Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: obenberk

en son 1 yıl önce girdim forumun bu bölümüne. çeviri yapılıyordu. şimdi bakıyorum da hala çeviri yapılıyor. (!) yuh diyorum başka bir şey demiyorum. bu konuyu daha da fazla uzatmamak lazım. %100 türkçe yama çıkmaz. bunu tek yapacak adam oğuz gürseldi. o da özel hayatı gereği yapamıyor. boşuna beklemeyin derim.

Bir tek Oğuz Gürsel'in özel hayatı var.

eğer bu çeviri yapan zatın da bahanesi özel hayatsa açıklasaydı. adam hiçbir şey olmamış gibi neredeyse 2 aydır hiç foruma uğramamış bile.

• Vay bee %90 olmuş. yakında biter zaten. Bende umudu kesmiştim çıkmaz diyordum. Bir an aklıma geldi. Şaşırdım doğrusu. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • büyüksün be kardeşim çok saol yama harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: RideMyRocket

Ya abi böyle mi çeviri yapılır? Her cümleye kendi iğrenç mizahınızı katmaya çalışmışsınız. Haliyle senaryo çok zarar görmüş. Zaten son 4 görev dışında Türkçeye çevrildi bütün görevler demiştin. Ama şuan Packie ile ilk görevdeyim. Tamamen İngilizce.
    Yok mu bu gruptan başka yama yapan ya? Bıktım heryerde bunların KuzeNiko yazılarını görmekten.

Gta 5 çıksın el atacağız sana söz veriyorum

Güveniyoruz

• Up diyelim. ne oldu çeviri devam ediyormu? Artık bitse bari, kötü yada iyi türkçe olsunda. Görevde ne yapmamız gerektiğimizi anlayalım bence bu noktadan sonra yeter. Oğuz Gürsel yarım bırakmasaydı çok güzeldide..
  • Gta 5 çıkacak Gta5!
    Onun Türkçe yaması da 10 sene sürer.

• 1.0.6 ile de uyumludur diye düşünüyorum. 1.0.6 patch'den sonra rockstra game launch silindiği games for win'den updatelendiğinden bi karışıklık oluyor diye düşünüyorum.tabi denemedim 1.0.4 den 1.0.7'ye çıktım deneyecem bakalım.teşekkürler
  • Başlığı değiştirin bari.
  • ersan kardeş bence sen başlığın ismini değiştir Gta %100 tr yama yaz. Çünkü googlede ben çok aradım tr yamayı ve anasayfada senin sayfan yoktu. ben bu başlığı googlede "gta 4 türkçeleştirme programı" yazdım. tesadüfen buldum.
  • ha bu arada ben yamayı yüklediğimde herşey a t z gibi şeylerden oluşuyordu. bende dediğiniz gibi 1.0.7'yi indirdim yükledim. ama bu seferde şöyle bir sorun oluştu. her tarafta aynı arabalar var. ilk her taraf taksi kaynıyordu. sonra taxiler bitti feltzer geldi. en son olarak da her yer jip kaynıyor. acaba 1.0.7 değilde daha düşük bir sürüm yüklesem sorun gidermi? yoksa tekrar yazılar A - T olarak mı gözükür.
  • Bu şimdi hangi patch'e uyumlu?
  • ben türkçe yamayı yükledim oyunu oynadım gayet güzel ama ancelotti nin kızını kaçırdıktan sonra resmini çekip yolladıktan sonra gerry bizi tekrar konuşmak için arıyor oraya gittiğimde oyundan atıyor acaba sorun nedir
  • Yok mu şunu tamamlaacak bir babayiğit
  • Beyler ciddiyim 4-5 ay ingilizce kursuna gidin daha iyidir hem kız da tavlarsınız ev de oturup yamanın çıkmasını bekleyeceginize
  • Bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Bu da yalan daha ne bekliyorsunuz

aynen

hayrola beyler ben size mesajmı çektim yamayı bıraktımda gelip yalan diosunuz şimdiye kadar yaptığım %90 lık kısımda mı yalandıki ?

Arkadaşlar çeviri devam etmektedir merak etmeyin 100 de 100 olunca koyacağım devamını beklemede kalın

Bekleyelim bakalım....

Adamın konuya son yorumu 6 Ekim 2010. tam 4 ay geçmiş üstünden, bidaha gelir mi bilmem ama bu yamanın %100 olamacağı kesin, cin çarpmış bu yamayı, 50 kişinin elinden geçti ama olmadı olmadı, olmayacak ama inşalllah olur

• Yav %90 olmuş bir yama. Biri %10 daha ekleyecek olacak %100 sonra milyonlarca kişinin duasını alacak. Ben bilsem çevirirdim valla ya az buz bi dua değil çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Yav %90 olmuş bir yama. Biri %10 daha ekleyecek olacak %100 sonra milyonlarca kişinin duasını alacak. Ben bilsem çevirirdim valla ya az buz bi dua değil çünkü

:D:D: DUA

• kesin bitecek diyince bizde umutlandık inanılmaz bişey % 90 ı bitti % 10 kaldımı yani
  • "PIRLANTA KIZLARIN EN İYİ ARKADAŞI"

Bu görevde problem var görev bitiyor araba ile packie evine bırakmaya giderken Kapat Hatası veriyor.

Üstelik orjinal ingilizce dil bile yükleyince yamanız sayesinde hata veriyor.

inş düzeltirsiniz

Çözüm=En son patch tekrar yükleyin görevi tekrar yapın sorun kalmıyor.Tabi oyun ingilizce oluyor.Türkçe yama yüklemeyin o görevi yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danger88 -- 6 Mart 2011; 13:19:32 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.