Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar yahu ben bu 1.0.7.0 patchini kaç kez kurdum denedim oyun kasıyorda kasıyor ki size anlatamam 1.0.6.0 patchini kurdum oda aynı 1.0.4.0 da böyle bir sorun yoktu bu patchi yükledim bu sefer türkçe yama harfer yok bu gece kafayı yedim 1.0.4.0 a uyumlu yapabilir misiniz türkçe yamayı bide bu kasma işini nasıl engelleyebiliriz her şeyi denedim çok zor durumdayım yardım edin bu 1.0.7.0 patchinde oynamayı çok istiyorum neden bende kasıyor bide ilaç fln demişsiniz o nasıl oluyor bana atabilir misiniz su kasmayı engelleyn size çok minnettar kalırım ilaç fln bişiler atacak olursa msn adresm mr.murat93@msn.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestOfBurak

merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar yahu ben bu 1.0.7.0 patchini kaç kez kurdum denedim oyun kasıyorda kasıyor ki size anlatamam 1.0.6.0 patchini kurdum oda aynı 1.0.4.0 da böyle bir sorun yoktu bu patchi yükledim bu sefer türkçe yama harfer yok bu gece kafayı yedim 1.0.4.0 a uyumlu yapabilir misiniz türkçe yamayı bide bu kasma işini nasıl engelleyebiliriz her şeyi denedim çok zor durumdayım yardım edin bu 1.0.7.0 patchinde oynamayı çok istiyorum neden bende kasıyor bide ilaç fln demişsiniz o nasıl oluyor bana atabilir misiniz su kasmayı engelleyn size çok minnettar kalırım ilaç fln bişiler atacak olursa msn adresm mr.murat93@msn.com

Oyunun setubu varsa sil kur sadece 1.0.7.0 kur sonra crack yap eğer 1.0.7.0 yapıp 1.0.60 yüklediysen çok saçma şeyler olmuştur büyük ihtimal.

• yok kardeş aynı senin dediğin gibi yaptım bide tüm patchleri sırasıyla denedim gene olmadı 1.0.4.0 la uyumlu olur mu bu tr yama ? bi tek onda kasmıyor çünkü :S

bide bu games for windows live nin son sürümüyyle fln da alakalı olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestOfBurak -- 26 Temmuz 2010; 5:33:11 >
  • öncelikle şunu belirteyim(gerçi yukarda belirtilmiş ama arkadaşa destek) türkçe yama 1.0.7.0 patchle uyumlu
    oyuna sistemi yetipte kasma yaşayanlar.size başımdan geçen bi yöntemi anlatayım.eğer oyuna 1.0.7.0 patchini yaptığınızı düşünüyosanız ama oyunu çalıştırdığınızda sistem tepsisinde(saatin yanında) hala sosial club açılıyosa yama olmamıştır.oyunu revo uninstaller yada your uninstaller tarzı programlarla kaldırın. oyunu yeniden yükleyin
    ardından yalnız 1.0.7.0 patchini ve o patche özel crack var hatta google ye gta4 1.0.7.0 razor yazın çıkar.burda kimse paylaşamaz yasak.patchi ve cracki yükleyin.oyun açılmıyo panik yapmayın game for windows son sürümü yükleyin oyun sorunsuz açılacak.hemde performansı genel olarak düzelmiş şekilde.
    bu arada ensar a tekrar kolay gelsin diyorum ha gayret ensar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 26 Temmuz 2010; 9:57:29 >

• Merakla bekliyorum hemen indireceğim
  • kardeş yama oldu düzgün oldu social clubu siliyo zaten ama kasıyor kasıyor kasıyor 800 600 de bile aynı :S
  • Ayarlarda gölge ve detay sanırım iki tane kapali konuma getirebilecek seçenek var. Düşük yapma onlari tamamen kapat. Onlari kapatinca inanılmaz rahatliyo. 1024 hatta 1280 ayarlara çıkarabilirsin böylece bi de bunu dene.
  • tamam bi deneyim
  • 4 tane kalmış. Parmaklarına kuvvet
  • yok beyler yok daha menüde kasıyor kafayı yicem en sonunda kasayı balkondan asagı fırlatcam off herkes sorunsuz oynuyor bi tek bende mi var bu sorun :@
  • Butun Patchleri Sirayla Kur...

Ayarlari En Dusuge Getir...Oyna...

Sistem Ozelliklerin Nasil ?

Ben Laptopda Canavar Gibi Oyniyorum Valla
  • Kasmaması için bir tavsiye:

Ekran kartı ayarlarında 3D ayarlarını bulun. Orada Kalite ve Performans çubugu var bi tane. Onu performansa getirin. Kaliteden ödün vermiş olursunuz ama büyük ölçüde kasmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1996

Kasmaması için bir tavsiye:

Ekran kartı ayarlarında 3D ayarlarını bulun. Orada Kalite ve Performans çubugu var bi tane. Onu performansa getirin. Kaliteden ödün vermiş olursunuz ama büyük ölçüde kasmaz...

Hala kasıyor?
  • yok kardeş onunla alakası yok dediklerinizn hepsini yptm 1.0.4.0 da kasmıyor en son ayarda 1.0.7.0 da kasıyor patchle alakalı
  • İlk beta olarak verilen acaba % kaça kadar devam ediyor?
    Birde tahmini yamanın bitme zamanı ne zamandır?
  • Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Hala kasıyor?

imzandaki sistemde oynuyorsan 20 fps civarında oynaman normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Hala kasıyor?

Kasmaması lazım. Ekran kartını güncelle, windows live ı güncelle. Bi de o dedigimi yap. Senın sıstemınden daha düşük bi sisteme sahip acer laptop m var ve kasmadan 30-35 FPS de oynuyorum.
  • 2 gb ram 1 gb nvidia 6400 gt ekran kartı AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ x 2 (2.21Gh işlemci xp sp3

menüden oyunu seçemiyorum o derece kasıyor
  • dostum bitmedi mi yama?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.