Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.0.4.0 a uyumlu yapmak için uğraşacak değil ya. yükleyin 6. veya 7. paketi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih069

ensar kardesim cok saol olumsuz yorumları bosver senaryoyu bitirirsin sonra internet sevgili ve arkadas konusmaları falan ben oyunun senaryo kısmını bitirdim sadece bu telefonla alınana görevler e mail la falan alınana görevler az önce yazdıgım gibi sevgililer arkadaslar falan senaryoyu bitirdikten sonra bunlarada göz atarsan sevinirim bide 1.0.0.4 yamasına uygun olursa sevinirim

kolay gelsin tek kişilik dev ekip gibisin

tşk ederim şuanda senaryonun kalan yerleri ve ara görevlere geçmiş bulunmaktaktayim en son interneti çevireceğim
  • kımsee mana bulmasın arkdaslar herseyı belırtmıs aylardır bunun yarısı kadar yamalarla oynuyodum cok tesekuredrım arkdasım yalnız bısorum olucak bu gta sonradan cıkarnın turkcesı deıl demı kardes sadece gta4un turkcesı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heronos

kımsee mana bulmasın arkdaslar herseyı belırtmıs aylardır bunun yarısı kadar yamalarla oynuyodum cok tesekuredrım arkdasım yalnız bısorum olucak bu gta sonradan cıkarnın turkcesı deıl demı kardes sadece gta4un turkcesı

evet EFLC nin degil Düz gta 4 ün türkçesi
  • Vay be Gta 4 Türkçe bi efsaneydi çıktı çıkacak forumda neler dönmüştü. Sanırım sonra yaklaşılmış kolay gelsin yapan arkadaşa.
  • teşekkürler hocam oyunu dün kurdum yaman sayesinde az önce %12.56 sı bitti ayrıca çok eğlenceli olmuş çevirin çokta gerçekçi olmuş konuşmalar
  • mrb arkadaşlar öncelikle emegi gecen herkeze tesekkür ediyorum benim bir sorum olacaktı 2.sayfada konusmalar altyazı seklinde cevrilmiş ben yükledim ve sadece görevlerde ne yapacagim yazıyor yani konusmalar cikmiyor sorun bende galiba nasil düzeltebilecegim hakkında bilgi verebilecek olan varmi _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan18

mrb arkadaşlar öncelikle emegi gecen herkeze tesekkür ediyorum benim bir sorum olacaktı 2.sayfada konusmalar altyazı seklinde cevrilmiş ben yükledim ve sadece görevlerde ne yapacagim yazıyor yani konusmalar cikmiyor sorun bende galiba nasil düzeltebilecegim hakkında bilgi verebilecek olan varmi _?

oyun ayarlarina girip altyazı seçeneğini açmalısın
  • cooooooook tesekkürler ederim böyle bi ayari oldugunu bilmiyordum oyuna tekrardan basladim sizin sayenizde tabi oyunu anlamaya calisacagim emeginiz icin tekrar tesekkürler aralara kattiginiz espirilerde bi baska güzel keske sizin gibi bikac kisi daha olsa
  • bende garip birşey oldu polisler tepki vermemeye başladı: Hiçbir şekilde aranmıyorum :( elizabetin koko görevinden itibaren yamayla alakalı mı anlamadım kaldırıp tekrar kurdum hiçbirşekilde hile yapmamıştım.. Bakalım kurup altyazsız deneyecem aynı hatayı vermezse çok üzülecem inşallah altyazı ile alakalı değildir..
  • Emeğine sağlık alt yazıları okumak için görewlerde falan arabayı sağa çekip alttaki muhabbetleri okuyorumBu sefer olmuş süper olma yolundada adım adım ilerliyo
    Bu arada türçe yamanın tamamlanmasıyla ilgili ortalama bi tarih varmı
  • arkadaşlar konunun takip edildigini düsündügüm icin bi soru sormak istiyorum oyunda görevler ve roman'ın taksi işinden başka para kazanabilecegimiz bi iş varmi _? konu dısı oldu ama k.bakmayin
  • Yamanın %100 olmasını 4 gözle bekliyorum:p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 16 Ağustos 2010; 12:04:42 >
  • Bravo yamayı hazırlayan arkadaşa. Bu işler gerçekten göründüğünden daha zordur
  • Yaklaşık 5-6 aydır bu yamayı bekliyordum ama yorumlara bakılacak olursa güzel olmuş denemedim ama denicem en kısa zamanda teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar bende eflc nin yamasını yapmak istiyorum ama uygun gxt editör hangisi dil dosyası nerde bilen var mı?

Bi arkadaş yapıyor the ballad of gay tony'nin türkçe yamasını biraz aratırsan bulabilirsin o konudayken sorarsan daha çok yardımcı olabilecek kişi bulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tehlikeli_Adam -- 20 Ağustos 2010; 15:19:05 >
  • %100 ne zman cıkıcak acaba telefon konusmaları deqil Ful halde
  • kısa zamanda hazır olacak bu aralar ramazan oldu için biraz tatil yapıyorum aç karna çeviri biraz zorluyor yakında biter ama merak etmeyin
  • Ben yükleyemedim nasıl yüklücez.Yani yükledimde oyuna işlemedi.En son patch'e uygunmu
  • Beyler oyunu yükledim türkçe yama gözükmediği için 1.0.7 versyonu yükledim bissürü hata verdi oyuna giremedim versyon yüklemeden türkçe yama kullanmanın bir yolu yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.