Şimdi Ara

Gta 5 Anlık Takılma Problemi(Sinir Bozucu Düzeyde) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
3
Favori
51.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4gb ram ile updateyi deneyen var mı? Fotmat attığım için gta silindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    Alt+tab genelde bu tarz problemlere neden olur. Alt+tab yapmadan önce fps düşmeleri oldu mu? Benim ani fps düşüşleri son uptade ile düzeldi.

• 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    4 gb ram zaten yeterli değil oyun için. low ayarlarda anca 3-4 gb tüketiyor. Maddi imkanın varsa 4 gb ram eklemeni tavsiye ederim.

• Son update yapmadan önce ram kullanımı 4 gb'tan başlayıp 5.5-6 gb kadar çıkıyordu. Uptade'den sonra 4 ile 4.5 gb arası sabitlendi. Son uptade ani fps düşüşlerime derman oldu. Umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlarında son uptade ile sorunları çözülür.

Sistemim, r9 285,fx 8320,8 gb ram.

• canconix kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam.Boş vakitte uzun süre denicem oyunu.Ben amd 15.4 beta driver ında etkisi oldugunu düşünüyorum. Başka oynadığım oyunlardada düşüşler oluyor bariz bir şekilde.
  • arkadaşlar son güncelleme oyunamı geldi yoksa ekran kartı içinmi
    hd 7850 kullanıyorum amd 15,4 beta kurdum düzelmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakır_16

arkadaşlar son güncelleme oyunamı geldi yoksa ekran kartı içinmi
    hd 7850 kullanıyorum amd 15,4 beta kurdum düzelmemişti

Oyuna geldi.
  • Beyler üzülerek söylüyorum maalesef düzelmemiş. İlk başta hiçbişey yoktu, 1.5 saatten sonra yine ani fps düşüşleri olmaya başladı. Artık kısmet önümüzdeki uptadelere..

• GTA 4 misali ilk çıktığında oynanmıyordu. En sonunda high ayarlarda oynanabilir hale geldi. D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestand

Beyler bende aynı problemi yaşıyordum. Bulabildiğim her çözümü denedim işe yaramadı şu an ramle alakalı olduğunu anladım. 4gb ram kullanıyordum, 8gb daha aldım şu an ayarların hepsi sonda hiç bir drop yaşamadan oynayabiliyorum.

İşletim sistemi : Windows 8.1 Pro x64
    İşlemçi : AMD FX(tm)-8150 Eight-Core Processor (8 CPUs) 3,60 GHz
    Bellek : 12 Gb - G.Skill DDR3 1600MHz
    Ekran kartı : NVIDIA GeForce GTX 770 4GB

şu anda kaç gb ye kadar çıkıyor acaba eğer faydası olursa bende 4 yada 8 gb daha ilave etmeyi düşünüyorum
    bende 5 buçuk gb ye yaklaşınca anlık takılmalar başlıyor
  • çakır_16 Ç kullanıcısına yanıt
    Çözüm sağlamaz.Sadece süresini uzatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Çözüm sağlamaz.Sadece süresini uzatır.

e2200 750ti 5gb ram olan makinemde böyle bir sorun yok
    bu pc ye quad işlemci takıp oyunu orada oynamayı düşünüyorum ekran kartı %60 civarı darboğaz yapıyor
  • Aerosol 34 : kullanımını nereden görüyoruz ? ve bende de ddr3 1600 mhz 8 gb ram var bende de ufak kasmalar oluyor (sistemim gta 5 e göre iyi olduğuna göre )
    msahin55: ya profil resminden seni bkaakco sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

Aerosol 34 : kullanımını nereden görüyoruz ? ve bende de ddr3 1600 mhz 8 gb ram var bende de ufak kasmalar oluyor (sistemim gta 5 e göre iyi olduğuna göre )
    msahin55: ya profil resminden seni bkaakco sandım

Msi afterburner prog. ile, oyun içinde ram kullanımı 5 gb buluyor

• Çok teşekkürler
  • i5 2500k ve GTX 970 var. Ram'im 8 gb. İşin ilginci bende fps drop yok, FPS sabit 60'ta. Fakat yine bazı sahnelerde sanki fps düşüyormuş gibi oluyor fakat özellikle dikkat ediyorum fps 58 e bile düşmemiş sabit. Sanki vsync problemi gibi geliyor bana. 60'a sabitlemeye zorlanıyor gibi bi sıkıntı var, atlama yapıyor. Klavye ekranında güncel kontrolü yapıyorum ram 6,5 - 7 gb civarında seyrediyor. Ekran kartı ram'i zaten 2-2,5 gb arasında. Hani PC'yi zorlayacak bir hafıza sıkıntısı yok. Oyun ayrıca SSD'ye kurulu.
  • Arkadaslar bende de 4gb ram vardı şimdi ek 4gb daha ekledim oyunun grafik ayarlarını arttırabildigim kadar arttırdım donma ve kasma hiç olmuyor anlıyacagınız 4gb yetersiz kalıyor en iyi cozum rami arttırmak
  • anlık takılmalar yaşayanlar özellikle araba sürerken eğer texture ayarınız mediumdaysa high a çekin.hem kalite artacak hem kasma düzelecek . garip ama gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: krclkrcl

anlık takılmalar yaşayanlar özellikle araba sürerken eğer texture ayarınız mediumdaysa high a çekin.hem kalite artacak hem kasma düzelecek . garip ama gerçek

Kardeşim sorunu çözmüşsün galiba. Bendede hd8570m var. Çözümü ne olur söyle. 60 gb indirdikten sonra hala oynayamadım haftalardır sorunu çözemedim ne olur yardım et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramantr

Arkadaslar bende de 4gb ram vardı şimdi ek 4gb daha ekledim oyunun grafik ayarlarını arttırabildigim kadar arttırdım donma ve kasma hiç olmuyor anlıyacagınız 4gb yetersiz kalıyor en iyi cozum rami arttırmak

Aynen dostum bende 8 GB a çıkardım rami şimdi hiç kasma yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.