Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çeviri için şimdiden teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahit48

1.0.4.0 sürümünde harfler bozuk çıktı.

1.0.7.0 patch kurcaksında ondan.Neyse çevirili baya ya oyna işte.
  • bugün hiç yapmamış dün de 7 idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

bugün hiç yapmamış dün de 7 idi

Hayu kardeşim sizene. Adam PC başından kalkmasın sizin için yama mı yapsın? Onun da sosyal yaşamı vs. var bütün gün pc başında mı oturacak sabredin adam müsait olduğunda bitirir şu ana kadar nasıl ilerlediyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

bugün hiç yapmamış dün de 7 idi

bugun 3 tane yapmıs 4 tane kaldı gittikçe sona yaklasıyor.
  • 4

Ayrıca her görevi bitirince yazmıyo.2-3tane daha bitiriyo öle yazıyo.Genellikle böle.Belkide ben yetişememişimdir.
  • Sabirsizlikla Bekliyorum Dostum :)

Harika 1 Is Cikariyorsun :)

Kolay Gelsin....

1 Sorum Olucak Beyler..

Oyunu Indirdim Kurdum ?

Cracki Simdi mi Yapiyim Yoksa Patch Kurdukdan Sonra mi ?

Birde Patch Kurunca Crack Gecersizmi Oluyor ?

Birde Direk 6.0 Patchi Kursam 1 Sorun Olur mu ? 1-2-3-4-5 Kurmama Gerek Varmi Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanyak

Sabirsizlikla Bekliyorum Dostum :)

Harika 1 Is Cikariyorsun :)

Kolay Gelsin....

1 Sorum Olucak Beyler..

Oyunu Indirdim Kurdum ?

Cracki Simdi mi Yapiyim Yoksa Patch Kurdukdan Sonra mi ?

Birde Patch Kurunca Crack Gecersizmi Oluyor ?

Birde Direk 6.0 Patchi Kursam 1 Sorun Olur mu ? 1-2-3-4-5 Kurmama Gerek Varmi Saygilar

Direk 1.0.7.0 kur sonra crack yap.
  • Süpersin hocam bugün son gün değil mi
  • İNŞ bugun bıter
  • Gerçekten çok başarılı bir çalışma ve bence çok hızlı ilerliyorsun....Oyun sonları olduğu için hayliyle diyaloglarda bol olacaktır...
  • Arkadaşlar 1.0.6.0 patch kurdum kendı 1.0.6.0 cragını uyguladım TR oldu harfler düzgün fakat bu sefer fare'yi çevirdiğimde binalar ağaçlar 2-3 sn gecikmeli geliyor 1.0.4.0 a böle bi sorun yoktu ekran kartı güncel frame work 3.5 g.f.live 3.3 sistem win 7 HD 4850 4gb ram amd phenon 3,0 işlemci pc yetersizlik olucağını sanmıyorum 1.0.7.0 kendine has KIRAK'ı warmı :) yada 1.0.7.0 ile bu gecikmeler düzelirmi yada bu TR yamayı 1.0.4.0 V. çevirebilirmiyiz çok şey sordum hehe.. :) çıkalı kaç sene oldu bi adam gibi oynayamadık su oyunu orjinal alsak ondada sorunlar olacağından eminim bu olayı nasıl çözebilirim patchten sonra oldu bu bina ve ağaçların gec gelmeleri.. yardımcı olursanız sevinrim

Konu bu bölümde uygun değil farkındayım ama TR yama 1.0.6.0 açabildim ve bu sorun bu patchten sonra oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggresor26 -- 24 Temmuz 2010; 16:35:15 >

• Helal sana be!

• Bugün bitermiki acaba
  • hala 4 bölüm kalmıs hayıırdır inş
  • haftasonu pek buralara girmezdi öncedende, herhalde tatile çıkıyor haftasonları.

o yüzden pazartesi ye kadar beklemeyin derim benim tahminim bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggresor26

Arkadaşlar 1.0.6.0 patch kurdum kendı 1.0.6.0 cragını uyguladım TR oldu harfler düzgün fakat bu sefer fare'yi çevirdiğimde binalar ağaçlar 2-3 sn gecikmeli geliyor 1.0.4.0 a böle bi sorun yoktu ekran kartı güncel frame work 3.5 g.f.live 3.3 sistem win 7 HD 4850 4gb ram amd phenon 3,0 işlemci pc yetersizlik olucağını sanmıyorum 1.0.7.0 kendine has KIRAK'ı warmı :) yada 1.0.7.0 ile bu gecikmeler düzelirmi yada bu TR yamayı 1.0.4.0 V. çevirebilirmiyiz çok şey sordum hehe.. :) çıkalı kaç sene oldu bi adam gibi oynayamadık su oyunu orjinal alsak ondada sorunlar olacağından eminim bu olayı nasıl çözebilirim patchten sonra oldu bu bina ve ağaçların gec gelmeleri.. yardımcı olursanız sevinrim

Konu bu bölümde uygun değil farkındayım ama TR yama 1.0.6.0 açabildim ve bu sorun bu patchten sonra oldu...

