Bildirim
gta 4 uyumluluk sorunu
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç ram kullanıyorsun? sistemin 32bitmi? -
8 gb ram kullaniyorum isletim sistemi 64 bit. tesekkurler bu arada ilgin icin 2 gundur kimse yazmiyordu
Oyun crackli degil ki steamden aldim. Bir program falan varmi, bir oyun icin format atmak istemiyorum
düzgün yüklenmemiş -
backup yapsam sonra format atsam ve backuptan geri yüklesem yine düzgün yüklenmez mi?
internetim bu aralar sıkıntılı 13 gb indirmek için bayağı uğraştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fzh -- 4 Aralık 2014; 20:35:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fzh
backup yapsam sonra format atsam ve backuptan geri yüklesem yine düzgün yüklenmez mi?
internetim bu aralar sıkıntılı 13 gb indirmek için bayağı uğraştım.
dosyaları kopyala d ye dursun orda sonra format at ama deepferz kur önce hiç tıkalama oyuna öyle dene ki format atma bir daha..
crakta yapabilirsin aslında orj neden aldınki o oyunu oyun takılıyor devamlı düzügn yapamamışlar ben şahsen 1 lira vermem gta 5 cıkıyor ocakta -
sorunlu olduğunu duymuştum da abi bu kadarını beklemiyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: fzh
sorunlu olduğunu duymuştum da abi bu kadarını beklemiyordum.
ps3 oyunu alıp pc ye emulatör sayesinde oynatınca kasma takılma yapıyor işte en son sistem bile donuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
düzgün yüklenmemiş
kardeş çok teşekkürler tekrardan yükleyice düzeldi.sorun eksik yüklenmeymiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X