Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: igneli

Yav %90 olmuş bir yama. Biri %10 daha ekleyecek olacak %100 sonra milyonlarca kişinin duasını alacak. Ben bilsem çevirirdim valla ya az buz bi dua değil çünkü

dinimiz amin.
  • Bari bitirseydiler yamayı, ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Yok arkadaş idare edecek derecede değil ki. Otu b*ku çevirmişler, görevlerin bazıları %100 ingilizce. Böyle şey mi olur? İnsan ilk önce görevleri çevirir ondan sonra şehirdeki onu bunu çevirirsin.
  • arkadaşlar bende patchlerin hiçbiri yüklü değil. ADSL kotası sorunu nedeniyle patchleri indiremedim. Aylardır patch gerektirmeyen bir tr yama arıyorum. Patch yüklenmediğinde yamada sadece kelimelerin baş harfleri gözüküyor ve yapacağım göreve başlarken hata verip oyun kapanıyor. Arkadaşlar yamanın patch yüklemeden çalıştırabileceğim bir hali yok mu? Lütfen yardım edin.
  • Evt.. Bu koca bi yalan KuzeNiko yamasının aynısı sadece başlangıçtaki yazıları ve KuzeNiko dediği yerleri değiştirdi KuzeNiko ile %70 lere kadar oynadım bu yama ile %36'lara geldim ingilizce olmaya başladı yani %90 sadece sözde bu yama bence %48 falan...

-- KuzeNiko ile %70'lere geldim derken yani o yama ile oynadım yani oraya kadar türkçe değil KuzeNiko %40'lardan sonra ingilizce olmaya başlamıştı...
    Ama sonrada oyun ingilizce olmaya başlayınca sıkıldım... Bu arada yama veriyosun oyunun sonunu söylüyon oyuncuların hevesini kaçırma...

Son söyleyeceğim boşuna uğraşmayın indirmeyle ufak tefek kelimeleri çevirdi sadece.... çeviri programıyla çevirdi heralde :D

Aslında şöyle sabırlı biri çıksa çeviri programıyla bile çevirir ama italyancadan google çeviri çok güzel çeviriyo italyanca yı bide türkçe iyi bilirse bazı yerleri anlamlı eder ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan_kap -- 17 Ağustos 2011; 22:15:01 >

• %100 olsun IV'ü tekrar kurayım
  • Çok Teşekkürler Gta IV pc de yüklüydü satem türkçe yamada olduysa internet cafe de cok iyi işime yarıyacak emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim Gerçekten Güzel Ve yararlı bir oyun konusu olmuş
  • Bittimi yama?
  • Bi hayli geç kalinmis hayali bi proje oldu :)
  • Lan buraya gelen gidenler 1 cümle cevirseler kusursuz yama olurdu be. 10 sene sonra bile çıkmaz,hiç yapmasaydınız keşke adam akıllı birileri oturur yapardı bu olunca kimse karışmadı.1.0.4 uyumlu değilse bi halta yaramaz 1.07 10-15 fps düşürüyor ben 1.04 de onun yerine enb koyuyom daha kaliteli daha hızlı oluyor türkçe için fps den vazgeçmem zaten yama kusursuz olsa hani neyse 6 cümleden 2 si ingilizce.Age of empres 3 yamasına benziyo.
  • abi şu oyuna bir el atın gözünüzü seveyim ya, çok kral oyun ama yama biraz sıkıntı işte. bu oyun güzel bir yama hakediyor.
  • Konuyu tekrar hortlatıp ensar kardeşimize teşekkür etmek istiyorum. Ancak çeviriyle ilgili birkaç diyeceğim var.

Bir sonraki versiyonda hepsi çevrilecek demişsin ama çeviri yok ? Keşke hepsi çevrilseydi bazen kızla dışarı çıktığımızda ne konuştukları anlaşılmıyor. Bazende şimdiye kadar nadir gördüm ama bir iki görevde çevrilmemiş. Daha oyunu tamamlamadım ama geldiğim noktaya kadar söylüyorum. Son olarak keşke kendi yorumlarını katmasaydın. Bazı yerlerde hoş dururken bazı yerlerde bu ne ya dedirtiyor :D Mesela Hade ... caddesine yallah. derken hoşumuza gidiyor ama bazen çok abartmışsın göze batmış.

Diyeceklerim bu kadar. Bunun dışında oyunu anlamamızı sağladığın ve gta 4 e anlam kattığın için çok teşekkür ederim. Sayende oyunu anlayarak oynuyoruz.
    Yakında gta 5 çıkacak. Belki çıkmıştır. En kısa zamanda onunda çevirisini yapılır inş. :D
  • adam bu manalı yazıyı Bugün; 14:44:14 de yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

adam bu manalı yazıyı Bugün; 14:44:14 de yazmış

bu bir işaret olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

Lan buraya gelen gidenler 1 cümle cevirseler kusursuz yama olurdu be. 10 sene sonra bile çıkmaz,hiç yapmasaydınız keşke adam akıllı birileri oturur yapardı bu olunca kimse karışmadı.1.0.4 uyumlu değilse bi halta yaramaz 1.07 10-15 fps düşürüyor ben 1.04 de onun yerine enb koyuyom daha kaliteli daha hızlı oluyor türkçe için fps den vazgeçmem zaten yama kusursuz olsa hani neyse 6 cümleden 2 si ingilizce.Age of empres 3 yamasına benziyo.

Hocam 1.07 mi 1.04 mu

1.0.4 kullanıyorum türkçe yamada 1.04 ile uyumlu hale getiren bi fix vardı,bu mesaj ondan öncesine ait.1.0.4 ile 1.0.7 arasında 10 - 15 fps bariz fark var,yeni pc alırsam ozaman oynicam daha bitirmedim oyunu enb nin gözüne vurmak lazım.

• ensar0606 Kardeş Allah rızası için linki yenile yaw kırık indiremiyorum
  • türkçe yamayı yükledim ancak sadece baş harfler görünüyor çözümü var mı
  • hala türkçe yama için mi uğraşıyosunuz
  • link ölü galiba elinde olan varsa yükleyebilir mi bir zahmet
    neyse buldum tamindir.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 5 Şubat 2013; 21:57:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

link ölü galiba elinde olan varsa yükleyebilir mi bir zahmet
    neyse buldum tamindir.com

Burada da var.http://hotfile.com/dl/109914589/c5804ac/GTA4Tr.rar.html 1.0.7.0 de çalışıyor demin yükledim.
  • Linkleri denedim kırık çoğu(gözümden kaçan olmadıysa)
    hotfilede kırık
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.