hadi kardeşim inan ki seni destekleyen yüzlerce kişi var ünivde sana destek yağıyo adına özel forum bile açılabilir yola devam
10
Baya hızlandın dostum, böle devam edersen 1 haftaya bitirirsin, kolay gelsin. :)
Dostum allah razı olsun
10 dan geri sayım başladı 8
quote:
Orijinalden alıntı: cekto
hadi kardeşim inan ki seni destekleyen yüzlerce kişi var ünivde sana destek yağıyo adına özel forum bile açılabilir yola devam
üniv derken hangi üni destekliyor?
fib'lere ne ya?federallere veya fbi'a olmasın o?
Sence ne zaman biter?
quote:
Orijinalden alıntı: balparmak
fib'lere ne ya?federallere veya fbi'a olmasın o?
fbi deil fib
Harikasın Ensar. Bir de diğer topicteki ek paketlerin Türkçe yamasına katılıp orayı da halletin mi varya herkes sana dua edecek, Gta tarihinde efsane olacaksın. Darısı Gta5'in başına. İş yapanın ellerinden öperim. Ellerinden öpüyorum. Yalakalık değil, cidden bunları düşünüp böyle hissettiğim için bunları söylüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sonbaron61
Harikasın Ensar. Bir de diğer topicteki ek paketlerin Türkçe yamasına katılıp orayı da halletin mi varya herkes sana dua edecek, Gta tarihinde efsane olacaksın. Darısı Gta5'in başına. İş yapanın ellerinden öperim. Ellerinden öpüyorum. Yalakalık değil, cidden bunları düşünüp böyle hissettiğim için bunları söylüyorum.
Ya ama ne zaman biter sölese bide.
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
quote:
Orijinalden alıntı: sonbaron61
Ya ama ne zaman biter sölese bide.
süpriz
Dün 12 idi bugün 8 hızlı gidiyorsun kolay gelsin.
oyunu tekrar kurup patch ini ıvırını zıvırını hazır etmenin zamanı gelmiş
son görevlerde hızlandığını hissettim büyüksün şimdiden teşekkürler
Bu sefer gerçekten bitecek sanırsam. Son 8... Bu hızla yarından sonraya kalmaz biter. Geç olsun da güç olmasın gerçi... Dün akşam yükledim oyunu. Şu an Türkçe kısımlar bitti. Artık beklemek kaldı geriye sadece. İşiniz rast gitsin. ((: Kolay gelsin. :))
süpersiniz ya allah razı olsun:)
sabırsızlıkla bekliyorum
7 BÖLÜM KALMIS herhalde arakadas günde ortalama 1 bölüm çeviriyor.haftaya biter inş