Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olcibjk

İlk hatayı buldum,hani bir bölüm var 'Brucie' internetten bir topa teklif ediyoruz buluşuyoruz felan öldürüyoruz,işte o bölümde internete girmeye gittiğimde internete girmiyor,E'ye bas diyip duruyor,basıyorum girmiyor,tekrar E'ye bas diyor,bunu birde serbestken girmeyi denedim yine aynı sorun?İlk adadaki internet cafe burası..Herkezde aynı sorun varmı?

hacı yemin ediyorum daha dün oynadım o bölümü sorunsuzdu sende olabilir sorun

Ensar kardeşimede Çok Çok Teşekkür ediryorum

• Bende neden öyle bir sorun var acaba?Crack'ini bana upload edermisin? 2 dakikakını almaz?Cevap bekliyorum.. :)
  • Bende de internete giriyor sorunsuz birşekilde...
  • Bu yama sadece 1.0.7 de mi çalışır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Bu yama sadece 1.0.7 de mi çalışır?

of ya
  • 1.0.7 patchini neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum
    Temiz bir gta kurulumu yapın
    Tüm patchleri 1 den 7 ye kadar indirip sırayla kurun
    windows live güncel sürümü indirip güncelleyin
    güncel bir kürek atarak oyuna girin.
  • Ben bunu kurmayı başaramadım herşey hala ingilizce?
  • Arkadaslar Simdi Benim Yaptigim Yonetimi Acikliyim Size...

Oyunu Kurun Sirasiyla

1 den 6 ya kadar patchleri kurun...

6 Numarali patch in crack i var kendine ait onu bulun o cracki yapin..

daha sonra google dan

1.0.7. gta 4 razor patch

die aratin bu patch kurun oyuna direk girin...

sorunsuz sekilde ve hizli 1 sekilde oyunu oyniycaksiniz

ardindan turkce yamayi kurun burdaki kebab gibi oyun alin iste
  • Ensar kardeşim yeni yamanı şimdi indirdim. Artık gece gündüz GTA oynucaz sayende. Eline emegine saglık... Türkçe oynadıgım sırada yazılarda bir problemle karşılaşrsam bu başlk alntdan bildiririm. Yamanın devamı için şimdiden kolay gelsın... (:
  • Yama güzel olmuş ama oyunun içeriğine etki eden bazı hatalrdan bahsedıyım:

> Türkçe yamayı kurduktan sonra Telefon görüşmeleri sessiz sedasız oluyor. Mesela arabanın tekine bomba kurup onu takıp ettgımz, o araba bi mekana girince telefondan gerry yi arayıp bombayı patlattgmz görevde; görev bittikten sonra gerry yi arıyor niko. yalnız ne konuşma sesi var ne de alt da yazı... sessiz sedasız telefonun konuşma saniyeleri ilerliyor sadece. Telefonu kapattıktan sonra niko aradı. o konuşmada da aynısı oldu. ne ses var ne de altta yazı. sadece telefon niko nun kulagnda konuşma saniyeleri ilerliyor. 3-4 dk bekledım. bitmeyınce kendım kapattım telefonu. sonra 0.5 beta yamasının gxt dosyasını yenıden kurup görevi yapınca düzeldi buralar. neden kaynaklandgnı bılmedgm bi hata belki bi çözüm bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1996

Yama güzel olmuş ama oyunun içeriğine etki eden bazı hatalrdan bahsedıyım:

> Türkçe yamayı kurduktan sonra Telefon görüşmeleri sessiz sedasız oluyor. Mesela arabanın tekine bomba kurup onu takıp ettgımz, o araba bi mekana girince telefondan gerry yi arayıp bombayı patlattgmz görevde; görev bittikten sonra gerry yi arıyor niko. yalnız ne konuşma sesi var ne de alt da yazı... sessiz sedasız telefonun konuşma saniyeleri ilerliyor sadece. Telefonu kapattıktan sonra niko aradı. o konuşmada da aynısı oldu. ne ses var ne de altta yazı. sadece telefon niko nun kulagnda konuşma saniyeleri ilerliyor. 3-4 dk bekledım. bitmeyınce kendım kapattım telefonu. sonra 0.5 beta yamasının gxt dosyasını yenıden kurup görevi yapınca düzeldi buralar. neden kaynaklandgnı bılmedgm bi hata belki bi çözüm bulursunuz.

