Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BestOfBurak

2 gb ram 1 gb nvidia 6400 gt ekran kartı AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ x 2 (2.21Gh işlemci xp sp3

menüden oyunu seçemiyorum o derece kasıyor

Ram ve işlemci hızı yetersız oldgundandır. ama yukarda yazdklarımı yapıp bı de oyle dene belkı olur.
  • kardes ben windows live yi açınca To use all of the features of Games for Windows - live you need to apply a hotfix for windows xp diye hata alıyorum bundan olabilir mi kasması senin dediklerini yaptım ekran kartını performans moduna geçrdm ama fayda etmedi belki windows live den olabilir böyle hata vermeyen xp uyumlu games for windows live var mı ?? var sa linkini atabilir misin çok memnun olurum kardes
  • :) Yama Icin Sabirsizlaniyoruz
  • quote:

kardes ben windows live yi açınca To use all of the features of Games for Windows - live you need to apply a hotfix for windows xp diye hata alıyorum bundan olabilir mi kasması senin dediklerini yaptım ekran kartını performans moduna geçrdm ama fayda etmedi belki windows live den olabilir böyle hata vermeyen xp uyumlu games for windows live var mı ?? var sa linkini atabilir misin çok memnun olurum kardes

hmm aslında neden öyle bir hata veriyor tam bilmiyorum ama windows live ı tamamen sil sisteminden. Sonra googleye 'games for windows live' yaz. ilk site olan microsoft un kendı sıtesınden en son surumu ındır yükle bir de öyle dene.

Eğer hala kasıyor dersen tüm ayarları low a getir. çözünürlüğü 800*600 yap. AA yı kapat shadow quality die bişi olur. onu da kapat. artık kasmaz dıe düşünüyorum. he bi de eğer laptoptan giriyorsan pil gücünü yüksek performansa getir. Benim kasmaması için bütün bildiklerim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1996 -- 27 Temmuz 2010; 14:33:17 >

• Hadi arkadaşlar konu düşmesin yav.
    Valla çok merak ediyorum ne zaman çıkcak diye oyun bekliyor yamayı
  • Oha abi ya 4görev bu kadarmı uzun sürüyo? Kusura bakma bilmiyorumda yani ne biliyim.
  • Son 4
    Kolay gelsin
  • oyunları hangi programlarla türkçeleştiriyorsunuz?
  • HADİ ENSAR KARDEŞ ŞU 4 GÖREVİNDE İFADESİNİ AL ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunde®

Hadi arkadaşlar konu düşmesin yav.

senin sorunun yok tabii bizim sorunumuz var konu düşmesin biz kastıgından oynamayalım haddini bil düşüncesiz
  • quote:

quote:

senin sorunun yok tabii bizim sorunumuz var konu düşmesin biz kastıgından oynamayalım haddini bil düşüncesiz

Adam altyazı yapıyo thundere bari yapana bi kârımız olsun diye yukarta tutmaya çalışıyo ne var bunda.

• 5 gündür ses seda yok ? budamı öldü yoksa yapma ensar kardeşim 4 görev klamış.
  • panik yapmayın arkadaşlar ensar muhtemeln 4 görevi bitirmiş yamayı kontrol ediyodur.
    ikinci bi ihtimalde görevler son olduğu için haddinden fazla diyalog içeriyo olabilir
  • Bence uyuyakaldı garibim. Kaç gündür uykusuz bitirmeye çalışıyor yamayı. Hadi uyan Ensar kardeş :)
  • Arkadaşlar gerçekten buraya kadar hızlı geldi 4 bölüm kala durdu :)
  • program yüklerkende öyle değilmidir? yada dosya kopyalarken. %99 a 10 saniyede geliyosa %100 e 5 saniyede gelir.neden çünkü yaptığı işi kontrol eder doğru olmuşmu diye.bence ensarda bu durumda olabilir
  • Sonlara doğru o da sıkılmaya başlamıştır... Bir şeyin sonu geldikçe stres artar, insan gerginleşir, tempo düşer... Normaldir yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

panik yapmayın arkadaşlar ensar muhtemeln 4 görevi bitirmiş yamayı kontrol ediyodur.
    ikinci bi ihtimalde görevler son olduğu için haddinden fazla diyalog içeriyo olabilir

Bence de kontrol ediyordur şu an. En baştan ufak bi göz gezdirme yapıyordur. Aslında günde bir sefer, hadi olmadı günaşırı bu konuya yorum olarak bilgilendirme yapsa güzel olurdu ama neyse, bu kadar da olsun. Kaç gündür kendi başına bitirmeye çalışıyor yamayı, olur böyle sıkılmalar. Arada mola da lazım...
  • Oyunda gölgeyi kapatın.(Shadow).Ekran Kartı büyük ölçüde rahatlıyor.
  • quote:

quote:

Ne diyorsun arkadaşım sen kafan mı güzel ?Konuyu yukarda tutmaya çalışıyoruz, arkadaşın emeğine yardım etmeye çalışıyoruz sen burda gelmiş bana haddini bil düşüncesiz diyorsun.Asıl sen haddini bil !

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.