1.0.7.0 kur sorun ortadan kalkar. tabi bilgisayar özelliklerini yazsaydın ona göre de birşeyler söyleyebilirdik. Ayrıca burdaki TR yama sanırım 1.0.4.0 paketine uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rimujin -- 24 Temmuz 2010; 23:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rimujin

quote:

Arkadaşlar 1.0.6.0 patch kurdum kendı 1.0.6.0 cragını uyguladım TR oldu harfler düzgün fakat bu sefer fare'yi çevirdiğimde binalar ağaçlar 2-3 sn gecikmeli geliyor 1.0.4.0 a böle bi sorun yoktu ekran kartı güncel frame work 3.5 g.f.live 3.3 sistem win 7 HD 4850 4gb ram amd phenon 3,0 işlemci pc yetersizlik olucağını sanmıyorum 1.0.7.0 kendine has KIRAK'ı warmı :) yada 1.0.7.0 ile bu gecikmeler düzelirmi yada bu TR yamayı 1.0.4.0 V. çevirebilirmiyiz çok şey sordum hehe.. :) çıkalı kaç sene oldu bi adam gibi oynayamadık su oyunu orjinal alsak ondada sorunlar olacağından eminim bu olayı nasıl çözebilirim patchten sonra oldu bu bina ve ağaçların gec gelmeleri.. yardımcı olursanız sevinrim

1.0.7.0 kur sorun ortadan kalkar. tabi bilgisayar özelliklerini yazsaydın ona göre de birşeyler söyleyebilirdik. Ayrıca burdaki TR yama sanırım 1.0.4.0 paketine uyumlu.

Bilgisayarın özelliklerini yazdım görmedin anlaşılan nyse 1.0.4.0 da denedim harfler'in sadece başı gözüküyor 1.0.7.0 ilacını bulamadım ayrı bir ilacı yok 1.4 ilacını uyguladıgımda yine harfler bozuk 1.6 da binalar geç geliyor bi kısmını halletsek yeni sorunlar cıkıyor fakat 1.0.4.0 da en ufak bı sorunum yok Full ayar rahatca oynayabılıyorum TR 1.0.4.0 da açabilsem sorunum yok nasıl yapıcaz bilemiyorum

Oyunu Bastan kurdugumuzda direk 1.0.7.0 patch kurdugumda kı kurulum ilacını bırmı yukluor yoksa ayrıca ilac uyguluyormuyuz arkadaşlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggresor26 -- 25 Temmuz 2010; 1:12:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rimujin

quote:

Bilgisayarın özelliklerini yazdım görmedin anlaşılan nyse 1.0.4.0 da denedim harfler'in sadece başı gözüküyor 1.0.7.0 ilacını bulamadım ayrı bir ilacı yok 1.4 ilacını uyguladıgımda yine harfler bozuk 1.6 da binalar geç geliyor bi kısmını halletsek yeni sorunlar cıkıyor fakat 1.0.4.0 da en ufak bı sorunum yok Full ayar rahatca oynayabılıyorum TR 1.0.4.0 da açabilsem sorunum yok nasıl yapıcaz bilemiyorum

Sana 1.0.7.0 uyumlu türkçe yamayı yolladım mesajlarına bakarsan. paketin crack ini da atabilirim. Ben sorunsuz oynuyorum bu günlerde. ileriki görevlerin türkçeside buradaki arkadaş yayınlarsa onlari 1.0.7.0 a uyarlıycam ve full türkçe yamamiz olacak. bende win 7 de oynuyorum hd3650 agp ddr2 - 2 gb ram 400 lük ve p4 3.0 işlemciyle. biraz kasılma yaşıyorum ama oynanmayacak kadar değil. son paket sayesinde rahatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rimujin -- 25 Temmuz 2010; 1:15:38 >

• tşk rimujin ilacınıda atarsan hemen deneyeme başlayım bu sefer olsun artık
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.