATE EDEBILIRMI LÜTFEN ŞİMDİDEN COK TŞKLER

• Şuan düzgün çalışan bi trainer varmı ya varsa banada lazım valla
  • EVET YOKMU YA BILEN
  • Düzgün çalışan var mı bilmiyorum
  • düzgün olarak çalışan var fakat olayı şu. oyundan eğer trainer deki hileleri kapatmadan çıkarsanız save iniz pert oluyor malesef. benim %88 lik save gitti
  • Yollarmısın o traineri sana zahmet
  • Alın size trainer 1.0.2 yaması ile sorunsuz kullanıyorum

http://rapidshare.com/files/200136291/Trainer.rar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellikleri ney bunun

+ Çalıştıramadım oyuna girerken Exe gönderme veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 20 Şubat 2009; 2:46:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aranel TinúvieL

Özellikleri ney bunun

+ Çalıştıramadım oyuna girerken Exe gönderme veriyor

Ordaki Oku yazanı okuyup ona göre yapsaydın sorun olmazdı.

Ölümsüzlük-Sınırsız Para-Polislerden Kurtulma-Cephane felan var.
  • Ordaki gibi yaptım zaten. copy.....exe ve xlive.dll yi attım oyuna diğer gta iconlu exe yi açıp launch dedim sonra birşey seçmemi istedi ben ordan copy......exe yi seçiyorum ama acaba başka birşeymi seçicez
  • ağır çekim traineri varmıdır acaba
  • varda cok agır ya benım pc cok agırlasıtrdı o tranıer yanı oyunda
  • quote:

Ordaki gibi yaptım zaten. copy.....exe ve xlive.dll yi attım oyuna diğer gta iconlu exe yi açıp launch dedim sonra birşey seçmemi istedi ben ordan copy......exe yi seçiyorum ama acaba başka birşeymi seçicez

Ordaki gereken 2 dosyayı oyun klasörü içersine kopyaladıktan sonra normal oyuna girerken sadece 1 seferliğine bişey soruyor ona evet diyorsun ve Trineri artık çalıştırabilirsin. Bende sorun yok istersen tekrar dene, eklediklerini sil oyuna gir çık tekrar atıp yukardakileri tekrar yap.
  • Grand Theft Auto IV +5 Trainer BETA 1.0c.exe yi oyuna girdikten sonramı yoksa girerkenmi açıyoruz

edit : oyuna girdikten sonra açtım açıldı ama şimdide trainerin fonksiyonları çalışmıyor. mesela f5 e basıyorum unlimited health yanında ok işareti çıkıyor 1 saniye sonra hemen kayboluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 21 Şubat 2009; 0:36:47 >
  • quote:

Grand Theft Auto IV +5 Trainer BETA 1.0c.exe yi oyuna girdikten sonramı yoksa girerkenmi açıyoruz

edit : oyuna girdikten sonra açtım açıldı ama şimdide trainerin fonksiyonları çalışmıyor. mesela f5 e basıyorum unlimited health yanında ok işareti çıkıyor 1 saniye sonra hemen kayboluyor

Oyuna girmeden önce açılıyor.
  • Onuda denedim sonuç olumsuz. seçtiğim fonksiyon seçimden 1 saniye sonra deaktif oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.