Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR GERİLMENİZE GEREK YOK YAMAYI HAZIRLIYORUM Bİ SAATE YAYINDA OLUR DİYALOGOLAR ÇOK UZUNDU YORDU BİRAZDA DİNLENDİM BU ARADA SON 4 BÖLÜMÜ DÜZELTME YAPARKENDE HALLEDEBİLİRİM O YÜZDEN FAZLA BEKLETMİM DEDİM 1 SAATE YAMANIZ HAZIR HADİ CÜMLLETTEN HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN
  • Süper haber.Hemen yeniden yükliyim bi saat sürmez heralde yüklemem
  • ALLAAAAAAHH BEEEE Silkroad botla kasılırken bende senin yamayla GTA 4 oynucam beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... TEŞEKKÜRLEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...
  • ensar dostum eline yüreğine sağlık
    bu oyunun ilk başladığı tr yapımının dan beri %100 tr yama için
    uzun süredir takib ediyordum bu süreçte
    kimleri gördüm ama kimse bitiremedi
    sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
    çünkü sen harikasın
    ve bir ilki başardın
    umarım hayatında tüm başarıları yakalarsın
    tekrar teşekkürler dostum....
  • ARKADAŞLAR YAYINA SOKTUM HATALI OLAN YERLERİ LÜTFEN BANA BİLDİRİNİZ ÇÜNKÜ SİZLERİ FAZLA BEKLETMEYEYİM DİYE KONTROL ETMEDEN KOYUYORUM BİR SONRAKİ SÜRÜMDE HATALARIMI DÜZELTECEĞİM HATALARIM İÇİN ŞİMDİDEN KUSURA BAKMAYIN HIZLI GİTTİĞİM İÇİN HATALARIM MUTLAKA VARDIR BENİ MAZUR GÖRÜN

ŞİMDİDEN HERKEZE HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

ARKADAŞLAR GERİLMENİZE GEREK YOK YAMAYI HAZIRLIYORUM Bİ SAATE YAYINDA OLUR DİYALOGOLAR ÇOK UZUNDU YORDU BİRAZDA DİNLENDİM BU ARADA SON 4 BÖLÜMÜ DÜZELTME YAPARKENDE HALLEDEBİLİRİM O YÜZDEN FAZLA BEKLETMİM DEDİM 1 SAATE YAMANIZ HAZIR HADİ CÜMLLETTEN HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN

Hadi inşallah bir sorun çıkmaz şimdiden teşekkürler terazine tıklattım
  • Emeğine sağlık bakıyorum hemen
  • emeğine sağlık ensar
    sorun olursa sana bildiririz
  • ARKADAŞLAR SORUN DEDİĞİM ATMA FELAN DEİL HARF HATASI YAZIM HATASI YANLIŞ YORUMLADIĞIM BİR KAÇ CÜMLE FALAN YOKSA YAMAYI KONTROL ETTİM ÇALIŞIYOR
  • Çok teşekkürler,emeğine eline sağlık. Sorun olursa bildiririz. Büyük iş yaptın valla.
  • İlk görevi oynadım çeviri iyi. Anlamına göre çevrilmiş hepsi ellerine sağlık baştan bir bitirmek lazım şimdi

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 28 Temmuz 2010; 18:05:03 >
  • eywallah yorumlarınız için teşekkürler herkezin yorumunu bekliyorum burada
  • quote:

eywallah yorumlarınız için teşekkürler herkezin yorumunu bekliyorum burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 28 Temmuz 2010; 18:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

quote:

eywallah yorumlarınız için teşekkürler herkezin yorumunu bekliyorum burada

yama yayında şuanda indirebilirsin link anasayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar0606 -- 28 Temmuz 2010; 18:11:33 >
  • EMEğine Sağlık Bu Emeğe Karşı EL öpülür
    Hacı Çok sağol Ya
    Senin SAyende 1- 2 ay boyunca Dizi Gibi Film Oynucaz Resmen
  • buyama hangi versiyonla uyumlu ensar kardes onuda belirtirmisin ?
  • Ensar tebrik ederim kardeşim...Sonunda başaran biri oldu sana bi kaç sorum olacaktı
    Telefondaki mesajlar internetteki sayfalar felan Türkçe'mi ve bide bu yamayı tamamlayacak mısın tam olarak tamamlarsan iyi olur bu ölüp tekrar gelme işi biraz kötü açıkcası :D Cevabını bekliyorum tekrar tebrik ederim...
  • Daha önceki sürüme fazla bir eklenti yapmamışsın ama yine de teşekkürler. Yani daha %90 olamaz X-GXT ile tek tek inceledim daha çok işi var. Devam edersen kolay gelsin diyorum hiç kolay bir şey yapmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rimujin -- 28 Temmuz 2010; 20:43:45 >
  • eline sağlık kardeşim çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanyak

buyama hangi versiyonla uyumlu ensar kardes onuda belirtirmisin ?

1.0.7.0

quote:

Orijinalden alıntı: Sinaneca

Ensar tebrik ederim kardeşim...Sonunda başaran biri oldu sana bi kaç sorum olacaktı
    Telefondaki mesajlar internetteki sayfalar felan Türkçe'mi ve bide bu yamayı tamamlayacak mısın tam olarak tamamlarsan iyi olur bu ölüp tekrar gelme işi biraz kötü açıkcası :D Cevabını bekliyorum tekrar tebrik ederim...

Görevde ölünce yeniden o göreve gidince aynı şeylerden değil başka şeylerden konuşuyolar mesela bitane görevde niko L.J ye "artık şu şeyi çekmeyi bırak önümü göremiyorum" diyo sonra görevi tekrar girince "neyse ne yapıyosan yap" diyo. ensarda 1. çevirmiş.
    Bide son görevde eğer öldürürsek oyun bitiyomu hiç görev yokmu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.