Sadece 1.0.7.0 pach kursak olmuyo mu illa sırasıyla kurmamız mı lazım
Öyle gerekiyosa tüm pach linklerini atarsanız çok sevaba girersiniz teker teker aramaktan sıkıldım
quote:
Orijinalden alıntı: Rallyman61
Öyle gerekiyosa tüm pach linklerini atarsanız çok sevaba girersiniz teker teker aramaktan sıkıldım
sadece 1.0.7.0 yi kursan oluyor hepsini kuramna gerek yok
quote:
Yok direk yükle.Crack yapmayı unutma.
teşekkürler çalışma için
1.0.7 patch ile live güncellemesini kurdum ama fatal error WS10 hatası verdi. bi türlü crack bulamadım. ben de 1.0.4 patch i kurdum şimdi oyun açılıyor ama türkçe yama uyumlu değil. bunu uyumlu hale getirmek zahmetli bir iş midir? kaç gündür bunla uğraşıyorum. lütfen 1.0.4 ile uyumlusunu da yapın.
quote:
gta 4 patchleri burada linki var. ama son patch performans kaybı yaşatıyor en iyi patch 1.0.4.0 galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası
teşekkürler çalışma için
bn hala %100 u bkliorm devam etmiomu cevirme 4 te kaldı kacgundurde bi sorim ddim??
Çoğu telefon görüşmesi yol kenarlarında bekleyip bize görev veren arkadaşlarımızda falan çevirilmemiş. Ana görevlerden sonra geri kalan bölümleride çevirecek misiniz?
arkadaşlar benmi anlatamıyorum yoksa sizmi anlamıyorsunuz ana senaryo %90 türkçe diyorum halen başka yerler var diosunuz bana tek başımayım çeviriyorum işte kalan yerleride 1 ayda yine bu kadar oldu şükredin bence bazen gerçekten daralıyorum
sana helal olsn diorm baska bisey demiorm canın sagolsn...
quote:
Orijinalden alıntı: ensar0606
arkadaşlar benmi anlatamıyorum yoksa sizmi anlamıyorsunuz ana senaryo %90 türkçe diyorum halen başka yerler var diosunuz bana tek başımayım çeviriyorum işte kalan yerleride 1 ayda yine bu kadar oldu şükredin bence bazen gerçekten daralıyorum
dostum diğer yerleri boşver zaten(internet vs). Diğer bölümler olmasa da olur. Türkçe yamada ki en önemli amaç zaten senaryo. senaryoyu bir an önce %100 bitir yeter
1.0.4.0 patchinde türkçe altyazı gözükmüyor, %&?< gibi işaretler çıkıyor, bazen de oyundan atıyor. sorun ne?
quote:
Orijinalden alıntı: Innova
1.0.4.0 patchinde türkçe altyazı gözükmüyor, %&?< gibi işaretler çıkıyor, bazen de oyundan atıyor. sorun ne?
sorun onu desteklememesi 1.0.6 yada 7'yi kullan
Teşekurler...1,07 patch ile sorunsuz ,hatta araçla görevleri yaparken yavaş kullanıyorum aracı ,karakterlerin arada ettiği sohbeti okumak için
Aynen o dediğinden bende yapıyorum CoolMnaiaC. :)
Yama çok güzel olmuş.Elinize sağlık.
Oyunu bitirdim,son bölümlerde Dimitri ile anlaşma yerine intikam seçeneğini seçmelisiniz,anlaşmayı seçerseniz Türkçe olmaz,İntikamı seçmelisiniz mecburen..
Birden Playboy X ile Dwayne arasında bir seçim yapıyoruz,orada ben Playboy X'i öldürdüm,Dwayne öldüren varmı?Ne gibi değişiklikler oluyor?
İyi oldu da kullanabilsem bir de.
ensar kardesim cok saol olumsuz yorumları bosver senaryoyu bitirirsin sonra internet sevgili ve arkadas konusmaları falan ben oyunun senaryo kısmını bitirdim sadece bu telefonla alınana görevler e mail la falan alınana görevler az önce yazdıgım gibi sevgililer arkadaslar falan senaryoyu bitirdikten sonra bunlarada göz atarsan sevinirim bide 1.0.0.4 yamasına uygun olursa sevinirim