Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pm
  • Arkadaşlar bende 1.0.7.0 yamasını yukledım fakat crack yok efc 20 fix error ! hatası veriyor.
    bana 1.0.7.0 da calısan crack'ı atacak varmı ?

UPLOAD Edip PM İle Yollarsa sevınırım.
  • 1.0.7.0 DE ÇALIŞTI ÇOK SAĞOL. BUNDAN ÖNCE BİR KAÇ YAMA DENEDİMFAKAT SADECE BU ÇALIŞTI. LİTTLE JACOB UN KONUŞMALARI ANLAMAK ZOR AMA. NASIL Bİ ÇEVİRİ O ÖYLE YA
  • Arkadaşlar Bana birisi yardım etsin ya .
    Bana Bu Crackı Atacak Varmı ? EFC Hatası Alıyorum Sürekli Bana Oyunun Yüklü Oldugu Klasordeki Dosyaları Atabilecek varmı? Büyük Klasorleri Degil Sadece.
    Klasorlerin Altındaki Dosyaları Toplam 15 MB Falan Tutuyor.. Lütfen Yardım Edin. ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperenKarip

Arkadaşlar Bana birisi yardım etsin ya .
    Bana Bu Crackı Atacak Varmı ? EFC Hatası Alıyorum Sürekli Bana Oyunun Yüklü Oldugu Klasordeki Dosyaları Atabilecek varmı? Büyük Klasorleri Degil Sadece.
    Klasorlerin Altındaki Dosyaları Toplam 15 MB Falan Tutuyor.. Lütfen Yardım Edin. ..

1.0.0.4 ile uyumlu olanı dene. Çalışıyor
  • ensar çeviriyi bıraktınmı? yüzüp kuyruğuna geldikten sonra yapmazsın dimi böle bişe? ramazan tatilini biraz uzun yaptın gibi sanki :)
  • yama bittimi
  • Bu da yalan daha ne bekliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Bu da yalan daha ne bekliyorsunuz

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

aynen

hayrola beyler ben size mesajmı çektim yamayı bıraktımda gelip yalan diosunuz şimdiye kadar yaptığım %90 lık kısımda mı yalandıki ?

Arkadaşlar çeviri devam etmektedir merak etmeyin 100 de 100 olunca koyacağım devamını beklemede kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

quote:

quote:

aynen

hayrola beyler ben size mesajmı çektim yamayı bıraktımda gelip yalan diosunuz şimdiye kadar yaptığım %90 lık kısımda mı yalandıki ?

Arkadaşlar çeviri devam etmektedir merak etmeyin 100 de 100 olunca koyacağım devamını beklemede kalın

Bekleyelim bakalım....

• Ensar0606 dostum, herşeyden önce burda yerli yersiz konuşan kendini bilmez kullanıcıların sözlerine kulak asmadan çalışmalarına devam ediyor olmandan dolayı seni kutlarım. %90 olsa da olur. Helal olsun emeklerine çabalarına, teşekkürler dostum, kolay gelsin...
  • Adam %90 yapmış yalan diyosunuz. Bu kadarı bile yeter. Lakin ben yinede %100 bekliyorum. Daha başlamadım oynamaya bu yuzden
  • son durum ne şuanda bekliyoruz ama
  • Bende yamanın %100 olmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

quote:

quote:

aynen

Bu mesajdan 24 gün sonra...

• inş biter %90 ı indirdim ama %90 gibi değil konusmaların bazıları hala yabancı dil ve daha %45 deyim
  • Beyler , ben oyunu açtığımda şöyle oluyor .

Diyelim ki altyazıda "Selam Dostum , Nasılsın ?" diye yazacağına "S" yazıyor o kadar .

Yani : Her cümlenin sadece ilk harfi gözüküyor .

Menü'de bile aynı

Neden kaynaklanıyor acaba bu sorun
  • Ne zamandan beri yamanın %100 olmasını bekliyorum. Biraz hızlanalım
  • Yamayı bekleyene kadar İngilizce öğrenseydiniz ...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.