Şimdi Ara

Gta 5 Anlık Takılma Problemi(Sinir Bozucu Düzeyde) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
51.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knife Party

abi sizde zeka geriliği falan mı var? VRAM i aşarsan tabii ki ani takılmalar olur gosterdigin videoda da arkadasin screenshotında da bariz belli video kartın bellegi aşılmış. Optimizasyon yokmus... bu kafayla zor hayatta kalırsınız yeminle

En düşük ayarlara çekip vramin yarısından bile daha az kullandığı zamanlarda da takılmalar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki anlık fps düşüşlerinin vramin geçilmesi ile alakası yok bütün ayarlar normalde olsada yine bu fps dususleri yaşanmakta yukarıda saçma sapan yorum yapan arkadaşa istinaden bu yorumu yapıyorum

• Ani düşüşlerin Vram ile uzaktan yakından ilgisi yok. Bilmişlik yapıp insanlara hakaret etmeden önce gerçekten bilgi sahibi olun. Kendinizi rezil etmek yerine. 1300 MB Vram kullanımında bile FPS düşüşleri oluyor 2 GB ekran kartıyla. Kısacası oyunda büyük çapta olmasa bile optimizasyon problemi var.
  • daha önceki sayfalarda yazmıştım.
    ben anlık takılmayı soğutucu alarak çözdüm.
    eskiden 40. dk da ekran kartı 80 dereceyi buluyor ve takılmalar başlıyordu. çok sinir bozucuydu.
    soğutucu ile birlikte 70 lere zor ulaşıyor. ve takılma yok. test ettim soğutucusuz devam edince 80 lerde yine takılma başladı.
    demek ki benim sorunum buymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

daha önceki sayfalarda yazmıştım.
    ben anlık takılmayı soğutucu alarak çözdüm.
    eskiden 40. dk da ekran kartı 80 dereceyi buluyor ve takılmalar başlıyordu. çok sinir bozucuydu.
    soğutucu ile birlikte 70 lere zor ulaşıyor. ve takılma yok. test ettim soğutucusuz devam edince 80 lerde yine takılma başladı.
    demek ki benim sorunum buymuş.

arkadaşım sen oyunu laptopda oynuyorusun galiba biz masaüstünden bahsediyoruz işlemci maksimum 59 ekran kartıda maks 65 dereceyi görüyor ve anlık takılma problemi devam ediyor sıcaklık ile alakası yok yani bu söylediğim masaüstü için geçerli

• ben de laptop ta 4gb ram var masaüstünde deneyeyim dedim ama en düşük ayarda bile 6gb ram ile takılıyor..

herkeste olduğu için rahatladım..

haberi verilen bir yama falan var mı bu mevzuyla ilgili?
  • şu an bir şey yok güncelleme ile düzeltirler diye umut ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 27 Nisan 2015; 19:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

şu an bir şey yok güncelleme ile düzeltirler diye umut ediyoruz

heyecanlanmıştım bu bilgisayarda bile çalışıyor diye
  • FX 4100
    4 gb ram
    hd7870 e.k

bu sistemle üst düzey ayarlarda olmasa bile oynayabilmem lazım ama ben herşeyi normal yapsam bile oynayamıyorum..çok aşırı takılıyor...optimizasyon sorunu var büyük olasılık umarım yakın zamanda çözerler...
  • Aynı sorun bende de vardı bende hd 7770 ekran kartı high de oynuyorum texture felan high de. Ram 4 gb dı dün 4 gb ram daha aldım ve pcye format attım şuan fps düşüşü olmuyor ama tek sorun arada bir windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum (işlemci fx6100) fps 40-60 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet7991 -- 29 Nisan 2015; 2:41:00 >
  • merhaba arkadaşlar benimde sistemim imzamdaki bende oyuna ilk girdiğim zaman yarım saate yekın oynuyorum sonra anlık takılmalar başlıyor ve oynanmaz hale geliyor
    birde elimde e2200 5gb ddr2 ram ve msi gt 220 var bu sistemdede oyunu endüşük ayarlarda açıp oynamayı başardım ama bu sistemdede birkaç bölümden sonra oyunu kapatıp açınca
    loadin story mod da yada social club initializing te takılıp kalıyor ve belgelerimde ki rockstar klasörünü silmeden çalışmıyor buda oyuna baştan başlamak demek bu sorunu çözmenin yolu varmı acaba
    eğer varsa oyunu ski pc de oynamayı bile düşünüyorum
  • Update bekleyeceğiz yapacak bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Update bekleyeceğiz yapacak bir şey yok

Vsync half değil dimi? Vsync half iken aynı sorunu yaşıyodum. On yapınca düzeldi kaymak gibi oldu.

Ayrıca,

İşlemcin biraz yetersiz. Senin dediğin sorunu 4 gb ram var ken bende yaşadım gidip 8gb ram aldım 660 ti ile 2k çözünürlük te sorunsuz oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun vsync ile alakasi yok işlemci yetersiz diyorsun ama oyunu ilk açtığımda 40 dakika rahat oynuyorum kasma takılma yok sonrasında takilmalar başlıyor buda senin tezini çürütüyor islemcide sorun olsa oyunun başından itibaren bu sorunu yaşarım, konuyu dikkatli incelersen i5,amd fx kullanan kişilerde de bu aynı sorun var, bu sorunu diğer oyunlarda yaşamıyorum bf4 multiplayer aynı anda işlemci ram ve ekran kartına yük bindiren bir oyun akici 45 fpsde oynatiyor valla o kotuledigim watch dogs bile yüksek ayarda 35 fpsde oynatiyordu takılma olmadan, rockstar oyunu tam optimize edememiş küçük rötuşlar kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 29 Nisan 2015; 13:28:59 >
  • Sebebi memory leak yani ram şişmesi. Oyuna girdikten yarım saat sonra ram kullanımı artıyor. Bu da fps düşmelerine sebep oluyor. Bu sorunu yaşayan bir çok kişi var. Şu anlık sağlıklı bi çözüm mevcut değil.

• aynı sorunu yaşıyorum 1 snlik anlık takılmalar oluyor Highda oynuyordum Ama Lowa çektim yine dondu o zaman Anladım patchten dolayıymış.

Intel® Core™ i7-4720HQ 4-Cores; 6MB L3; 2.60GHz > 3.60GHz;
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2
    8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz
    750GB HDD
  • Şu anda yeni gelen güncellemeyi kurup oyuna girdim, fps düşmesi fln yok düzelmiş durumda. Ekran Kartı r9 285, ram 8 gb, işlemci fx8320.

• ben güncellemeyi kurdum film izlediğim için oyuna girmedim 1-2 saate girerim inş. düzelmişdir
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Bazıları düzelmemiş diyor fakat 1 saattir oynuyorum daha anlık fps düşmesi fln olmadı. Ramlerde şişmiyor. Benim için düzelmiş durumda.Bu konuyu takip ediyordum, baya dertliydin. Umarım seninde düzelir.

• Eskiye nazaran daha iyi gibi geldi.1 saat boyunca bişey yoktu alt+tab yaptım sonra yine kasılmalar olmaya başladı ama dediğim gibi eskisi gibi sık ve kötü durumda değildi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.