Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: erko_denizli

Ya nasıl yüklücez.Birde link kırık !!

link sağlam çalışıyor 107 yamasıyla uyumlu yama

• link sağlam çalışıyor 107 yamasıyla uyumlu yama

Benim pc win7.İndirip yüküyorum yama oyuna işlemiyor.Yardım edermisin
  • Beklediğim çıktı emekleriniz için sadece teşekkür etmek yetmez ama ben yinede edeyim.

TEŞEKKÜRLER
  • arkdaslar bu 1.4 patch icin uyumlu degilmi?? ben 1.6 mı yuklemem yoksa 1.7 mı yuklemem gerekıyor turkce yamanın sorunsuz calısması icin..biri bilgi verirse cok memnun olurum. birde 1.6 yada 1.7 indirmem icin link pm olarak atabilirmisiniz. ayrıca yamayı yapan arkadasa cok tesekkur edıyorum. emege saygı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

kısa zamanda hazır olacak bu aralar ramazan oldu için biraz tatil yapıyorum aç karna çeviri biraz zorluyor yakında biter ama merak etmeyin

Bu Ramazan sıcaklara geldi, bol bol uyku getiriyor.
    Emeğinize sağlık, çeviri işi kadar hamal bir iş yoktur.Kendiniz için iyi bir iş yapıyorsunuz, İngilizce kullanılmazsa körelir, bol bol deyim de çevirerek İngilizce kalıpları öğreniyorsunuz, kelime dağarcığınızı geliştiriyorsunuz.Emin olun konuşmanıza da yansır bu.

İnsanlar olumsuz konuşur ise sıkmayın, takmayın, bunu yapabilmek lazım.Herkesi beğendiremezsiniz, herkese göre birşey yapamazsınız.Zevkini çıkarın, alt üstü forum burası, gel takıl oku geç git.Çok üstünde durmamak, ciddiye almamak lazım.
  • bu türkçe yama ile oyunu dün itibariyle bitirmiş bulunuyorum. İncelediklerimden bazı yorumlar yapmak istiyorum.

-Bazı yerlerde nedenini çözemediğim halde saçma bir şekilde eksik harf kullanılarak bazı şekil olsun diye mi yapıldı bilmiyorum ama kelimeler var. Mesela ; "AmiNiko" , "KuzeNiko" , "BeNiko".
    -Bazı görevler Türkçe olmasına rağmen arada 3-4 cümle bazen de 1-2 cümle ingilizce çıkıyor. Bazen de o görevde 30 cümle varsa 15 'i ingilizce şeklinde olabiliyor.(ama nadiren sadece 3-5 görevde rastladım buna.)
    -Bazı yerlerde kelimeler eksik yazılmış,(harf eksikliği falan) bazı yerlerde de msn konuşması şeklinde Türkçe'mizi kirletecek şekilde yazılar yazılmış. Örneğin : "A.q." "sikiyom" "geliyom" , "gidiyom", "yapıyo , edio" ... vs.

bunların dışında belirtildiği gibi ek görevler ve dimitri ile anlaşırsak son 4 görev ingilizce o yüzden bunlar hakkında bir şey demiyorum ama yukarıda bahsettiğim 3 şeyi beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 31 Ağustos 2010; 18:19:18 >

• gerald macreary'ni hapishaneden alınan görevlerinde cutscene izlerken falan oyundan atıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

gerald macreary'ni hapishaneden alınan görevlerinde cutscene izlerken falan oyundan atıyor...

Aynı oyundan atma sorunu bendede oldu.. son patch (1.0.7.0) yüklü. ingilizceye geri dönünce sorun yok.. bi çözümü yok mu bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 7 Eylül 2010; 13:26:29 >
  • %100 yapacak biri çıkacakmı diye hep düşünüyordum valla ne diyim helal olsun ellerine sağlık . .
  • Bu oyun yüzünden gittim ingilizce öğrendim zaten
  • yamanın devamı gelicekmi şu çevrilmeyen 4 bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoo

yamanın devamı gelicekmi şu çevrilmeyen 4 bölüm?
  • %100 olması için her türlü tercihe göre çevrilmiş olması gerekir. Ama arkadaşı çabalarından ve azminden dolayı takdir ediyorum. Umarım eninde sonunda çıkaracaktır %100 türkçe yamayı.
  • arkadaşlar ben 107 yamayı bu türkçe yama için yüklemeye çalıştım ama olmadı sorunlarla karşılaştım o yüzden 104 yamayı kullanıyorum buda türkçe yamayı desteklemiyor sanırım ana menüde ve nikonun telefonunda harfler var sadece yamadan eser yok anlıcağınız 104 e uyumlu değilmi onu öğrenmek istedim ve bir çözümü varmı ?
  • çalışıyor emeğine sağlık
  • muhtesem bir haber cok kolay gelsin
  • Allahım gözlerim yaşarıyor mutluluktan ağlayacam

Allah ellerine beynine zeval vermesin. Çok dua mı aldın şimdiden. Sabırla %100 olmasını bekliyorum
  • teşekkürler emeğinize sağlık. deniyorum.
  • Bende 1.0.4 patch sürümüne kadar yüklü.. bunu denedim sadece harf çıktı menülerde falan.. illa son patch e mi yükseltmem gerekiyor.. bu seferde crack ım çalışmıyor :D ilacıyla beraber yarım edebilen var mı..pm den .
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.