İlginçmiş.

• quote:

arkadaşlar crack yada sürüm hatasından kaynaklanan hataları yamanın hatasıymış gibi yansıtmayalım lütfen yamada eğer bir hata varsa oyundan atar sadece internete girmeme arayıpda ses çıkarmama bunlar türkçe yamayla ilgili değil lütfen ben bütün bölümleri teker teker kontrol ettim

• yama için tekrar teşekkürler ensar dostum
    şimdi elizabeth görevine geldim

şu ana kadar

little jacop niko'yu ilk aradığında konuşma ingilizce
    gizli karakterler badman ve mel görevleri ingilizceydi bilgin olsun

ingilizce gördüğüm yerleri sana burdan haber ederim

yama için tekrar eline koluna sağlık
  • Özür Dilerim Konuyu Tam Anlıyamadım.. cok Yorum var tek tek okuyamadım.. eger su ana kadar ıyı bır cevırı varsa bana tabılırmısınız.. yada ılk basdakı lınk zaten %90 lık Save dosyasımı.. cunkı

Cunkı ılk yorumlarında 5MB olur demıssın. linkdeki 1.6 MB Eger gelısmısı varsa bana atabılırmısınız.. ??
  • Yama arsivlendiği için boyutu küçük. Arşivden çıkınca 5 mb küsür olacaktır. İlk sayfadakini indirip oynayabilirsin.
  • Hadi hayırlı olsun sonunda
  • Hemen İndiriyorum Çok Geç Kalmışım

Bu Arada Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

quote:

arkadaşlar crack yada sürüm hatasından kaynaklanan hataları yamanın hatasıymış gibi yansıtmayalım lütfen yamada eğer bir hata varsa oyundan atar sadece internete girmeme arayıpda ses çıkarmama bunlar türkçe yamayla ilgili değil lütfen ben bütün bölümleri teker teker kontrol ettim

Galiba dikkat etmediniz: tekrar söylüyorum...

Aynı görevi bu Türkçe Yamayla yaptım ve yukarıda yazdgm durum söz konusu oldu. Oyundan çıkıp eski Türkçe Yamayı yükledim ve bir önceki saveden aynı görevi oynadgmda bu sorunla karşılaşmadım. Şmdi soruyorum: bu nasıl crackla ilgili bi sorun olabilr ??? Bu yamayı yukleyen ve bu bölümü yapan arkadaşlar varsa yazsınlar...

O iki telefon görüşmesini Türkçeleştirmek yerine belki yanlışlkla boş bıraktınız ve böyle bir durum oldu, gözünüzden kaçmış olabilir diye söylüyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1996 -- 31 Temmuz 2010; 15:41:21 >

• yama icin saol ama

telefon konusmalarının %70 ı ingilizce arada 1-2 cumle turkce bunlara bi el atarsanız cok iyi olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

quote:

Galiba dikkat etmediniz: tekrar söylüyorum...

Aynı görevi bu Türkçe Yamayla yaptım ve yukarıda yazdgm durum söz konusu oldu. Oyundan çıkıp eski Türkçe Yamayı yükledim ve bir önceki saveden aynı görevi oynadgmda bu sorunla karşılaşmadım. Şmdi soruyorum: bu nasıl crackla ilgili bi sorun olabilr ??? Bu yamayı yukleyen ve bu bölümü yapan arkadaşlar varsa yazsınlar...

O iki telefon görüşmesini Türkçeleştirmek yerine belki yanlışlkla boş bıraktınız ve böyle bir durum oldu, gözünüzden kaçmış olabilir diye söylüyorum sadece.

zannetmiyorum ama yinede tam olarak hangi bölümde yaşadın bunu bide senn kullandığın patch ne bölümü söylersen notlarımın arasına alırıım tekrar kontrol ederim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.